Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
831.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: F_U_R_Y

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Nerden bakabiliriz yeni kontenjan sayilarina?

tasariegitim
    Tasarı Eğitim - DGS Tercih Robotu
    http://www.tasariegitim.com/dgs-tercih-robotu
    buraya girersen orda sayısal sıralama var. Mesela bu sene 270 ile 12bın sıralaması olan kişi geçen sene 270 ile kaç olduğuna bakarsın. Bu sayede okul taban puanından yerleşenin kaç bininci olduğunu anlayabilirsin

Listeden kontrol ettim. 2016'da 249 alan kişi ilk 12 bin gibi bir yerde. Ben bu sene 248 aldım ve sıralamam 40 bin. Bir tuhaflık var bu işte.

sayılsadanmı bahsediyorsun bilmiyorm 249 alan birinin sayısal 12 bınde olması imkansız 270 yapmış olması gerek.Listeyi kontrol ediyorum 249 alan kişi 24bın de gösteriyor ki normal bence

geçen sene 24 bin olması bile tuhaf dostum

• Arkadaslar ek yerlestirme ile AOF secebiliyor muyuz? Hala karar veremedim yarin da tek ders sinavim var mezuniyetim de belli degil. Acaba ek tercih ile aof yaziliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Yazılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah'a şükür okuma-yazmam var ama emin olmak için bir de size soracağım. Aşağıdaki maddeye göre hazırlık zorunlu değil, değil mi?

Madde 46 - İsteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Zorunlu degil.

• Genelde tercih yapanlar şehir dışı mı yazıyor ?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam bu net bir bilgi mi? Aradim acmadi OSYM. Acaba kontenjanlari ne durumda oluyor bilemedim. Varmi yazili bir bilgi..

• Bu dgs'nin taban puanları niye bu kadar tutarsız,puanım 289 ktü erciyes arasında kaldım.Ktü'nun lys sıralaması 77k ama dgs'de hak ettiği rağbeti bulamamış.(taban puanı 282)
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Yazılı bilgiyi nerden bulayım ben ösym çalışanı değilim😅 kontenjanı falan ne kadar olur kim bilsin yani saçma sorular soruyorsun

Umarim dogrudur.

• Bilg. Prog. mezunuyum DGS istediğim puan gelmedi açıköğretime 3.sınıftan başlamak için ne yapmam lazım direk başvursam 3.sınıftan başvurabilir miyim?
  • dead311 kullanıcısına yanıt
    Tercih yapmadıysan seneye tercih yaparsın düzgün puan alarak.

Tercih yaptım ama açıköğretim 3.sınıftan devam etmek istiyorum ne yapmak lazımdır
  • dead311 kullanıcısına yanıt
    Aöf ara sor

• quote:

Orijinalden alıntı: dead311

Tercih yaptım ama açıköğretim 3.sınıftan devam etmek istiyorum ne yapmak lazımdır

aöf de her türlü 3. sınıftan başlıyorsun.Sadece fark ders alma yada almama durumu oluyor. Enfazla 6-7 ders fazladan alırsın onu da 4 döneme yayıyorlar zaten.

Dgs tercihleri de tamamen bitti, herkese hayırlısı olsun şimdiden.Önümüzdeki hafta cumayı geçirmeden açıklarlar inş.
  • Ne zaman açıklanır tercihler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asasinsov12

Ne zaman açıklanır tercihler ?

1 haftadan önce beklemiyorum açıkcası.önümüzdeki hafta çarşambadan sonra açıklanır.
  • Beyler seneye DGS ye gireceğimde Soru çözüm , paylaşım vs. için whatsap grupları varmı bildiğiniz?
  • Tercihlerimiz hayırlı olsun Hepimiz hakkında en iyisi olur inşallah kısa zamanda açıklanması dileği ile..
  • DGS Whatsapp grubu arıyorum.Temelim var arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.