Şimdi Ara

Astra 2006-2008 farkı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam için iki gün önce 2008 cdti aldık. şu an babam mutlu ama geçen bir forumda 2006 yılı araçlarla 2008 arasında ciddi kalite farkı olduğuna dair birşeyler okudum. Bir de sizin fikrinizi almak istedim. İki aracı da kullanan var mı?

• bu mudur kullanan yok mu yani?
  • Ben sadece makyajdan dolayı şekilsel ve renksel farklılıklar olduğunu duymuştum ama, açıkcası kalite farkı olabileceğini düşünmüyorum... Kalite derken neden bahsediyorsunuz? İç hacim malzeme kalitesiyse eğer, söylediğim gibi, sanmıyorum...
  • iç bölümde kullanılan malzeme ve işçilik açısından. Hayır kalitesiz buysa bence sorun yok açıkçası, ben de bayılıyorum. Aklıma takılan soru acaba bu araba megane ya da focus gibi dökülür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionisus

iç bölümde kullanılan malzeme ve işçilik açısından. Hayır kalitesiz buysa bence sorun yok açıkçası, ben de bayılıyorum. Aklıma takılan soru acaba bu araba megane ya da focus gibi dökülür mü?

hayır kesinlikle dökülmez
  • Astra G kadar kaliteli değil ama içeride kullanılan malzeme. onu söyleyebilirim. Ayrıca @webislander da onaylıyor, benim gördüğüm kadarıyla da focus ve megane'dan daha iyi gibi.
  • quote:

Astra G kadar kaliteli değil ama içeride kullanılan malzeme. onu söyleyebilirim. Ayrıca @webislander da onaylıyor, benim gördüğüm kadarıyla da focus ve megane'dan daha iyi gibi.

yani ben astra g kullanmadım
    babam astra f sahibi,yani 1998 model bir astra
    kokpitinde hala ne bir güneş ışınlarından etkilenme var ne de dökülme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iç bölümde kullanılan malzeme ve işçilik açısından. Hayır kalitesiz buysa bence sorun yok açıkçası, ben de bayılıyorum. Aklıma takılan soru acaba bu araba megane ya da focus gibi dökülür mü?

90.000 km focus trend kullandım, dökülmedi ama tıkırtılar gıcırtılar iyice çoğaldı...

şimdide astra kullanıyorum, focus gibi iç mekan tıkırtılarıyla karşılaşmayacağım gibi görünüyor ç mekan kalitesinden dolayı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.