Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoEroin

BruTaLBoY - İstatistiklerde sorun yok .

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Oron'da min ödeme 100 USD haberin olsun

Oron rank sistemini çok basit - Satış oldukça %100 kalıyor rank .
    1 haftada inmiyor %40'lara kadar ne kadar dosya atarsan at .
    Rank sistemi Hotfile gibi değil yani . Adamlar üyelik alıp Dispute çekse bile %100 oluyor rank .

10 Gün böyle kalsa en fazla 2. haftada 100 $ cepte

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

ben 3-4 gün birşey yüklemedim %100 den % 2 ye indi....Önce %2 idi premium satışı oldu %100 yaptılar...Sonraki gün %70 e felan indi sonra premium satıldı %82 felan oldu... Sonraki gün %45 bir sonraki gün % 18 sonra %17 sonra %2 daha da yükselmio zaten... Premium satışı olmadıkça iş yok... Zaten artık %55 de duruo prmeium satılırsa onun parasını alırım hiç olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 30 Kasım 2010; 7:33:17 >

• Son bir saattir dl lerde tık yok. Anlaşılan promosyonları gönderiyor f.sonic. Bir taraftanda parasını çıkarıyor.
  • promosyonları zannedersem cuma yollayacaklar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2010; 23:36:23 >
  • Ödemesi gelen var mı?
    Sitede Paid olarak gözüküyor fakat paypalda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Son bir saattir dl lerde tık yok. Anlaşılan promosyonları gönderiyor f.sonic. Bir taraftanda parasını çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Ödemesi gelen var mı?
    Sitede Paid olarak gözüküyor fakat paypalda yok

hala gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 1 Aralık 2010; 10:55:37 >
  • bana sabah 7:35 de gelmiş (bonus degil ana para) , hemen payout dedim salıya da gelir para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 1 Aralık 2010; 11:03:00 >
  • benimkide gelmiş az önce

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • Yaklaşık 50 download var ama Reportings bölümünde 1 kuruş bile gözükmüyor. Üye olalı 4-5 gün oldu. Sorun mu var sizce yada bütün downloadları premium üyeler mi yapmış?

Edittttttttt: Settingsten baktım pay per sale seçiliymiş... oysa ben download seçili diye hatırlıyorum. pehhhhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 1 Aralık 2010; 13:44:14 >
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Download stats .
    Abd hiç fena değil .

Abd Down kazanç > 11.12
    Türk down kazanç > 3.96
  • arkadaslar letitbitden filesonic e ve fileserve e remote oluyormu bilen varmı hiç deneyen oldu mu ?
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

27Kasim- Bugun arası toplam downloadlar ve satışlar.

gaybo55 , olsada bi işe yaramaz cunku LETITBE'de dosyalar 2TB dan fazla ve bu yuzden remote alamazsın oradan
    olsa bile. ki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 1 Aralık 2010; 14:35:09 >
  • worldwidewild dosyalar 2tb den fazla derken neyi kastediyorsun dostum ? ..ben simdi çok güzel videolar buldum 300 ile 750 mb arası leatitbitde bunları remote yapamazmıyım ? hotfile gibi banlımı ? ...

eğer letitbitden banlıysa olmuyorsa turbobit de oluyormu arkadaslar ? çok önemli benim için bu aksam ya letitbit yada turbobit pre alacam remote olup olmamalarına göre lütfen bilen varsa yardımcı olsun .teşekküğrler
  • letitbe deki dosyaların 2 GB altında ise ve FILESONIC eger kabul ediyorsa

HISH dedigine göre eskiden calısıyorsu su an test etmedim diyor.
  • sayaclar yine %50 az gosteriyor
  • dun harika olan sayac bugun %50 aZ, sanırsam 10$ bonus u ödemek icin kırpmaya basladılar
  • Bonuslar gelmiş. 6$ allah bereket versin
  • sayaclar ne sizde bugun bende oldukca dusuk bonusu cıkarmak icin yapmayacakları yok
  • filesonic bunları aştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2010; 14:11:05 >
  • @streamin

Tebrik ederim çok iyi kazanç. Fsonic hesap satışı gerçekten iyi kazandırıyor.
    Paylaşım içeriği adult sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.