Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

30 dolar günlük gelirse + fs ile güzel sabit bir gelir kapısı olur aslında. .Senden eğer daha evvel açılmamışsa linkbux ile ilgili güzel bir başlık bekliyoruz

Alıntıları Göster
    web sitem olmaası gerekiyor sanırım oda bende olmadıgından işime yaramaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

web sitem olmaası gerekiyor sanırım oda bende olmadıgından işime yaramaz gibi

Alıntıları Göster
    sabah ilk satışımı yaptım oda lifetime çıkdı iimi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

Bu 2'nci life time oldu senin 240 dolar gitti
  • quote:

gaybo gecen benım basımada geldi o olay sonra fixedden cıktım payper saleye gectım bence en mantıklısı payper sale..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

gaybo gecen benım basımada geldi o olay sonra fixedden cıktım payper saleye gectım bence en mantıklısı payper sale..

Alıntıları Göster
    bende halt var gibi %80 e gectim olan 3-5 satış da 4 gunde hepside 1 ay birdaha kafama sıksalar %80 e gecmem. Bu hafta para yok anlaşıldı.

• quote:

lifetime zevkini hala yaşayamadım

quote:

bende halt var gibi %80 e gectim olan 3-5 satış da 4 gunde hepside 1 ay birdaha kafama sıksalar %80 e gecmem. Bu hafta para yok anlaşıldı.

dün 2 tane 6 aylık sattım diye gaza gelip bu sabah %80 oldum inşallah bir lifetime yakalayabilirim ilk defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 20 Mart 2011; 15:04:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

lifetime zevkini hala yaşayamadım

quote:

dün 2 tane 6 aylık sattım diye gaza gelip bu sabah %80 oldum inşallah bir lifetime yakalayabilirim ilk defa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz sabredin bugün olmaz yarın olur dün 5 tane 1 aylık 1 tane 3 aylık satış olmuştu bugün 1 yıllık satış oldu.Bakarsınız akşamda lifetime olur %80 benim için çok kârlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Arkadaşlar biraz sabredin bugün olmaz yarın olur dün 5 tane 1 aylık 1 tane 3 aylık satış olmuştu bugün 1 yıllık satış oldu.Bakarsınız akşamda lifetime olur %80 benim için çok kârlı.

Alıntıları Göster
    1 hafta test edecem sonuca göre cuma sabahı karar vercem.
  • quote:

1 hafta test edecem sonuca göre cuma sabahı karar vercem.

Alıntıları Göster
    sorun bizde cunku RAVEN denen şahsiyet 19:10- 19 mart anından su ana dek 10 satış yaptı. bu adam ne dagıtıyorki bu kadar satış yapıyor,
    bizde satışlar bu kadar azken. sitesine baktım tırışkadan bi yer. visitor desen yok denecek kadar az.
  • quote:

sorun bizde cunku RAVEN denen şahsiyet 19:10- 19 mart anından su ana dek 10 satış yaptı. bu adam ne dagıtıyorki bu kadar satış yapıyor,
    bizde satışlar bu kadar azken. sitesine baktım tırışkadan bi yer. visitor desen yok denecek kadar az.

Yapılır neden yapılmasın.13 tanede benim satışım var bugün, 19 mart 19:10 dan beri değil , 20 mart 01.00 dan beri, haftasonu satışlar fazla olur zaten.

4 gündür lifetime çıkmadı hiç, yıllıklarla idare ediyoruz.. Bazı günler aylıktan çok 3 aylık satılıyor son 2 haftadır. %80 yada %60 şimdilik en karlısı. sonic iyice yaygınlaştı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

quote:

Yapılır neden yapılmasın.13 tanede benim satışım var bugün, 19 mart 19:10 dan beri değil , 20 mart 01.00 dan beri, haftasonu satışlar fazla olur zaten.

4 gündür lifetime çıkmadı hiç, yıllıklarla idare ediyoruz.. Bazı günler aylıktan çok 3 aylık satılıyor son 2 haftadır. %80 yada %60 şimdilik en karlısı. sonic iyice yaygınlaştı çünkü.

Alıntıları Göster
    olabilir place, benim satışlar %95, 1 aylık oldugundan cumayu mumla bekliyorum. Bu haftam kayıp hafta
    cuma olsda 12$.

• quote:

olabilir place, benim satışlar %95, 1 aylık oldugundan cumayu mumla bekliyorum. Bu haftam kayıp hafta
    cuma olsda 12$.

Alıntıları Göster
    pazartesi, cuma, c.tesi ( diğer günlere göre nispeten daha az ) , pazar.

Bu günler iyi satış oluyor , hemde uzun süreli. Bana bunların dışındaki günlerde gelen uzun süreli satışlar çok nadir geldi. O yüzden en iyisi bu günlerde asılmak eğerki forum yada portallara atıyorsanız.

İçerikte çok farkediyor ama. Ufak birde tüyo vereyim, yunanca içerik bulup yüklerseniz 1 aylık satışınız olmaz. 20 mb dan ufak dosyalarla bile satış yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

pazartesi, cuma, c.tesi ( diğer günlere göre nispeten daha az ) , pazar.

Bu günler iyi satış oluyor , hemde uzun süreli. Bana bunların dışındaki günlerde gelen uzun süreli satışlar çok nadir geldi. O yüzden en iyisi bu günlerde asılmak eğerki forum yada portallara atıyorsanız.

İçerikte çok farkediyor ama. Ufak birde tüyo vereyim, yunanca içerik bulup yüklerseniz 1 aylık satışınız olmaz. 20 mb dan ufak dosyalarla bile satış yapabilirsiniz

Alıntıları Göster
    bi arkadaş yunanca bulgarca arapca xxx cameraları bulmuştu sürüsüne nerden bulduysa
    millet satış yaptırıyordu.

• quote:

bi arkadaş yunanca bulgarca arapca xxx cameraları bulmuştu sürüsüne nerden bulduysa
    millet satış yaptırıyordu.

Alıntıları Göster
    502 Bad Gateway Bugün site sorunlu zor satış yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

502 Bad Gateway Bugün site sorunlu zor satış yaparım

Alıntıları Göster
    bugün benzer hatayı 7-8 kez aldım ..Sayaçlar çalışıyodur bu esnada umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

bugün benzer hatayı 7-8 kez aldım ..Sayaçlar çalışıyodur bu esnada umarım.

Alıntıları Göster
    Adam premium almak istese ve bu hatayla karşılaşsa bir kaç kez, herhalde vazgeçer.
    Allah'ın sevgili kuluymuşum diye düşünür, ne bilsin ayda yılda bir olduğunu bu saçmalıkların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Adam premium almak istese ve bu hatayla karşılaşsa bir kaç kez, herhalde vazgeçer.
    Allah'ın sevgili kuluymuşum diye düşünür, ne bilsin ayda yılda bir olduğunu bu saçmalıkların.

Alıntıları Göster
    bugun ölü diyecez anlaşıldı
  • quote:

bugun ölü diyecez anlaşıldı

Alıntıları Göster
    sabah 2 tane yapmısdım allahdan bugunü yarını aldım sayarım ben :)
  • quote:

sabah 2 tane yapmısdım allahdan bugunü yarını aldım sayarım ben :)

Alıntıları Göster
    Bereket versin hafta sonu iyi geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Bereket versin hafta sonu iyi geçti.

Alıntıları Göster
    @ogameci playsonic de ilk 100 de misin?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.