Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler romanı okumuş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak

romanı okumadım ama vikipedia da şöyle bir yazı var ''Doyle, Moriarty'yi Holmes'un kötü bir versiyonu olarak tasarlamış ve Holmes'un yenmek için kendini feda edeceği bir düşman olarak öne sürmüştür. "Son Dava" hikâyesinde Holmes, Moriarty'yi yenecek olursa, artık hiçbir suçun, hiçbir suçlunun ilgisini çekmeyeceğini, Moriarty'nin karşılaşabileceği en büyük rakip olduğunu söyler. Bu yolla Doyle, Holmes'un Reichenbach'daki ölümünü haklı bir tür fedakarlık ve tek amacı olan bir yaşamın gururlu sonu olarak resmetmenin yolunu hazırlamıştır.''yani romana göre sherlock gerçekten ölüyor ama dizide öldürmediler şimdi dizi romandan ayrı olarak mı işlenicek?

• Adamlar bize eziyet çektirmekten zevk alıyor yahu ne olurdu kasımda gelseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

beyler romanı okumuş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak

romanı okumadım ama vikipedia da şöyle bir yazı var ''Doyle, Moriarty'yi Holmes'un kötü bir versiyonu olarak tasarlamış ve Holmes'un yenmek için kendini feda edeceği bir düşman olarak öne sürmüştür. "Son Dava" hikâyesinde Holmes, Moriarty'yi yenecek olursa, artık hiçbir suçun, hiçbir suçlunun ilgisini çekmeyeceğini, Moriarty'nin karşılaşabileceği en büyük rakip olduğunu söyler. Bu yolla Doyle, Holmes'un Reichenbach'daki ölümünü haklı bir tür fedakarlık ve tek amacı olan bir yaşamın gururlu sonu olarak resmetmenin yolunu hazırlamıştır.''yani romana göre sherlock gerçekten ölüyor ama dizide öldürmediler şimdi dizi romandan ayrı olarak mı işlenicek?

hocam Doyle o hikayeyi yazarken aslında gerçekten öldürmek istiyor. Ama toplumdan gelen yoğun baskı sonucu (ölüm tehdidi aldığı da söylenir) Holmes'ü tekrar diriltmeye karar veriyor ve "The Adventure of Empty House" hikayesi ile yazmaya devam ediyor ki 3. sezonun ilk bölümü "The Empty Hearse" bu hikayeyi temel alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagofant -- 9 Kasım 2013; 1:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagofant

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

beyler romanı okumuş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak

hocam Doyle o hikayeyi yazarken aslında gerçekten öldürmek istiyor. Ama toplumdan gelen yoğun baskı sonucu (ölüm tehdidi aldığı da söylenir) Holmes'ü tekrar diriltmeye karar veriyor ve "The Adventure of Empty House" hikayesi ile yazmaya devam ediyor ki 3. sezonun ilk bölümü "The Empty Hearse" bu hikayeyi temel alıyor.

• Bu eziyet bi harika dostum
  • Başla artık
  • Bu sabah uyandığımda, kendi kendime ''ulan bu dizi 15 Aralık'ta mıydı yoksa 15 Kasım'da mıydı? Has...'' diye bi düşündüm. Sonra hemen bilgisayarı açtım. Önce hemen bir oh çektim, kaçırmamışım. Sonra bi burkuldum, daha 1 ay varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

3. sezon'dan ilk kare...

ulan bi fener bide sherlock diziden çok çektim birinde hafta sonu diğerinde yıl sonu gelmiyor

• Gelecek sezonu tek günde bitirerek yapımcılardan bu uzun sürenin intikamını alıcam.Sonra da oturup naaptım lan ben dicem.Ama olsun.
  • Aralıktan ocağa ertelenmiş diyorlar yayın tarihi doğrumu bu?

edit: 20 Ocak 2014 Pazartesi bu tarih kesin mi dizimag yazmış 2 ay daha mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Minor -- 22 Kasım 2013; 16:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Aralıktan ocağa ertelenmiş diyorlar yayın tarihi doğrumu bu?

edit: 20 Ocak 2014 Pazartesi bu tarih kesin mi dizimag yazmış 2 ay daha mı var

maalesef kesin tarih beklemekten başka çaremiz yok
  • yeni trailer sıcak sıcak

arkadaşlar ayrıca 19 Ocak ABD'deki yayın tarihi. BBC'den daha erken bir tarih bekleyebiliriz.

ek: Dr. Watson'ın bloguna uzun zaman sonra bugün yeni bir entry girildi. Şuradan okuyabilirsiniz:http://www.johnwatsonblog.co.uk/blog/20april

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagofant -- 24 Kasım 2013; 0:35:16 >

• Aralıkta bari gelse insafsız.
  • Yeni fragman harika olmuş!..gece gece heyecan yaptım.
    #SherlockLives...

Hala "Coming Soon" diyor yahu ver artık bir kesin tarih!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 24 Kasım 2013; 0:44:26 >
  • Daha ne "coming soon"u arkadaş, kesin bir tarih verseler, biz de bilsek ne zaman başlayacağını.
  • 3.sezonda Moriarty olacak mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerodb1294

3.sezonda Moriarty olacak mı

kitaba göre olmayacak
  • Şaka maka çok özledim diziyi ya...
  • Sezonu beklerken yaşlandık valla
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.