1-2 kişi farkla kaç ürün kaçırdım sayamadım. Ne bahtsız adamım. Yanyana açın 5 sekme F5 F5 F5
arkadaşlar benmi kaçırıyorum ana sayfada sadece kampanya reklam maili çıkıyor onun haricinde başka bir şey gözükmüyor. Maille link falan mı gelmesi lazım, iyi günler...
İpad kazandım.
quote:
Orijinalden alıntı: asparuhh
İpad kazandım.
Güle güle kullan arkadaşım
ahanda exper lapTOP'u kazandım :)), Inanmıyordum ama olabılıyormus demekkı :)
quote:
Orijinalden alıntı: ankara1234
Vay arkadaş isyan edesim eldi, herkes tıklıyor bizde tık yok
sorma ya. konuyu da ben actim. milleti mal mulk sahibi yaptik. biz acikta kaldik
Bu %50 neye göre belirleniyor? Toshiba TV var 1039tl diyor. Hiç bir yerde bu TV 1039 TL olacağını zannetmiyorum. Zaten linke girince 848Tl çıkıyor. Hangi ürünler avantajlı sizce?
yaw yine HDD kazandım. Bu nasıl bir şans
Ürünler %50 indirimli değil, örneğin PS3'ün normal satış fiyatı 649 TL iken indirimle 470 TL'ye satılıyor, yani %27 gibi bir indirim söz konusu.
BİTTTTTİİİİİİİİİİ.
bittttiiiiiiiiiiiiiii
bitti galiba ürünler
bitti galba.geçmiş olsun
Eveeeet kampanya sona erdi. Ben ne yazik ki birsey kazanamadim. Kazanan arkadaslara tebrikler...
başka bahara kaldı :(
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
Bu %50 neye göre belirleniyor? Toshiba TV var 1039tl diyor. Hiç bir yerde bu TV 1039 TL olacağını zannetmiyorum. Zaten linke girince 848Tl çıkıyor. Hangi ürünler avantajlı sizce?
%50 Diyorlar ama kendileriyle çelişiyorlar. Kendi sattıkları fiyatlar o deil. Tüm ürünlerde %25-30 arası indirim var. Kampanya bitti bu arada alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Bu kampanyayı görünce üye olmuştum. O halde üyeliği iptal edebiliriz artık