Şimdi Ara

php dosyasını şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar php dosyasının kodlarını şifrelemk istiyorum bunu yapan bir program var mı?

dosyalar şifreli olarak sunucuya gönderilcek normal çalışacak ama biri herhangibir editörle açınca kodlar gözükmücek?

• quote:

Orijinalden alıntı: lidyum

arkadaşlar php dosyasının kodlarını şifrelemk istiyorum bunu yapan bir program var mı?

dosyalar şifreli olarak sunucuya gönderilcek normal çalışacak ama biri herhangibir editörle açınca kodlar gözükmücek?

ZendGuard var bu iş için.
  • sehlor dediğin classı kullandım şifrele yapıyor ama ben zend kullanıyorum sınıf dosyasını şifreledikten sonra hata veriyor okuyamıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lidyum

sehlor dediğin classı kullandım şifrele yapıyor ama ben zend kullanıyorum sınıf dosyasını şifreledikten sonra hata veriyor okuyamıyor?

Zend orijinal mi?
  • onunla alakalı değil zend_amf kullanıyorum....

ufak bi kod yazdım echo "deneme" diye şifreledim browserdan çalıştırdım html gibi davrandı şifreli içeriği olduğu gibi browsera yansıttı
  • ioncube kullanabilrsiniz ama bu program ücretli birde sunucuda çalıştırabilmek için bir paket yukleniyordu sunucuya en son hatırladığım bu şekildeydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veritabanı dosyaları
    5 ay önce açıldı
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz araştırma yaptımda bu şifreli dosyayı sunucuda çalıştırıken şifreyi çözen bir decoder olması laızmmış
    http://joliclic.free.fr/php/javascript-packer/en/index.php buadresteki dosyaları indirdim şifreleme yapıyor ama şifreyi açan class yok?
  • Arkadaşım Zend Guard'ı çok kullanmadım ama bi tavsiye daha vereyim. Bi de Zend Community Server üzerinde deneyebiliosan dene. Belki eklenti kaynaklı bir durumda olaiblir. Şifrelemeyi hiç denemedim bugüne kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.