Şimdi Ara

Monitörde Garip Garip Çizgiler Çıkıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi tamamen yeni topladım. 2 gün sonra bu hatayı verdi. Bilgisayara sabit disk takmıştım, ondan sonra çıkardım, çalıştırdım pc'yi, bu hale geldi. Bununla pek alakalı gibi gelmiyor ama...Ekran görüntüleri aşağıda arkadaşlar, çözüm yollarını söylerseniz sevinirim. Başka bir monitör denedim, aynı hatayı veriyor.

• Başka Bir Ekran Kartıyla Değiştirip Dene Abicim

SORUN EKRAN KARTI veya MONITORDEN Kaynaklanabilir.

>>> WATCH THE THRONE <<<
  • Sorun ekran kartı gibi gözüküyor,bence hiç uğraşma aldığın yere götür arızayı kısa sürede anlayacaklardır,muhtemelen bozuk parçayı yenisiyle değiştirirler.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Evet öyle yapacam, bugün Vatan'a gidip yenisiyle değiştirecem. Hafta içi de Power Supply'i değiştirmiştim, hayırdır inşallah...

Orijinalden alıntı: beylerbeyi01

Evet öyle yapacam, bugün Vatan'a gidip yenisiyle değiştirecem. Hafta içi de Power Supply'i değiştirmiştim, hayırdır inşallah...

BUNUN YUZUNDEN TOPLAMA YAPTIRMADIM BILGISAYARIMI
    ILLA BIR SORUN CIKIYOR BIRYERINDEN - HEM ZATEN IYI BIR PC ALIRSANIZ SADECE EKRAN KARTINI ILERDE DEGISTIRMEK YETIYOR (OEM BILGISAYARLARDA)

FOREVER OEM :D

>>> WATCH THE THRONE <<<
  • Kare şeklinde değil de çizgi şeklinde olanı başıma gelmişti. DVI bağlantı kablosundan kaynaklanıyordu. Ödünç alabileceğin kablo varsa arkadaştan falan denersin belki.
  • Kablolardanda Olabilir Aslında

>>> WATCH THE THRONE <<<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı bozukmuş arkadaşlar, kablolarda sorun yok. Bugün yenisiyle değiştirdim. Herkese kolay gelsin. Bu HD5850'ler pek yurtdışından gelmiyormuş, kapış kapış alınıyormuş. Ben de sonuncusuna yetiştim.

Orijinalden alıntı: beylerbeyi01

Ekran kartı bozukmuş arkadaşlar, kablolarda sorun yok. Bugün yenisiyle değiştirdim. Herkese kolay gelsin. Bu HD5850'ler pek yurtdışından gelmiyormuş, kapış kapış alınıyormuş. Ben de sonuncusuna yetiştim.

HAYIRLI OLSUN USTA :)

>>> WATCH THE THRONE <<<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.