Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
85.096
Cevap
1.068
Favori
5.628.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41174118411941204121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilish_

Seyahat/otel kampanyası yapmayan kredi kartı. Bu gidişle puanları harcayıp kapatmak gerekecek.

dostum her yer kapalı yapsa ne olacak. çer çöp kampanyalar yapacağına pandemi sonrası adam gibi yurtdışı kampanyaları yapmasını tercih ederim.

şu anda yapsa tropik adaları geziyorum misal gidebilecekmiyiz tüm sınırlar kapalı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eraye43

Otel çarpan kaç

şu anda premium da 2. ama reelde 1.8 falan denk geliyor. piyasa da o otelleri daha ucuza bulunabiliyor. o sebeple sen 2 çarpan aldım sanıyorusn ama bazen gerçekte 1.5 kadar düşebiliyor

• Vorinace kullanıcısına yanıt

çok teşşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar_ -- 30 Mart 2021; 17:0:2 >
  • serta2 kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• mart-nisan ayı hedef kampanyasının detaylarına ulaşabilen var mı ? detaylarda fon alımı ile ilgili açıklama var mı ?

• Arkadaşlar merhaba, cevabı hiçbir yerde bulamadığım için soruyorum. Daha önce Play ve Gold kartım vardı, şimdi Adios çıkarttım. Mesela Gold kartla katıldığım bir kampanyadan kazandığım süreli puanı Adios karta aktarınca puanlar süre geçse de silinmiyor deniyor. Bu doğru mudur?

• majesty nazgul M kullanıcısına yanıt
    Evet, silinmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesty nazgul

Arkadaşlar merhaba, cevabı hiçbir yerde bulamadığım için soruyorum. Daha önce Play ve Gold kartım vardı, şimdi Adios çıkarttım. Mesela Gold kartla katıldığım bir kampanyadan kazandığım süreli puanı Adios karta aktarınca puanlar süre geçse de silinmiyor deniyor. Bu doğru mudur?

1 tane aktif adios kartın varsa diğer hiçbir world kartındaki puanlar da silinmez. illa aktarmak zorunda değilsin.

ama zaten artık mobil uygulamada kartlar arası puan transferi de başlamış. ihtiyaç olduğunda oradan aktarırsın

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, çok sağolun.

• can33tokat C kullanıcısına yanıt

ben fon ile tamamladım ve sayaç aktif oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: tomofil

ben fon ile tamamladım ve sayaç aktif oldu

Teşekkürler. Uygulamada görünmüyor kampanya bende, mesaj ile bilgilendirildim ve mesaj ile dahil oldum kampanyaya.

• merhaba harcama hefei nasıl çıkıyor acaba kendiliğinden mi

• Beyler cehaletimi mazur görün bu akşam 500 liralık alışveriş yapmam lazım. Amazondan hediye kartı alsam 500 liralık olur mu? Hem hedef hem amazon gelir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serghat kullanıcısına yanıt

olmaması için bir neden yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir World Mobile göz attım da, 1 Nisan itibariyle nerdeyse hiç fırsat gelmemiş. İyiden iyiye patatese bağladılar yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 1 Nisan 2021; 18:11:10 >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

Kesinlikle aynı fikirdeyim..

Tüm bankalar müthiş puanlar veriyor YApı Kredi iyice bitti eskiden hep aylık harcama kotasına 100 150 TL gibi puanlar veririrdi hatta NFC ile ödemeye de çok puan verirdi hepsi faso fiso artık

• quote:

Orijinalden alıntı: habipermis

Kesinlikle aynı fikirdeyim..

Tüm bankalar müthiş puanlar veriyor YApı Kredi iyice bitti eskiden hep aylık harcama kotasına 100 150 TL gibi puanlar veririrdi hatta NFC ile ödemeye de çok puan verirdi hepsi faso fiso artık

Öneriniz var mi?

Ben de kartı kapatıp başka bir kart arayışına girecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Öneriniz var mi?

Ben de kartı kapatıp başka bir kart arayışına girecegim

Alıntıları Göster

sizin bitti dediğiniz karttan sadece mart ayında tek kart ile 325tl puan topladım ( trendyol-tlcard-benzin-kişiye özel-market )

bunu 3 kart ile yaptım 1000tl puan eder. söyleyeceklerim bu kadar nokta ...

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

sizin bitti dediğiniz karttan sadece mart ayında tek kart ile 325tl puan topladım ( trendyol-tlcard-benzin-kişiye özel-market )

bunu 3 kart ile yaptım 1000tl puan eder. söyleyeceklerim bu kadar nokta ...

Alıntıları Göster

ne kadarlık bir harcamayla bu puana ulaştınız

• Puan kazanma oranları ve harcama katsayıları sürekli düşüyor. Hala puan kazanılıyor ama eski cazibesini de kaybettiği bir gerçek.
  • 
Sayfa: önceki 41174118411941204121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.