Şimdi Ara

Mackolik Kampanyasi Baslamis (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
19.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umxa

Öncelikle rasgele arkadaşlar :)

Benim bu konuda söyleyecek 1-2 cümleciğim var; Tüm ürünleri bende almaya gayret ediyorum. Henüz bir şey kazanamadım ama kazandığım taktirde ihtiyacım olmayan ürünler olurda denk gelirse, herhangi bir kar elde etmeden işime yarayacak başka bir ürünle (varsa arada fiyat farkı o tabii ki hesaba katılmak koşulu ile) takas yapmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Çok zor bu bea. 2 tıkım arasında 200 kişi atıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umxa

Öncelikle rasgele arkadaşlar :)

Benim bu konuda söyleyecek 1-2 cümleciğim var; Tüm ürünleri bende almaya gayret ediyorum. Henüz bir şey kazanamadım ama kazandığım taktirde ihtiyacım olmayan ürünler olurda denk gelirse, herhangi bir kar elde etmeden işime yarayacak başka bir ürünle (varsa arada fiyat farkı o tabii ki hesaba katılmak koşulu ile) takas yapmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    devam ediyor mu suan bitti mi arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

devam ediyor mu suan bitti mi arkadaslar

Alıntıları Göster
    1-2 kişi farkla kaç ürün kaçırdım sayamadım. Ne bahtsız adamım. Yanyana açın 5 sekme F5 F5 F5
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto44

1-2 kişi farkla kaç ürün kaçırdım sayamadım. Ne bahtsız adamım. Yanyana açın 5 sekme F5 F5 F5

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benmi kaçırıyorum ana sayfada sadece kampanya reklam maili çıkıyor onun haricinde başka bir şey gözükmüyor. Maille link falan mı gelmesi lazım, iyi günler...
  • quote:

Alıntıları Göster
     Mackolik Kampanyasi Baslamis

İpad kazandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuhh

İpad kazandım.

Güle güle kullan arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkmen

arkadaşlar benmi kaçırıyorum ana sayfada sadece kampanya reklam maili çıkıyor onun haricinde başka bir şey gözükmüyor. Maille link falan mı gelmesi lazım, iyi günler...

Alıntıları Göster
    ahanda exper lapTOP'u kazandım :)), Inanmıyordum ama olabılıyormus demekkı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara1234

Vay arkadaş isyan edesim eldi, herkes tıklıyor bizde tık yok

sorma ya. konuyu da ben actim.
    milleti mal mulk sahibi yaptik. biz acikta kaldik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asparuhh

İpad kazandım.

Güle güle kullan arkadaşım

Alıntıları Göster
    Bu %50 neye göre belirleniyor? Toshiba TV var 1039tl diyor. Hiç bir yerde bu TV 1039 TL olacağını zannetmiyorum. Zaten linke girince 848Tl çıkıyor. Hangi ürünler avantajlı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yaw yine HDD kazandım. Bu nasıl bir şans
  • quote:

yaw yine HDD kazandım. Bu nasıl bir şans

Alıntıları Göster
    Ürünler %50 indirimli değil, örneğin PS3'ün normal satış fiyatı 649 TL iken indirimle 470 TL'ye satılıyor, yani %27 gibi bir indirim söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dino Dini

Ürünler %50 indirimli değil, örneğin PS3'ün normal satış fiyatı 649 TL iken indirimle 470 TL'ye satılıyor, yani %27 gibi bir indirim söz konusu.

Alıntıları Göster
    BİTTTTTİİİİİİİİİİ.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bittttiiiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

Orijinalden alıntı: ankara1234

Vay arkadaş isyan edesim eldi, herkes tıklıyor bizde tık yok

sorma ya. konuyu da ben actim.
    milleti mal mulk sahibi yaptik. biz acikta kaldik

Alıntıları Göster
    bitti galiba ürünler

• quote:

Alıntıları Göster
    bitti galba.geçmiş olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eveeeet kampanya sona erdi.
    Ben ne yazik ki birsey kazanamadim.
    Kazanan arkadaslara tebrikler...
  • quote:

Alıntıları Göster
    başka bahara kaldı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Bu %50 neye göre belirleniyor? Toshiba TV var 1039tl diyor. Hiç bir yerde bu TV 1039 TL olacağını zannetmiyorum. Zaten linke girince 848Tl çıkıyor. Hangi ürünler avantajlı sizce?

%50 Diyorlar ama kendileriyle çelişiyorlar. Kendi sattıkları fiyatlar o deil. Tüm ürünlerde %25-30 arası indirim var. Kampanya bitti bu arada alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

%50 Diyorlar ama kendileriyle çelişiyorlar. Kendi sattıkları fiyatlar o deil. Tüm ürünlerde %25-30 arası indirim var. Kampanya bitti bu arada alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıları Göster
    Bu kampanyayı görünce üye olmuştum. O halde üyeliği iptal edebiliriz artık

• quote:

BİTTTTTİİİİİİİİİİ.

Alıntıları Göster
    Sonunda bitti. Bir tek navigasyonla kapadık.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.