Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
95.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç oyunu oynayan adam kalmadı mı bu konuda ? Key'den başka birşey konuşulmaz hale geldi iyicene. O key i alanlar nerelerde hiç görülmüyorlar...
  • bende üye oldum öyle bir key falan banada gelmedi. bu oyunu nasıl oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Hiç oyunu oynayan adam kalmadı mı bu konuda ? Key'den başka birşey konuşulmaz hale geldi iyicene. O key i alanlar nerelerde hiç görülmüyorlar...

Oynuyoruz hocam ama beta olduğu için çok kaptırmıyorum kendimi :)
    Arkadaşların soruları oldukça yanıtlıyoruz, benim problemim olmadığı için pek yazmıyorum.
    Oyun D3 ten daha çok hoşuma gitti benim (bunda beta sürelerinin de etkisi var) özellikle harebelerin/iç mekanları grafik ve atmosferi beni alıp götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Mart 2012; 11:32:02 >
  • nasıl oynayacağım anlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Beta Key isteyen varmı

varsa fazla bende isterim, teşekkürler
  • Bana bile betakey geldiğine göre demekki çok kişiye göndermişler.
    Diablo 2'yi tekrar oynadığım şu vakitlerde arada bakarım bunada indiriyorum.
  • Nasıl katılıyoruz
  • Eline fazladan geçen olursa bizi de sevindirirse sevinirim
  • Key geçerse elime paylaşırım akşam işten gelince anca bakarım birkaç kişi oynayabiliriz
  • Yeni keyden geçtik biri elindekini paylaşırsa oyunu bir incelesek oda yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

bende oyunu denemek istiyorum elinde fazladan key olanlar paylaşırsa sevinirim :)

keyim yok fakat hesabim var yeni karakter acarak deneyebilirsin benim karakterin yanina yada benimki ile oynarsin.
    istiyorsan pm atman yeter

Pm attım dostum paylaşırsan deneme şansı bulacağım en azından :)
  • http://www.facebook.com/pages/Path-of-Exile-T%C3%BCrkiye/224556220944747

herkesi sayfamıza bekleriz. keylerini dağıtmak ve almak isteyen olursa buradan yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Hiç oyunu oynayan adam kalmadı mı bu konuda ? Key'den başka birşey konuşulmaz hale geldi iyicene. O key i alanlar nerelerde hiç görülmüyorlar...

Oynuyoruz hocam ama beta olduğu için çok kaptırmıyorum kendimi :)
    Arkadaşların soruları oldukça yanıtlıyoruz, benim problemim olmadığı için pek yazmıyorum.
    Oyun D3 ten daha çok hoşuma gitti benim (bunda beta sürelerinin de etkisi var) özellikle harebelerin/iç mekanları grafik ve atmosferi beni alıp götürüyor.

no ss no güven
  • Ahanda SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 24 Mart 2012; 15:26:23 >
  • quote:

Ahanda SS

Grafikler çok gerçekçi olmuş.Sistemi zorlamıyor mu ?
  • quote:

New Tristram'dayız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Ahanda SS

Ekran kartında pişiriyorum yemekleri, o derece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Ahanda SS

Ekran kartında pişiriyorum yemekleri, o derece.

belli

• quote:

Orijinalden alıntı: layneth

quote:

New Tristram'dayız artık

Böyle arkadaşlar mevcut keylerini paylaşsalar da burada, oyunu deneyip görmek isteyenler imkan bulmuş olsa ne iyi olur...
  • Sorma hafta sonuna kadar bulurum sanıyodum pazar günü tatilde oynarım diye plan yapmıştım ama nasip değilmiş
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.