Şimdi Ara

F1 2010 PC vs PS3 vs X 360 Grafik Karşılaştırması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaldiki bulanıklıgı çözmekte yani öle sorun edilecek bişi deil gir ayarlara renkmi bulanık ayarla renkmi karanlık ayarla.
    bu fotolarla kimse kimseyi kandırmasın ve boş yere kimse kimsenin kalbini kırmasın.

Orijinalden alıntı: xhusenhoxx

kaldiki bulanıklıgı çözmekte yani öle sorun edilecek bişi deil gir ayarlara renkmi bulanık ayarla renkmi karanlık ayarla.
    bu fotolarla kimse kimseyi kandırmasın ve boş yere kimse kimsenin kalbini kırmasın.
    xhusenhoxx
    yaş kaç?
  • @Wayward Son Güzel demişsin.
  • bnce PC de orta bir efekt verilmiş xbox360 da biraz daha kapalı ps3 de biraz daha açık pc dede orta bi durum blki pc de briggths daha iyi ayarlamışlardır ama ps3 ve xbox360 ayarlı degildir fark biraz ondandır yoqsa başka bişey yoq
  • Zuhaha dostum hangi TV PS3'ün görüntü kalitesini yükseltebiliyomuş, bulanıklığını giderebiliyormuş söylesen de bizde alsak.Kontrast falan desen hadi anlayacağım da.Bulanıklığı nası gidersin arkadaşım.Xbox 360 bariz üstün.Hadi geçtim bunu, malum birkaç kendini bilmez fanboy gelmiş xbox tartışmasız en kötü demiş.Varya abi Allah bunlara niye göz vermişse.Neyse.Dostum düşünemiyomusun ? 4-5 yıl önce çıkmış hurda mı daha iyi grafik performansı verir.Güncel bir PC mi ? Neyi anlatıyorumki.Okul çıkışında PS cafelerde Pes oynayan, arkadaşları PS3'ü oyun oynanacak en en en en süper alet sanan, kendisi de psikolojik olarak bunlardan etkilenip PS3 alacak, Türkiye oyun sektörünü rezil eden milyonlarca insandan biri.
    18.09.2010 22:18:28

Zuhaha dostum hangi TV PS3'ün görüntü kalitesini yükseltebiliyomuş, bulanıklığını giderebiliyormuş söylesen de bizde alsak.Kontrast falan desen hadi anlayacağım da.Bulanıklığı nası gidersin arkadaşım.Xbox 360 bariz üstün.Hadi geçtim bunu, malum birkaç kendini bilmez fanboy gelmiş xbox tartışmasız en kötü demiş.Varya abi Allah bunlara niye göz vermişse.Neyse.Dostum düşünemiyomusun ? 4-5 yıl önce çıkmış hurda mı daha iyi grafik performansı verir.Güncel bir PC mi ? Neyi anlatıyorumki.Okul çıkışında PS cafelerde Pes oynayan, arkadaşları PS3'ü oyun oynanacak en en en en süper alet sanan, kendisi de psikolojik olarak bunlardan etkilenip PS3 alacak, Türkiye oyun sektörünü rezil eden milyonlarca insandan biri.

dostum o zaman git gt5'in grafiklerine bir bak derim.:)

artı oyun içi ayarlarda onuda halledersin ve ben 82 ekran full HD tv kullanıyorum ve görüntü on numara:=)

• sen ps3'ü galiba tüplü tvlerde oynamışsın :=)
    18.09.2010 22:28:37

Ya pc güzeldir ps3 güzeldir xbox güzeldir herkesin konsolu pcsi kendine kavaya değmez şu güzel diyin bu güzel deyin geçin

evet işte bence en dogru yorum bu.:=)

tebrik ederim kadeşim:)

