Arkadaşlar paylaşımın büyüğü küçüğü olmadığı için ufak bir bilgi yazmak istedim buraya. Zamanında bu soruyu burda sormuştum hatırlayanlar olur ve cevabını alamamıştım. Bende sonuda vazgeçmedim ve bu sorunun cevabını buldum bu nedenle de buraya yazmak istedim ki diğer arkadaşlar da benim gibi kafayı yemesinler diye Sorum şuydu: C++ Builder da yaptığım çalışmalar en basit örnek olsa dahi c++builder yüklü olmayan makinalarda çalışmıyordu. Ancak eksik olarak yazdığı dosyaları arkadaşıma verince ve o da system32 içine bu dosyaları atınca çalışıodu.Ama böyle yapmak ta pek hoş değil tabiki . Kimse senin yaptığın bie örnek bie program için uğraşmaz dosya kopyalamayla falan. Sonunda bu problemi çözdüm , c++ builder'a başlayan arkadaşlar varsa öğrenmeleri faydalı olur ilerde benim gibi üşütmemek için
Project -->Options -->Packages burada alt tarafta Build with runtime packages yazan bi yer var ordaki tik işaretini kaldırıyoruz. 2.'si ise Project -->Options -->Linker burada bulunan Use dynamic RTL yerindeki tik işaretini kaldırıyoruz. İşte hepsi bu artık projeler başka bilgisayrda da çalışacak.
Neyse inşallah biraz faydam olur zamanında çok sıkmıştı bu konu beni ...
visual studio için böyle bi yöntem yok mu
benimde verdiğim c programlar ı diğerlerinde çalışmıyor...
kusura bakam ben builder kullanmıyorum, yoksa zamanında yardım ederdim
ama visual C++ da bunu yapmak isterseniz
project property sayfasında Use of MFC yi static MFC use of ATL i static ATL olarak ayarlayın
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: NewVatoo
kusura bakam ben builder kullanmıyorum, yoksa zamanında yardım ederdim
ama visual C++ da bunu yapmak isterseniz
project property sayfasında Use of MFC yi static MFC use of ATL i static ATL olarak ayarlayın