Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.046
Cevap
1.065
Favori
5.624.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41394140414141424143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alamadım 

• SupremeXXL kullanıcısına yanıt
    Her sene aliyordum ama bu sene sanirim vermiyecekler

• kart aidatı gelen herkes arasın bankayı. bütün bankalar anlaşmış galiba iadeye hiçbirisi yanaşmıyor artık ekonomik gerekçeleri göstererek. ısrar ederlerse kapatın gitsin. 300/400 lira az para değik

• symbol23 S kullanıcısına yanıt

Her sene belirli oranlarda iade ettikleri kart ücretini bu sene etmediler. Hepsini aldılar. Artık tek tek ücret alan kartları kapatmaya başladım.

• THY güney avrupa kampanyası başlamış. Ancak fiyatlar ucmuş. Kampanya var mı yok mu belli değil.

• Odabasi kullanıcısına yanıt
    İspanya, Fransa, Portekiz promosyon rakamlar gidiş-dönüş 1.800 lira civarı! Ne günlere kaldık! Kasım-Aralık seçenekler çok az. Anca Mart ayı sonu almak mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 29 Ekim 2021; 20:47:21 >

Mevcut puanım 4000 üzerinde, aidos kartla son 12 aylık toplam harcamam 100.000 TL ye yakın. Kart ücretini İade etmediler kapattırdım. Yapıkredi kaybeder. Kuveyttürk kartına gidiyorum. Zaten bu kur oranlarıyla puanlar çok değer kaybetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Adios kartımda 5000TL gibi bir puan var
    Sanirim yıllık 3750 TL üst sınır. 31 Aralık tarihine kadar 3750 kullansam Nisan Mayıs için yurtdışı konaklamaya, kalan tutarı 1 Ocaktan itibaren kullanabiliyor muyuz?
    Teşekkürler

• habipermis H kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz. Takvim yılı olarak bakıyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerbb İ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

• 2.bir adios kartı çıkarıp mevcut puanlarınızı ona transfer edip kart başına 3750tl limit ile alım yapabilirsiniz.

• Aidatı hiçbir şekilde alamadım worldpuanlardan odeyebilirsiniz diyorlar kartı kapattım sistemde kapalı görünüyor ararlarmı yine de?

Aidatı hiçbir şekilde alamadım worldpuanlardan odeyebilirsiniz diyorlar kartı kapattım sistemde kapalı görünüyor!!!

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Benimde ayni sekilde oldu hocam geri alinmiylr bu sene anlasilan aktif kullaniyorum kendileri bilir artik

• Bu sene tahmin ediyorum ki tüm bankalar aynı kararı almışlar. İade edilen duymadım. Herkes birer birer kartlarını kapattırıyor. Ben iki kart kapattım. Umarım seneye başka bir politika izlerler.

• Odabasi kullanıcısına yanıt

iade alan arkadaşlarım var. kişiye özel tanımlama yapılıyor. ama neye ve nasıl kriter var bilmiyorum.

kimi %75 alırken diğerine hiç iade etmiyorlar, anlamış değilim :)

• Aileden birine puan aktarmak istedim faxı çektim gitmedi fax numarası 0262 647 19 00 değilmi

• eleysen E kullanıcısına yanıt

Aynen hocam hiçbir şekilde iade etmedikleri gibi yüzde 75 iade bile sunmadılar

• Puanları kullanabildiğiniz internet sitesi var mı?

• 
Sayfa: önceki 41394140414141424143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.