Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
73.244
Cevap
384
Favori
3.686.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36593660366136623663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ETS2’ye otobüs mü geliyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Video kapağındaki harita Türkiye haritası bu arada.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Öyle gözüküyor ama DLC olacaktir.Ayrica Hatay tuz gölü filan var haritada Anadolu DLC si mi geliyor diye yangın çıkarıyorlar.Bakalim yakında belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

Buna tam olarak bilmenin imkanı yok optimizasyon sorunlu olduğu için. Steam sayfasında önerilen sistem gereksinimlerine bakabilirsin fikir verebilir.

• Otobüs modu gelsin TÜRKİYE 🇹🇷 haritası da gelsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Otobüs olayının resmi olarak gelecek olması çok güzel oldu. Ats ye de araba duyurusu yapılmıştı geçen ay. Mod Yapımcıları için de iyi olacaktır illaki araba ve otobüs altyapısının olması.

• Selektör yaptığımızda, ya da korna çaldığımızda önümüzdeki araçlar yoldan çekilmeli...

Daha çok yaşayan bir çevre, insanlar vs...

Daha çok etkileşim...

Bu arada arkadaşlar, amatörce Ets 2, Ats, Minecraft videolar çekiyorum.

Kanalıma abone olur musunuz...

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]youtube
    Her telden - masaüstü, pc, konsol- oyunları oynuyorum. Umarım seversiniz.
    https://www.youtube.com/@slymaninoyunlari?si=Pnn9NgiyT-Uy5sIy
  • Işıklandırma işini şu arkadaşa bırakmaları lazım;

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Snowy Moonyoutube
    This is a lighting mod to improve lighting in ETS 2 and ATS. It is replacing default lighting system with modern lighting methods. - When it will be released? Test version will be released until 23/03/2025. I will release it even if there is something missing, I don't want to delay it anymore. - Is it free or paid? I'm planning to keep it free if donations are enough after release, if its not enough its going to be 1$/month subscription (you don't need to donate/subscribe before release). - Sunlight? This is using PBR lighting but game doesn't have PBR textures so it doesn't look good as perfect PBR lighting. The problem with sunlight is calculations make it worse when used without PBR textures. So sunlight looks worse with PBR lighting because of lack of PBR textures for objects in the game. For now I'm planning focus on overcast and rain. To add sunlight I need to somehow convert default textures to proper PBR textures. I can try to do that later but its hard to do because it depends on surface type. - Night? To add night I need to replace lighting system for each type of light, I will do it later but currently its daytime only. - Using with other asset mods/TruckersMP? This is a .dll plugin like TAA, you can use with any mod you want including mods change assets. - VR and multi monitor? Currently it doesn't work because I don't want to spend time on that but after everything is ready I will implement for VR and multi monitor. - Performance? This was the last test I did with max settings 2-3 weeks ago (I should do a new one): GPU: RTX 4050 (laptop) = RTX 3060 for desktop Game settings: Highest Quality with 100% resolution scaling at 1080p (low quality mirrors for better comparison) New lighting settings: Highest Quality Result: 130-140 fps Rendering a frame takes 7 ms on average (everything included, game base rendering + new lighting + TAA). New lighting with new AO + Reflections takes 2 ms (average) to render. Everything depends on the scene.
    https://www.youtube.com/watch?v=PD8K4L5r7IM
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    bu adam hala çıkarmadımı ışıklandırmayı? ilk betasını denedim manyak bir şey yapıyor oyunu. çok güzel gözüküyordu. fps yerlerdeydi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birseysoylicem -- 8 Haziran 2025; 21:32:52 >
  • Son seferden kareler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Otobüs modunun ne zaman geleceği belli mi?

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Gelseydi çok merak ediyorum

• scs tuhaf bir firma ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ancak eski çıkışlara bakarsak bu gece duyurulan coach dlc diğer büyük dlcler gibi yılsonu gelir diye düşünüyorum. İzlanda ile eş zamanlı çıkacaktır.

• 3050 gpu kullanan varsa single ve multi ortalama kaçar fps alıyorsunuz

• İlk defa promods kurdum ve west balkans dlcsini denedim nedense o kadar hoşuma gitti ki şarkı eşliğinde tadını çıkarıyorum

Bosna Hersek - Hırvatistan sınırından selamlar Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 29 Haziran 2025; 0:38:43 >

• ProMod eskiden beri en iyi mod, çok uzun süredir harita modu kullanmıyorum iyi yolculuklar.

• Promods en son Türkiye tarafını da genişletecekti Çanakkale vs bekliyoruz hala

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Biraz bakındım da Türkiye haritası için popüler bir mod bulamadım, roextended falan deniyordu ama nedense pek sağlam bir şey gelmedi bana da o.

Bu gidişle resmi mod olarak gelecek gibi

• Euro Truck Simulator 2: 1.55 Update Release

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Euro Truck Simulator 2 :: Euro Truck Simulator 2: 1.55 Update Release
    https://steamcommunity.com/games/227300/announcements/detail/547864982714321886
  • Tüm harita DLC’leri tek pakette alabileceğim bir paket var mı?

• 
Sayfa: önceki 36593660366136623663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.