Bildirim
Harddisk takmak garantiyi bozarmı? DELL 5010 15R
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu Dell ile konuşmanız daha uygun olacaktır çünkü burada birisi uygun dese bile gidip içini açıp takacak mısınız ? Bu riski alacak mısınız ? Bunun yanı sıra 7200 takınca ısı gibi bir sorun oluşabileceğiniz düşünüyorum ( düşünüyorum kesin bir bilgi değil ) yinede hdd konusunda uzman arkadaşlara danışmanızı öneririm. _____________________________ -
Dell'den önce şuraya sorman daha uygun olur;
http://forum.donanimhaber.com/m_43377796/tm.htm
Onlarca kullanan var. Cevap vereceklerdir._____________________________ -
Teşekkür ederim beyler. Telefon açıp sorarım . Neticeyi belirtmeyi unutmaz isem burada paylaşırım. O zaman Dell kullanıcıları için bir bilgi olabilir. _____________________________ -
Aynı şeyi ben de yapmaya düşünüyorum.
Dikkat ettiniz mi, standart dışı bir şey var 5010 modelinde. Diski değiştirmek için komple alt kapağı sökmek lazım.
Diğer marka notebook'lar gibi, ram, hdd için küçük kapaklar yok._____________________________ İNSANLAR DA PARA GİBİDİR, IŞIĞA TUTUN, İÇİNDE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR!
ARACINA GÜRÜLTÜLÜ EGZOS TAKANLARA BURDAN SESLENİYORUM; O EGZOS SESİ İLE RAHATSIZ EDİYORSUNUZ, HEMEN SÖKTÜRÜN! SÖKTÜRMEYENLERE BELÂ OKUYORUM, BENDEN GÜNAH GİTTİ... -
Doğru söylüyor sun dostum. Bende farkettim. Ama o açıdan hiç düşün memiş tim. Sanırm problem olur. Yüksek ihtimalle. _____________________________ -
Garantiyi bozmaz, ram, hdd takabilirsiniz. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: kevinsert
quote:
Orijinalden alıntı: Alkaris
Garantiyi bozmaz, ram, hdd takabilirsiniz.
eminmisin
evet, takarken makineyi bozmadığın sürece garanti dışı kalmaz
telefonda bu reami ben taksam garanti dışı sayar mısınız dedim, hayır dediler.
ben de 2gb olan standart rami extradan aldığım 2 yi de takarak 4 yaptım.
isterseniz firmayla görüşün, benimkini garantide tuttular ama sizinkini tutmayabilirler.
değişken bir durum olursa sebep olmak istemem size.
_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler