Şimdi Ara

kasamı boyuyorum ediyorum.yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasamı boyadım.üstüne vernik sürüyim mi?sürüceksem nasıl ve hangi cesidinden alıp sürmeliyim?yardım lütfen...

• olm ne renge bouyon olm ne verniğiii
  • ya vernik kullanılıyor gecen resimlere baktım sadece boya değil.siyah-yesil e boyuyorumbitince resimleri eklerim
  • neyle boyuyosun badana fırcasıylamıı
  • yok.boyayı ağzıma alıp püskürtüyorum.sprey boyayla boyuyorum.inşallah güzel olur ama verniği nasıl uygulayacaz ve ne cesit bi vernik alcaz???
  • fırcayla mı boyayacaz?yoksa bi mobilya imalathanesine gidip rica mı edicez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olm sprey vernikler var!
    alırsın onlardan bitane! gerisi senin becerine kalmış!
  • walla en iyi vernik gene spreyle olur
    eğer spreyle yapmayacaksan zaten hiç vernikle falan uğraşma hepten batırırsın
  • sprey vernikler varsa iyi olur.tesekkürler yardımlar için
  • abi tam filimsiniz ya .yat verniği daha çok parlar bu arada.bi kat at zımparala bi kat daha at bi daha zımparala bi kat daha bi zımpara bi kat vernik bi zımpara bi vernik bi zımpara bi vernik bi...
  • oo siz işi bilmiyosunuz...bizim apartman boyanıyodu adamlara rica ettim bi kat da anakartın üstüne çekiverdiler...mis gibi beyaz saten!!!tozlanınca da siliorum misler gibi oluyo
  • Sprey vernik al illa verniklicem diyosan!Tüp halinde satılıyo sanırım 6 ytl olması lazım bi tüpün fiyatı
  • ben dun kuzey koprusunu sarıya boyadım işlemciyi kırmızıya ekran kartını da pempe yaptım çok guzel oldu bugunde kasayı boyarım artık bi vernik bi zımp bi ver bi zımp.
  • Dostum boyadıktan sonra aynen böle yaz miras değil alın teri
  • Emeğimiz bilek zoru Allahım sen bizi koru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.