Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoEroin

BruTaLBoY - İstatistiklerde sorun yok .

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Oron'da min ödeme 100 USD haberin olsun

Oron rank sistemini çok basit - Satış oldukça %100 kalıyor rank .
    1 haftada inmiyor %40'lara kadar ne kadar dosya atarsan at .
    Rank sistemi Hotfile gibi değil yani . Adamlar üyelik alıp Dispute çekse bile %100 oluyor rank .

10 Gün böyle kalsa en fazla 2. haftada 100 $ cepte

ben 3-4 gün birşey yüklemedim %100 den % 2 ye indi....Önce %2 idi premium satışı oldu %100 yaptılar...Sonraki gün %70 e felan indi sonra premium satıldı %82 felan oldu... Sonraki gün %45 bir sonraki gün % 18 sonra %17 sonra %2 daha da yükselmio zaten... Premium satışı olmadıkça iş yok... Zaten artık %55 de duruo prmeium satılırsa onun parasını alırım hiç olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 30 Kasım 2010; 7:33:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

quote:

BruTaLBoY - İstatistiklerde sorun yok .

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Oron'da min ödeme 100 USD haberin olsun

Oron rank sistemini çok basit - Satış oldukça %100 kalıyor rank .
    1 haftada inmiyor %40'lara kadar ne kadar dosya atarsan at .
    Rank sistemi Hotfile gibi değil yani . Adamlar üyelik alıp Dispute çekse bile %100 oluyor rank .

10 Gün böyle kalsa en fazla 2. haftada 100 $ cepte

ben 3-4 gün birşey yüklemedim %100 den % 2 ye indi....Önce %2 idi premium satışı oldu %100 yaptılar...Sonraki gün %70 e felan indi sonra premium satıldı %82 felan oldu... Sonraki gün %45 bir sonraki gün % 18 sonra %17 sonra %2 daha da yükselmio zaten... Premium satışı olmadıkça iş yok... Zaten artık %55 de duruo prmeium satılırsa onun parasını alırım hiç olmazsa

Alıntıları Göster
    Son bir saattir dl lerde tık yok. Anlaşılan promosyonları gönderiyor f.sonic. Bir taraftanda parasını çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Son bir saattir dl lerde tık yok. Anlaşılan promosyonları gönderiyor f.sonic. Bir taraftanda parasını çıkarıyor.

Alıntıları Göster
    promosyonları zannedersem cuma yollayacaklar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2010; 23:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

promosyonları zannedersem cuma yollayacaklar ..

Alıntıları Göster
    Ödemesi gelen var mı?
    Sitede Paid olarak gözüküyor fakat paypalda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Ödemesi gelen var mı?

hala gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 1 Aralık 2010; 10:55:37 >
  • quote:

quote:

Ödemesi gelen var mı?

hala gelmemiş

Alıntıları Göster
    bana sabah 7:35 de gelmiş (bonus degil ana para) , hemen payout dedim salıya da gelir para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 1 Aralık 2010; 11:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

bana sabah 7:35 de gelmiş (bonus degil ana para) , hemen payout dedim salıya da gelir para

Alıntıları Göster
    benimkide gelmiş az önce

• quote:

benimkide gelmiş az önce

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 50 download var ama Reportings bölümünde 1 kuruş bile gözükmüyor. Üye olalı 4-5 gün oldu. Sorun mu var sizce yada bütün downloadları premium üyeler mi yapmış?

Edittttttttt: Settingsten baktım pay per sale seçiliymiş... oysa ben download seçili diye hatırlıyorum. pehhhhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 1 Aralık 2010; 13:44:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Yaklaşık 50 download var ama Reportings bölümünde 1 kuruş bile gözükmüyor. Üye olalı 4-5 gün oldu. Sorun mu var sizce yada bütün downloadları premium üyeler mi yapmış?

Edittttttttt: Settingsten baktım pay per sale seçiliymiş... oysa ben download seçili diye hatırlıyorum. pehhhhh.

Alıntıları Göster

Download stats .
    Abd hiç fena değil .

Abd Down kazanç > 11.12
    Türk down kazanç > 3.96

• quote:

Download stats .
    Abd hiç fena değil .

Abd Down kazanç > 11.12
    Türk down kazanç > 3.96

Alıntıları Göster
    arkadaslar letitbitden filesonic e ve fileserve e remote oluyormu bilen varmı hiç deneyen oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar letitbitden filesonic e ve fileserve e remote oluyormu bilen varmı hiç deneyen oldu mu ?

Alıntıları Göster

27Kasim- Bugun arası toplam downloadlar ve satışlar.

gaybo55 , olsada bi işe yaramaz cunku LETITBE'de dosyalar 2TB dan fazla ve bu yuzden remote alamazsın oradan
    olsa bile. ki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 1 Aralık 2010; 14:35:09 >

• quote:

27Kasim- Bugun arası toplam downloadlar ve satışlar.

gaybo55 , olsada bi işe yaramaz cunku LETITBE'de dosyalar 2TB dan fazla ve bu yuzden remote alamazsın oradan
    olsa bile. ki yok

Alıntıları Göster
    worldwidewild dosyalar 2tb den fazla derken neyi kastediyorsun dostum ? ..ben simdi çok güzel videolar buldum 300 ile 750 mb arası leatitbitde bunları remote yapamazmıyım ? hotfile gibi banlımı ? ...

eğer letitbitden banlıysa olmuyorsa turbobit de oluyormu arkadaslar ? çok önemli benim için bu aksam ya letitbit yada turbobit pre alacam remote olup olmamalarına göre lütfen bilen varsa yardımcı olsun .teşekküğrler

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

worldwidewild dosyalar 2tb den fazla derken neyi kastediyorsun dostum ? ..ben simdi çok güzel videolar buldum 300 ile 750 mb arası leatitbitde bunları remote yapamazmıyım ? hotfile gibi banlımı ? ...

eğer letitbitden banlıysa olmuyorsa turbobit de oluyormu arkadaslar ? çok önemli benim için bu aksam ya letitbit yada turbobit pre alacam remote olup olmamalarına göre lütfen bilen varsa yardımcı olsun .teşekküğrler

Alıntıları Göster
    letitbe deki dosyaların 2 GB altında ise ve FILESONIC eger kabul ediyorsa

HISH dedigine göre eskiden calısıyorsu su an test etmedim diyor.

• quote:

letitbe deki dosyaların 2 GB altında ise ve FILESONIC eger kabul ediyorsa

HISH dedigine göre eskiden calısıyorsu su an test etmedim diyor.

Alıntıları Göster
    sayaclar yine %50 az gosteriyor
  • quote:

sayaclar yine %50 az gosteriyor

Alıntıları Göster
    dun harika olan sayac bugun %50 aZ, sanırsam 10$ bonus u ödemek icin kırpmaya basladılar

• quote:

dun harika olan sayac bugun %50 aZ, sanırsam 10$ bonus u ödemek icin kırpmaya basladılar

Alıntıları Göster
    Bonuslar gelmiş. 6$ allah bereket versin

• quote:

Bonuslar gelmiş. 6$ allah bereket versin

Alıntıları Göster
    sayaclar ne sizde bugun bende oldukca dusuk bonusu cıkarmak icin yapmayacakları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

sayaclar ne sizde bugun bende oldukca dusuk bonusu cıkarmak icin yapmayacakları yok

Alıntıları Göster
    filesonic bunları aştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2010; 14:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

filesonic bunları aştı.

Alıntıları Göster
    @streamin

Tebrik ederim çok iyi kazanç. Fsonic hesap satışı gerçekten iyi kazandırıyor.
    Paylaşım içeriği adult sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.