Zaten hep oyun yapımcıları suçlu.Hepsi tembel pis berbat rezalet iğrenç.Sony mükemmel bir yazılım yazmış, dünyanın en iyi konsolunu,dünyanın en iyi yazılımını çıkarmış,ama hep o şerefsiz oyun yapımcıları mahsusdan toplanıp gelin Sony'yi gıcık edelim demiş.Hepsi tembellik yapalım demiş.Arada tek tük 2-3 yapımcı hariç.Yahu Sony iyi bir yazılım yazabilse yapımcılar niye tembellik yapsın ? Hep karşıda suç hep karşıda suç.Hiç sormuyormusunuz kendinize hiçin Sony'nin oyunları dışında hiçbir oyun iyi grafik kalitesi veremiyor.Bence etrafakilere fanboy diyorsunuz da, kendinize bakın birazda.(Yanlış anlaşılmasın.Fanboy dedikleriniz gerçekten fanboy ama sizinde onlardan gerikalır yanınız yok.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

@Wayward Son

Zaten hep oyun yapımcıları suçlu.Hepsi tembel pis berbat rezalet iğrenç.Sony mükemmel bir yazılım yazmış, dünyanın en iyi konsolunu,dünyanın en iyi yazılımını çıkarmış,ama hep o şerefsiz oyun yapımcıları mahsusdan toplanıp gelin Sony'yi gıcık edelim demiş.Hepsi tembellik yapalım demiş.Arada tek tük 2-3 yapımcı hariç.Yahu Sony iyi bir yazılım yazabilse yapımcılar niye tembellik yapsın ? Hep karşıda suç hep karşıda suç.Hiç sormuyormusunuz kendinize hiçin Sony'nin oyunları dışında hiçbir oyun iyi grafik kalitesi veremiyor.Bence etrafakilere fanboy diyorsunuz da, kendinize bakın birazda.(Yanlış anlaşılmasın.Fanboy dedikleriniz gerçekten fanboy ama sizinde onlardan gerikalır yanınız yok.
    xhusenhoxx
    yaşının çok altında yorumların var demekki insanın akıl yaşı önemli
    multiplatform oyunlarda pc ve xbox iyi görünmesi direct x den dolayı oyun yapımcıları direct x bütün ayrıntılarına kadar programlıyabiliyor ps3 yazılımıysa oyun yapımcılarına çok karışık geliyor herkes ps3 kolay kolay oyun yapamaz

• hamimandıralı
    18.09.2010 23:13:52

xhusenhoxx
    multiplatform oyunlarda pc ve xbox iyi görünmesi direct x den dolayı oyun yapımcıları direct x bütün ayrıntılarına kadar programlıyabiliyor ps3 yazılımıysa oyun yapımcılarına çok karışık geliyor herkes ps3 kolay kolay oyun yapamaz

peki ABİ bana direct x'in açılımını yaparmısın.
    3.pcde sandalyede oturup beliniz kırılıyor, fakat konsolu koltuğunuza yayılıp oynuyorsunuz.
    4.gamepad,move,kinect ve wiinin yazı tahtası gibi aksesuarlarla oyun daha eğlenceli hale geliyor.

ben yeni bir ps3 aldım dün.tüplü tvme bağladım ( sony trinitron düz cam 72 ekran 100 HZ ) gayet güzel görüntü aldım.zaten çok eski değil televizyon.5 yıl önce 3000 bin liraydı.yeni HD readylere kafa tutar.

neyse,grafiğe gelecek olursak, bu oyunda yapımcıların hatası varki ps3e pek iyi yapamamışlar.ordan bir arkadaş 4-5 yıl önce çıkan bir hurdamı daha iyidir demiş şimdiki güncel pc'ler mi ? peki ona soruyorum en büyük ( gb olarak ) boyuta sahip oyun ps3te mi yoksa pc'demi ??

ayrıca ps3te hiçbir bilgisayarda olmayan ge force'u

• ge force'un üretmiş olduğu farklı bir ekran kartı kullanılmış.sonuçta bu cihaz üretilirken en az 6 yıl gündemde kalacak şekilde üretilmiş ve bu süre daha da uzayacak.yani yeni bir psin çıkmasına en az 3 yıl daha var.

