Şimdi Ara

WD 320 GB Elements vs. Password Essential

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar aslında ben wd 320 gb 2.5" password essential sipariş ettim fakat elements yollamışlar.ben görünüşü hosuma gittiği icin password essential almıştım.ikisi arasında pek bi performans farkı yok diye biliyorum kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi sizce elementsi verip password essentiali mi alayım yoksa elemetsle devammı edeyim ?

• İki disk arasında performans farkı yok. Passport Essential da güvenlik için yazılımlar içinde.

Eğer ki içinize sinmedi ve görünümü hoşunuza gitmediyse değiştirin.
  • guvenlik yazılımı derken neler var?
    birde kutu üzerine yapıştırılmış kullanma kılavuzunu yerinden söktüm.değiştirme yapabilirlermi
  • WD My Passport Essential da WD SmartWare Yazılımı mevcut.
    Bu yazılımda;
    Görsel yedekleme ekranı var (kategorilerdeki içeriği ve yedekleme sürecini takip edebiliyorsun)
    Otomatik ve sürekli veri yedeklemesi, Parola koruması ve 256-bit donanım tabanlı şifreleme yapabiliyorsun.

Daha detaylı bilgi istersen;
    http://www.wdc.com/tr/products/wdsmartware/
  • WD My Passport Essential fiyatı daha fazla değilmiydi
  • WD My Passport Essential 320 gb fiyatı 130-135 TL civarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeniz61trabzon -- 3 Haziran 2010; 15:53:22 >
  • ben wd elementsi 120ye aldım 10kagıt daha koyup degistirsemmi acaba kutuyu actım ama degisirlermi acaba bilmiyorumki nette passport essentıal yorumlarına baktım begenmeyenler olmus elementsi ise begenmeyen pek yok yorumlar da fazla degildi ama bilmiyorum bu urunlerı kullanan arklar varsa yardımlarını bekliyorum birde passport essentıal cok cızılıyor parmak ızı yapıor falan dıolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.