Şimdi Ara

Klima su püskürtüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    İklimsa nın tavsiyesi ile Sigma SGM12DMB klima aldım,aslında çok tereddütüm vardı. Inverter alacaktım ses seviyesi yüksek ve de bu konuda şikayetleri gördüm normal sistem aldım. Kışın ısıtma için pek kullanmayacağım.
    Genel olarak memnunum, ses seviyesi ve soğutma performansı iyi, biraz basit bir klima plasma ionizer özelliği yok ama iş görüyor. Bir tek sıkıntım var, eğer bir süre soğutma modunda çalıştırıp durdurursanız ve 3-5 dk sonra tekrar çalıştırırsanız ilk çalışma esnasında altında durursanız yüzünüze ufak su damlacıkları geliyor. Bu sıcaklarda iyi ama :) kafama takıldı içerde Arçelik klimam var böyle bir sorun yok.
    Biraz inceledim, klima durduğunda soğuk yüzeyde malum sıcaklardan nemli ve sıcak hava klimanın çıkış ağzındaki plastik bölgede ve özellikle içte dönen merdane benzeri yerde yoğuşup su haline geliyor, bu merdaneden ilk dönme esnasında su damlacıkları etrafa saçılıyor. Bu durum 2 sn kadar sürüyor çok rahatsız verici bişi diil aslında.
    Kitapçığında nemli havalarda çıkış ağzında su yoğuşup damlama yapabilir yazıyor ama, damlama 1 kere haricinde olmadı o da çok sıcak bir havaydı ve ben sürekli balkon kapısını açıp kapadım.
    Servis geldi, bu durum klimanın yapısından diyor, anladığım kadarıyla yapılacak bişi yok.
    Ne dersiniz??







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima su damlatıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.