şimdi karşılaştırma puanımı söylüyorum : pc çok çok parlak olmuş fazla beğenmedim ama grafikler en iyi bunda duruyor.xboxta ise netlik iyi fakat çok karartılık, siyahlık var oyunda.buna orta diyelim.ps3ün ise xboxa göre netliği daha düşük fakat grafikleri daha iyi, buna da orta dersek :

PC>XBOX=PS3 diyorum..
  • F1 2010 karşılaştırmasını yapıyoruz.Adam bana GT5'den bahsediyor.Ey zeki insan.Ne ayarından bahsediyorsun.Hepimiz salağız bir sen biliyorsun bu ayarı.Emin ol hayatında görmediğin kadar Full HD televizyonda PS3 ve Xbox 360 oynadım.PS3 kullanmadan ayarlarından bahsediyorsun.Yahu kontrasttan başka hiçbir şey ayarlayamazsın konsollarda.PC sandın heralde sen konsolları.Saçmalığın daniskası ya.Görende GT5'i bağımsız oyun firmalarından biri yapıyor sanacak.
    18.09.2010 23:35:04

F1 2010 karşılaştırmasını yapıyoruz.Adam bana GT5'den bahsediyor.Ey zeki insan.Ne ayarından bahsediyorsun.Hepimiz salağız bir sen biliyorsun bu ayarı.Emin ol hayatında görmediğin kadar Full HD televizyonda PS3 ve Xbox 360 oynadım.PS3 kullanmadan ayarlarından bahsediyorsun.Yahu kontrasttan başka hiçbir şey ayarlayamazsın konsollarda.PC sandın heralde sen konsolları.Saçmalığın daniskası ya.Görende GT5'i bağımsız oyun firmalarından biri yapıyor sanacak.

kardeşim sen genel olarak grafik üstünlüğünden bahsediyorsun bende sana sadece gt5 örnegi verdim.
    ama işine gelmedi galiba grafikleri bu şekilde karşılaştırmak.

ama galiba anlaman biraz kıt. fazlada ileri gitme adam gibi yorum yazacaksan yaz yoksa yazma.

ben zeki deilim ama sen hiç DEİLSİN..
    ha 2 sene ps3 40 gb kullandım buda sana son sözüm olsun.

Orijinalden alıntı: hamimandıralı

xhusenhoxx

Hepiniz zaten oyun yapımcısısınız birinden duydunuz open gl directx sallayın da sallayın.

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: hamimandıralı

xhusenhoxx

Hepiniz zaten oyun yapımcısısınız birinden duydunuz open gl directx sallayın da sallayın.

sen kimsin benim oyun bilgimi ölçüyorsun çıkart şuraya multiplatform oyunlarda ps3 geçtiği bir karşılaştırma ben dediklerimi geri alıyım yiyosa tabi öyle laf atıp kaçmıcaksan(1 kaç istisna çıkabilir genelde multiplatform oyunlarda en kötü görsel ps3 oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamimandıralı -- 19 Eylül 2010; 0:13:25 >

• @xhusenhoxx
    Sakin şampiyon.Başlık ne ? F1 2010.Konu ney ? F1 2010 grafikleri.Ben bir genelleme yaptım mı ? Hayır.Ki multiplatform genellemesinde her türlü PS3'ün sönük kalacağı garanti.Neyse canını sıkma fazla.
    @HasanGüney
    Dostum bu dediklerine kendin inanıyor musun ? Anlıyorum yeni PS3 almışsın.Laf edilmesine dayanamıyorsun doğal olarak.Ama artık hayal dünyanda yaşamayı bırakmalısın.Parlaklığa göre mi grafik ölçüyorsun ? Al kumandanı eline, aç brightness'i al sana PS3'den daha parlak görüntü.Netlik, çözünürlük, AA hepsinde Xbox 360 üstün.Tutupta sen burda sadece netlikte Xbox dersen yok artık Lebron derler.Ama sonunda düzgün karşılaştırma yapmışsın.Seninde fazla canını sıkmayım.İyi geceler, iyi akşamlar.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.