Şimdi Ara

FSİ MOTORA LPG TAKILIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
24.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 2007 model a3 fsi sportback var lpg takdırmak istedim ancak fsi motorlarda uyum sağlamadığı soylendi, doğrumu, takdıran var mı ? tavsiye edermisiniz günlük cok km. yapıyorum

• golf 5 1.6 fsi motora lpg taktırıp memnun kalan arkadaslarımız var vwturk.com da golf baslıgı altında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
    Anakart ASUS Rog Strix X870E-E GAMING WIFI - İşlemci AMD RYZEN 9 9950x - Ram GSKILL 64 GB DDR4 3200 MHZ CL14 - Ekran Kartı GIGABYTE RTX 5090 Waterforce - M2 SSD SAMSUNG 990 PRO 1TB - M2 SSD SAMSUNG 990 PRO 4TB - Sıvı Soğutma ARCTIC Liquid Freezer II 420 - Lian Li PC-O11 Dynamic Evo XL - Power Supply FSP 1200W - Monitör SAMSUNG 57" Curved - Monitör Dell G3223Q 32" - SteelSeris Apek Pro TKL - Mouse Razer Basilisk v3 Pro - Ses Sistemi PreSonus Eris Studio 5 Stüdyo Monitör Hoparlör - Kulaklık SteelSeries Nova Arctis Pro Wireless - Mikrofon Blue Yeti
  • 2A mühendislige sordum 1.6 FSI motorlara bir test cihazı bağlatıp 6-7 km'lik bir testten sonra karar veriliyormuş %70 tüp takılabiliyormuş.
    Fiyat normalden biraz tuzlu 10 taksit 2300 TL peşin 2150 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım Yağ Yakıyor, Turbo mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.