Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onkuba

ben usbden şarj etmek için bir cihaz alacağım.Dandikte birşey istemiyorum yani sonradan dokunmatiğe hasar verebiliyormuş.Bilkomun sitesinde satılan şarj cihazlarıyla sorun yaşar mıyım?bilkom storeda muvit marka bir tane buldum fiyat 18 lira.

Yardım edebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ben usbden şarj etmek için bir cihaz alacağım.Dandikte birşey istemiyorum yani sonradan dokunmatiğe hasar verebiliyormuş.Bilkomun sitesinde satılan şarj cihazlarıyla sorun yaşar mıyım?bilkom storeda muvit marka bir tane buldum fiyat 18 lira.

Üzerinde iPhone / iPod uyumlu yazıyorsa yaşamassın eğer yinede sorun çıkarsa iade edersin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

jb sonrası absinth farkı var mı diye bir arkadaş sormuş; gerçekten var,
    önceden redsn0w ile 5.0.1 jb yapmıştım, artık cihazı açmak bile istemez hale getirmişti ağırlığı.. Ne uygulamalar düzgün açılıyordu, ne parçalar arası geçişler hızlıydı.
    itunes ile 5.1.1 upgrade yaptıktan sonra JB siz olarak mı kullansam acaba diyecek kadar çok fazla hız artışı olmuştu.
    Ancak uygulamaların dayanılmaz çağrısına () kulak verip, absinth ile jb yaptım,
    hız hala aynı, sadece cydia da epey yükleme yapıp duruyor, onu da bekliyoruz....
    bundan sonra Absinth'i takip..

aynen, 5.0.1 ile 5.1.1 arasında çok ciddi bir fark var. ancak şöyle bir sorun çıktı bende, her zaman yapmasa da bazen, kilidi açıp anında bir icon a tıkladığım zaman 5-6 saniye bekliyor. kilidi açıp 2 saniye bekledikten sonra da hiç bir sorun olmadan klasörlere, uygulamalara falan girebiliyorum. siz böyle bir şey yaşadınız mı?

• Beyaz plastik bir kılıf nerden bulabilirim. Iphone için cok sayıda var olmasına ragmen, IPOd için yok malesef. dealexter de bile bir tane bulabildim :S Bir fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

jb sonrası absinth farkı var mı diye bir arkadaş sormuş; gerçekten var,
    önceden redsn0w ile 5.0.1 jb yapmıştım, artık cihazı açmak bile istemez hale getirmişti ağırlığı.. Ne uygulamalar düzgün açılıyordu, ne parçalar arası geçişler hızlıydı.
    itunes ile 5.1.1 upgrade yaptıktan sonra JB siz olarak mı kullansam acaba diyecek kadar çok fazla hız artışı olmuştu.
    Ancak uygulamaların dayanılmaz çağrısına () kulak verip, absinth ile jb yaptım,
    hız hala aynı, sadece cydia da epey yükleme yapıp duruyor, onu da bekliyoruz....
    bundan sonra Absinth'i takip..

aynen, 5.0.1 ile 5.1.1 arasında çok ciddi bir fark var. ancak şöyle bir sorun çıktı bende, her zaman yapmasa da bazen, kilidi açıp anında bir icon a tıkladığım zaman 5-6 saniye bekliyor. kilidi açıp 2 saniye bekledikten sonra da hiç bir sorun olmadan klasörlere, uygulamalara falan girebiliyorum. siz böyle bir şey yaşadınız mı?

JailBreak konusunda yazmıştım bu sorunu yaşayan var mı diye, demek ki sadece ben yaşamıyormuşum. Ben Cydia tweaklerinden şüpheleniyorum ama pek olası değil. Çünkü önceki versiyonda da aynı tweakleri kullanıyordum ve hiç böyle bir sorun yaşamadım.

• Evet, aynı sorun var, ben de tam onu soracaktım aslında, demek hepimizde aynı şeyler oluyor,
    kilitten çıktıktan sonra herhangi bir ikona tıklayınca veya, hemen sayfa sayfa ilerlemeye kalkarsam 3-4 saniye beklemeye alıyor, sanırım jb nin bir sorunu bu.
  • iyi ki de nazar değmesin dedik ipad veya iphone da oluyor mu acaba onu merak ediyorum..
  • quote:

Evet, aynı sorun var, ben de tam onu soracaktım aslında, demek hepimizde aynı şeyler oluyor,
    kilitten çıktıktan sonra herhangi bir ikona tıklayınca veya, hemen sayfa sayfa ilerlemeye kalkarsam 3-4 saniye beklemeye alıyor, sanırım jb nin bir sorunu bu.

Bende jb kaldirip orjinal versiyona donmeme ragmen yapiyor bende sasirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

quote:

Üzerinde iPhone / iPod uyumlu yazıyorsa yaşamassın eğer yinede sorun çıkarsa iade edersin :)

Tesekkurler. Birazda korktum bataryaya zarar verirmiyim diyede.

• az önce ahsinthe sayfasına bir bakayım dedim,
    amcalar Update: Absinthe 2.0.2 released to support 5.1.1 build 9B208 versiyonunu çıkarmışlar...
    önceki 2.0.1 versiyonun üzerini çizmişler..

