Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca missions olayı nasıl işliyor, seçtiğimiz kademe 5 diyelim, o hafta kazançlarımızn %50'si fazladan mı geliyor?
  • Burdan bakabilirsin mission'u bende seçtim ama ne işe yarıyor bilmiyorum

http://www.filesonic.com/game/the-store
  • neyin kaç kredi oldugunu nerden görüyoruz neler alabileceğimizi ? unlock dicem yalandan gitcek 2000 kredi die korkuom :)
  • Bende yok, lanet olsun. Edit, varmış kilit açmak gerekirmiş.

Olayı anladım galiba;

%20 yani 2'yi seçince, diyelim bu hafta 200 dolar kazandın. Bir dahaki hafta %20 fazlası olan 240 dolar üzerinde bir rakam kazanırsan 2000 kredi ödül alıyorsun. Muhtemelen böyle bir şey.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russwell -- 23 Nisan 2011; 1:54:06 >

• Kredi ile kullanabileceğiniz herşey bunlar

• Pişti olduk.

Velhasıl rakamlar fena...

Sanırım en mantıklısı missions olayına girip kumar oynamak. Kazançlarla da voucher kod oluşturup satmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russwell -- 23 Nisan 2011; 1:57:34 >
  • Çifte bilgilendirme için teşekkürler

Direk paraya çevirebilsek daha güzel olacaktı. Gerçi bu şekilde de çevrilir voucher satarak.
    Diğer şeyler gereksiz bence. 1 Elite kod için kim 10k kredi verir

Çok satış yapanlar için görevler kazançlı olabilir.
  • Günlük yüzdeli promolar da güzel mesela. Hafta sonu ya da en bereketli geçen günlerinde patlatırsın bi %15 promo.
  • Evet elite kod çok saçma olmuş isteyen olsun sınırsız elite davetiye veririm.Bu arada bizim kredimiz Qualifying Credits yazan mı yoksa onun sağında yazan mı oluyor?
  • Qualifying Credits, 1 aylık performansınız. Credits ise harcayacaklarımız.
  • Şimdilik 7016 kredi var 10000 olsun 3 ay premium alırım
  • benim credit 32 küsür bin mis ne olucak yani o puanla ? Ben para istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Nisan 2011; 11:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

benim credit 32 küsür bin mis ne olucak yani o puanla ? Ben para istiyorum

1 tane yıllık 1 tane de 3 aylık voucher alıp satarsın. İkisi 60$ a falan gider heralde
  • hemen yıllık uzatayım :D
  • Promo almak daha mantıklı sanki. Haftasonu illaki güzel rakamlar yakalıyorsunuzdur. %15 patlatın bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzell

Promo almak daha mantıklı sanki. Haftasonu illaki güzel rakamlar yakalıyorsunuzdur. %15 patlatın bir tane.

Ben olsam 25k kredi verip %15 artış alacağıma 20k kredi ile değeri 55$ olan 1 yıllık voucher alır 45$'a satarım. 5k kredi cebime kalır.

%15 artış ile 45$ fazla kazanmak için bir günde 300$ lık satış yapmak gerekiyor.

Ayrıca kazancınızın o gün kaç dolar olacağının garantisi de yok. Ama voucher'den zarar etmezsiniz.

Hesap ortada karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 23 Nisan 2011; 18:46:27 >

• Ben çok umutluydum bu puanlardan ama hayal kırıklığına uğradım. Yeni şeyler eklenecek diyorlar inşallah eklenirde harcarız güzelce. Tavsiyem şimdi puanlarınızı harcamayın , 40-50 dolar kâr edicem diye voucher alıp satarsınız ilerde üzülebilirsiniz.
  • Sevineyim mi üzüleyim mi ilk satış fixed 10 dan 3 aylık
  • Hay ben böyle işin fixedde dururuz lifetime satılır, ppsye geçeriz hep 1 aylık satılır

3 satış var 3de 1aylık gitti 13.8 dolar
  • Sen bi' PPD'ye geç o zaman gör şenliği. Normalin 3 katı fazla satış yapmaya başlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.