< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4141. sayfa)

-
-
Alamadım
-
Her sene aliyordum ama bu sene sanirim vermiyecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kart aidatı gelen herkes arasın bankayı. bütün bankalar anlaşmış galiba iadeye hiçbirisi yanaşmıyor artık ekonomik gerekçeleri göstererek. ısrar ederlerse kapatın gitsin. 300/400 lira az para değik
-
Her sene belirli oranlarda iade ettikleri kart ücretini bu sene etmediler. Hepsini aldılar. Artık tek tek ücret alan kartları kapatmaya başladım.
-
THY güney avrupa kampanyası başlamış. Ancak fiyatlar ucmuş. Kampanya var mı yok mu belli değil.
-
İspanya, Fransa, Portekiz promosyon rakamlar gidiş-dönüş 1.800 lira civarı! Ne günlere kaldık! Kasım-Aralık seçenekler çok az. Anca Mart ayı sonu almak mantıklı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 29 Ekim 2021; 20:47:21 >
Mevcut puanım 4000 üzerinde, aidos kartla son 12 aylık toplam harcamam 100.000 TL ye yakın. Kart ücretini İade etmediler kapattırdım. Yapıkredi kaybeder. Kuveyttürk kartına gidiyorum. Zaten bu kur oranlarıyla puanlar çok değer kaybetti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba
Adios kartımda 5000TL gibi bir puan var
Sanirim yıllık 3750 TL üst sınır. 31 Aralık tarihine kadar 3750 kullansam Nisan Mayıs için yurtdışı konaklamaya, kalan tutarı 1 Ocaktan itibaren kullanabiliyor muyuz?
Teşekkürler
Kullanabilirsiniz. Takvim yılı olarak bakıyorlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim
2.bir adios kartı çıkarıp mevcut puanlarınızı ona transfer edip kart başına 3750tl limit ile alım yapabilirsiniz.
-
Aidatı hiçbir şekilde alamadım worldpuanlardan odeyebilirsiniz diyorlar kartı kapattım sistemde kapalı görünüyor ararlarmı yine de?
Aidatı hiçbir şekilde alamadım worldpuanlardan odeyebilirsiniz diyorlar kartı kapattım sistemde kapalı görünüyor!!!
-
Benimde ayni sekilde oldu hocam geri alinmiylr bu sene anlasilan aktif kullaniyorum kendileri bilir artik
Bu sene tahmin ediyorum ki tüm bankalar aynı kararı almışlar. İade edilen duymadım. Herkes birer birer kartlarını kapattırıyor. Ben iki kart kapattım. Umarım seneye başka bir politika izlerler.
-
iade alan arkadaşlarım var. kişiye özel tanımlama yapılıyor. ama neye ve nasıl kriter var bilmiyorum.
kimi %75 alırken diğerine hiç iade etmiyorlar, anlamış değilim :)
-
Aileden birine puan aktarmak istedim faxı çektim gitmedi fax numarası 0262 647 19 00 değilmi
Aynen hocam hiçbir şekilde iade etmedikleri gibi yüzde 75 iade bile sunmadılar
Puanları kullanabildiğiniz internet sitesi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X