Benim bu konuda söyleyecek 1-2 cümleciğim var; Tüm ürünleri bende almaya gayret ediyorum. Henüz bir şey kazanamadım ama kazandığım taktirde ihtiyacım olmayan ürünler olurda denk gelirse, herhangi bir kar elde etmeden işime yarayacak başka bir ürünle (varsa arada fiyat farkı o tabii ki hesaba katılmak koşulu ile) takas yapmayı düşünüyorum.
Alıntıları Göster
Çok zor bu bea. 2 tıkım arasında 200 kişi atıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: umxa
Öncelikle rasgele arkadaşlar :)
Benim bu konuda söyleyecek 1-2 cümleciğim var; Tüm ürünleri bende almaya gayret ediyorum. Henüz bir şey kazanamadım ama kazandığım taktirde ihtiyacım olmayan ürünler olurda denk gelirse, herhangi bir kar elde etmeden işime yarayacak başka bir ürünle (varsa arada fiyat farkı o tabii ki hesaba katılmak koşulu ile) takas yapmayı düşünüyorum.
Alıntıları Göster
devam ediyor mu suan bitti mi arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: nerazzuri
devam ediyor mu suan bitti mi arkadaslar
Alıntıları Göster
1-2 kişi farkla kaç ürün kaçırdım sayamadım. Ne bahtsız adamım. Yanyana açın 5 sekme F5 F5 F5
quote:
Orijinalden alıntı: musto44
1-2 kişi farkla kaç ürün kaçırdım sayamadım. Ne bahtsız adamım. Yanyana açın 5 sekme F5 F5 F5
Alıntıları Göster
arkadaşlar benmi kaçırıyorum ana sayfada sadece kampanya reklam maili çıkıyor onun haricinde başka bir şey gözükmüyor. Maille link falan mı gelmesi lazım, iyi günler...
quote:
Alıntıları Göster
İpad kazandım.
quote:
Orijinalden alıntı: asparuhh
İpad kazandım.
Güle güle kullan arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: erturkmen
arkadaşlar benmi kaçırıyorum ana sayfada sadece kampanya reklam maili çıkıyor onun haricinde başka bir şey gözükmüyor. Maille link falan mı gelmesi lazım, iyi günler...
Alıntıları Göster
ahanda exper lapTOP'u kazandım :)), Inanmıyordum ama olabılıyormus demekkı :)
quote:
Orijinalden alıntı: ankara1234
Vay arkadaş isyan edesim eldi, herkes tıklıyor bizde tık yok
sorma ya. konuyu da ben actim. milleti mal mulk sahibi yaptik. biz acikta kaldik
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asparuhh
İpad kazandım.
Güle güle kullan arkadaşım
Alıntıları Göster
Bu %50 neye göre belirleniyor? Toshiba TV var 1039tl diyor. Hiç bir yerde bu TV 1039 TL olacağını zannetmiyorum. Zaten linke girince 848Tl çıkıyor. Hangi ürünler avantajlı sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
yaw yine HDD kazandım. Bu nasıl bir şans
quote:
yaw yine HDD kazandım. Bu nasıl bir şans
Alıntıları Göster
Ürünler %50 indirimli değil, örneğin PS3'ün normal satış fiyatı 649 TL iken indirimle 470 TL'ye satılıyor, yani %27 gibi bir indirim söz konusu.
quote:
Orijinalden alıntı: Dino Dini
Ürünler %50 indirimli değil, örneğin PS3'ün normal satış fiyatı 649 TL iken indirimle 470 TL'ye satılıyor, yani %27 gibi bir indirim söz konusu.
Alıntıları Göster
BİTTTTTİİİİİİİİİİ.
quote:
Alıntıları Göster
bittttiiiiiiiiiiiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: nagodtumu
quote:
Orijinalden alıntı: ankara1234
Vay arkadaş isyan edesim eldi, herkes tıklıyor bizde tık yok
sorma ya. konuyu da ben actim. milleti mal mulk sahibi yaptik. biz acikta kaldik
Alıntıları Göster
bitti galiba ürünler
quote:
Alıntıları Göster
bitti galba.geçmiş olsun
quote:
Alıntıları Göster
Eveeeet kampanya sona erdi. Ben ne yazik ki birsey kazanamadim. Kazanan arkadaslara tebrikler...
quote:
Alıntıları Göster
başka bahara kaldı :(
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
Bu %50 neye göre belirleniyor? Toshiba TV var 1039tl diyor. Hiç bir yerde bu TV 1039 TL olacağını zannetmiyorum. Zaten linke girince 848Tl çıkıyor. Hangi ürünler avantajlı sizce?
%50 Diyorlar ama kendileriyle çelişiyorlar. Kendi sattıkları fiyatlar o deil. Tüm ürünlerde %25-30 arası indirim var. Kampanya bitti bu arada alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: hekimoglu19
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
%50 Diyorlar ama kendileriyle çelişiyorlar. Kendi sattıkları fiyatlar o deil. Tüm ürünlerde %25-30 arası indirim var. Kampanya bitti bu arada alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Alıntıları Göster
Bu kampanyayı görünce üye olmuştum. O halde üyeliği iptal edebiliriz artık