Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e sonra windows rusça olursa naapçaz :D
  • saçmalık ya bu arada şu oyuna nasıl araba eklıycez bı arkadas anlatabılırmı bunaldım aynı arabarldan ayrıca hala arabayı tam otomatık yapamadım sureklı vıtes arttırmam gerekıyor
  • ben 300 mb lık rus dilinde full ünü çektim ama full mü bilmiyorum sadece 6 , 7 güzergah var , hava ve gece gündüz ayarlarını yapamıyorum öyle bir seçenek yok hiçbir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

ben 300 mb lık rus dilinde full ünü çektim ama full mü bilmiyorum sadece 6 , 7 güzergah var , hava ve gece gündüz ayarlarını yapamıyorum öyle bir seçenek yok hiçbir yerde

dostum hangi oyundan bahsediyosun?
  • 3D Instructor 2.0 , 300 mb çektim full heralde , ama gece gündüz ve hava durumunu ayarlıyamıyorum .
  • bendeki 1.0 versiyonuymuş oda nette var ama oyun berbat , oyunun 2.0 home versiyonunu yükleyin .
  • gece modunu ayarlıyamıcak bişey yok aslında. Konu başında anlattığım şekilde türkçeye çevir oyunu gayet açık şekilde zaman seçimi var
  • oyunda radyoyu kullanabılıyormuyuz?
  • arkadaşlar eğer oyunu 1.sayfadaki linkten 3 part çekip indirdiyseniz ve vista kullanıyorsanız büyük olasılıkla starter exe crack ledikten sonra hata vericektir çözümü kısayola sağ tıklayıp özellikler - uyumluluk windows xp modda çalıştır ve aşağıdaki yönetici modunda çalıştır derseniz oyun açılacaktır ilk defa oynuyorum bütün emeklerime değer işallah . oyunu Türkçe ye de çevirdim hiç bir sorun yok iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

http://www.youtube.com/watch?v=6YwingFkCjQ&feature=rec-LGOUT-real_rn-2r-9-HM

Liferwagen simulator

bu oyun biraz çakma duruyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokeyyyn -- 23 Ekim 2010; 0:52:48 >
  • oyun 800 *600 de oynanmadığı için şehir içi kasmalara neden oluyor , sistemi eski olanlar boşa çekmesin oyunu .
  • Zaten 2 gb ram istiyo 3d instructor home 2.0 oyunu. Dediğin doğru eski sistemlerde oynanmaz.
  • oyun içinde yama içinde çok teşekkür uğraşmışsın o kadar.
    sağol
  • arkadaşlar elınde arabalar olan varsa anlatabılırmı ve lınklerı paylasabılırmı nasıl araba yuklıcez yenı
  • Mükemmel bir simülasyon olmuş..Ehliyet sınavı için pratik olması bakımından kullanabilirsiniz (:
  • İyi oyunlar arkadaşlar;)
  • resimler süper laptopum garantiden gelir gelmez deniyorum
  • Çok iyi yapmışlar oyunu. Direksiyon kadar olmasa da mouse klavye ikilisiyle bile araç sürmenin mantığını fazlasıyla öğretiyor. 2 gündür direksiyon kursu alıyorum, ehliyet alacağım önümüzdeki ay umarım. Bu simulasyonun bana çok yardımı dokunacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ekim 2010; 2:00:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.