şimdi tekrar mı jb yapmamız gerek acaba.. iyice şaşırdım
  • quote:

az önce ahsinthe sayfasına bir bakayım dedim,
    amcalar Update: Absinthe 2.0.2 released to support 5.1.1 build 9B208 versiyonunu çıkarmışlar...
    önceki 2.0.1 versiyonun üzerini çizmişler..

şimdi tekrar mı jb yapmamız gerek acaba.. iyice şaşırdım

iphone lar ile ilgili bir durum bu, jb çıktığı zaman 9b206 ya göre jb çıkarmışlardı ama apple sessiz sedasız baseband o 9b208 e yükseltti ve 2.0.1 işe yaramıyordu, 2.0.2 ile bunu çözdüler.

http://forum.donanimhaber.com/m_61293166/tm.htm

bizleri bağlayan bir durum yok sanırım...

• 5.1 güncellemesi sarj konusunda bahsedildiği kadar başarılıymış. Aktif kullanımda onceden 2.5 saat civarı giden sarj güncellemeden sonra 3.5 saate çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

5.1 güncellemesi sarj konusunda bahsedildiği kadar başarılıymış. Aktif kullanımda onceden 2.5 saat civarı giden sarj güncellemeden sonra 3.5 saate çıktı.

Hocam ipod touch 4g mi kullanıyorsunuz ? Ben de ios 5.1 geçtim ve jb yaptım. Yalnız bir sorunum var. Tuş kilidini açtıktan sonra cihaz bir 5 saniye kasıyor yani işlem yapmıyor sonra kendine geliyor. Bu 5.0 da da vardı 5.0.1 de düzelmişti yine bu hata çıktı karşıma. Ya jb den oluyor ya ios sürümünden. Jb nin ilk versiyonu ile yapmıştım ondan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

5.1 güncellemesi sarj konusunda bahsedildiği kadar başarılıymış. Aktif kullanımda onceden 2.5 saat civarı giden sarj güncellemeden sonra 3.5 saate çıktı.

Hocam ipod touch 4g mi kullanıyorsunuz ? Ben de ios 5.1 geçtim ve jb yaptım. Yalnız bir sorunum var. Tuş kilidini açtıktan sonra cihaz bir 5 saniye kasıyor yani işlem yapmıyor sonra kendine geliyor. Bu 5.0 da da vardı 5.0.1 de düzelmişti yine bu hata çıktı karşıma. Ya jb den oluyor ya ios sürümünden. Jb nin ilk versiyonu ile yapmıştım ondan mı acaba?

Benim cihazımda jb yok ama aynı sorun bende de var.Ios kaynaklı bir sorun.Beni fazlasıyla rahatsız ediyor, umarım tez zamanda düzeltirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

quote:

Benim cihazımda jb yok ama aynı sorun bende de var.Ios kaynaklı bir sorun.Beni fazlasıyla rahatsız ediyor, umarım tez zamanda düzeltirler.

İos 5 e geçildiğinden beri cihaz rahat değil ios 5 yaramadı ipoda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmgrsy

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

quote:

İos 5 e geçildiğinden beri cihaz rahat değil ios 5 yaramadı ipoda.

bilerek yapıyorlar bence. Yoksa ipod 5 nasıl satacak.

• iyi de ipod 5 yok ki piyasada, bu yıl da son nesil bir ipod satıyorsan cihazı kastırmayacak bir işletim sistemi yapmaya kesinlikle mecburlar.

uygulamadan atmıyor diyorduk, contre jour oynarken 2 kere attı uygulamadan.. 5.0.1 e göre iyi ama ios 4 deki stabilite yok bu ios 5 de, en azından ipod touch lar için.
  • quote:

iyi de ipod 5 yok ki piyasada, bu yıl da son nesil bir ipod satıyorsan cihazı kastırmayacak bir işletim sistemi yapmaya kesinlikle mecburlar.

uygulamadan atmıyor diyorduk, contre jour oynarken 2 kere attı uygulamadan.. 5.0.1 e göre iyi ama ios 4 deki stabilite yok bu ios 5 de, en azından ipod touch lar için.

Biliyorum olmadigini. Demek istedigim yeni nesil cikacagi zaman herkesin direk atlayip almasi.

• Arkadaşlar merhaba. Bende 4. nesil iTouch var. Sorum şu olacak; arkadaşlarımdan biri jb yaptıktan sonra tekrar ojrinal sürümü yükleyebileceğimi ve bu sayede garanti kapsamı dışına çıkmayacağını söyledi. Var mı bilgisi olan?
  • quote:

quote:

iyi de ipod 5 yok ki piyasada, bu yıl da son nesil bir ipod satıyorsan cihazı kastırmayacak bir işletim sistemi yapmaya kesinlikle mecburlar.

Biliyorum olmadigini. Demek istedigim yeni nesil cikacagi zaman herkesin direk atlayip almasi.

bütün firmalar bir sonraki ürünün satışını düşünür ama şunu atlıyorsunuz.. madem apple bu ürünü son nesil bir ürün olarak satıyor, o cihaza tam desteğini vermeleri gerekiyor. ios in en önemli özelliklerinden biri stabil olmasıydı ve bunu ios 5 ile kaybettiler, en azından ipod touch için. ios 6 zorlayabilir belki ona bir şey diyemem ama madem ki fabrika çıkışlı ipod touch a ios 5 yüklüyorlar, o cihazın kusursuz çalışması lazım.

• 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.