Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaybo55

ben bu satışların hangi ülkeden oldugunu nereden görebilirim bulamadım

Alıntıları Göster
    gelişmiş istatistik bolumunden ''performance per country'' view report.
  • quote:

Reporting yazının yanında küçük bi ok var ona tıkla Advanced Statiks var onu seç. Sonra dünya haritası üzerinde gösteriyo

Linki bu http://www.filesonic.com/intelligence/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 2 Mart 2011; 15:01:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Reporting yazının yanında küçük bi ok var ona tıkla Advanced Statiks var onu seç. Sonra dünya haritası üzerinde gösteriyo

Linki bu http://www.filesonic.com/intelligence/home

Alıntıları Göster
    anason üstadım, 1000 doların geldi mi playsonic'den (kullanıcıya p.m yağdırmak )

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

anason üstadım, 1000 doların geldi mi playsonic'den (kullanıcıya p.m yağdırmak )

Geldi ya gelmez mi. Hatta çok sağlam fark attığım için 1000 dolar fazladan yollamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Geldi ya gelmez mi. Hatta çok sağlam fark attığım için 1000 dolar fazladan yollamışlar

Alıntıları Göster
    yalniz vadaa, mor, kingdwarf, fungan 'dan supheleniyorum kesin bunların birinde 1000 dolar :D

• quote:

yalniz vadaa, mor, kingdwarf, fungan 'dan supheleniyorum kesin bunların birinde 1000 dolar :D

Alıntıları Göster
    ben oyunda yokum hic katılmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

ben oyunda yokum hic katılmadım.

Alıntıları Göster
    Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir.

Bu bakiyeden ABD Doları Bakiyesi
    Tutar $624,04 USD
    Döviz kuru 1 ABD Doları = 1,57309 Türk Lirası
    Brüt tutar 981,67 TL

• quote:

Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir.

Bu bakiyeden ABD Doları Bakiyesi
    Tutar $624,04 USD
    Döviz kuru 1 ABD Doları = 1,57309 Türk Lirası
    Brüt tutar 981,67 TL

Alıntıları Göster
    yurtdışındaki sitelerde paypal bakiyesinin kullanamamak çok kötü oldu

ilk defa döviz hesabına çekmeye çalışacam ama galiba tr olarak gönderiyor
    yine kurdan dolara çevirilerek geçerse hesaba bir farkı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Fatih6 -- 2 Mart 2011; 17:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Fatih6

Alıntıları Göster
    tr hesabına türk lirası olarak yollanır, dolar olarak çekmeniz olası değil zaten paypal komisyon alamayacagi icin böle bir şey mantıklı durmuyor üstadım..Daha yeni 1300 dolar çektim ve kur 1.57 idi ki normal günlük kur şu an 1.61 yani sırf bu çekimde 52 tl kar etti paypal ..Bu sekilde 30-40 bin kisi olsa vazgeçer mi dersin :D

• quote:

teorik olarak döviz hesabını ekleyebilirsen IBAN ile göndermesi lazım ama sonucu bekliyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

teorik olarak döviz hesabını ekleyebilirsen IBAN ile göndermesi lazım ama sonucu bekliyorum dostum

Alıntıları Göster
    tr hesabına dolar hesabı ekleyemezsiniz arkadaşlar lütfen birbirimizi doğru bilgilendirelim

• quote:

tr hesabına dolar hesabı ekleyemezsiniz arkadaşlar lütfen birbirimizi doğru bilgilendirelim

streamin,

mesela benim dolar hesabım var onun iban nosu ile paypal'a "add bank aacount" yapamaz mıyım ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Türkiye'deki banka hesabınıza istediğiniz ülkenin dövizini kullanarak yeni bir hesap açabilirsiniz. Internet bankacılığı kullananlar için 30 saniyelik iş.
    Ama burada sorulması gereken soru şu; Paypal'den ya da WebMoney'den ya da AlertPay'den gelen para aynı birimde mi kalacak yoksa önce TL'ye sonra tekrar o dövize mi dönecek.
    2. yolu izlerse çok da büyük zarara uğratır muhattabını.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Türkiye'deki banka hesabınıza istediğiniz ülkenin dövizini kullanarak yeni bir hesap açabilirsiniz. Internet bankacılığı kullananlar için 30 saniyelik iş.
    Ama burada sorulması gereken soru şu; Paypal'den ya da WebMoney'den ya da AlertPay'den gelen para aynı birimde mi kalacak yoksa önce TL'ye sonra tekrar o dövize mi dönecek.
    2. yolu izlerse çok da büyük zarara uğratır muhattabını.

Alıntıları Göster
    WebMoney ve Alertpay'i bilmiyorum da Paypal'da 2.yolu izliyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

streamin,

mesela benim dolar hesabım var onun iban nosu ile paypal'a "add bank aacount" yapamaz mıyım ?

ben iban ekledim zaten dolar hesabı eklemede sorun yok
    ufak bir miktar istedim zarar fazla olmasın diye
    gelince sonucu buradan yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Fatih6 -- 2 Mart 2011; 19:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

WebMoney ve Alertpay'i bilmiyorum da Paypal'da 2.yolu izliyor diye biliyorum.

harbiden sanki biyerde okumuştum ama net değil kafamda

2.yol gibi

o zaman 2 defa zarara uğricaz

meblağ kuş gibi kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 2 Mart 2011; 19:24:37 >
  • inandirici mi gelmedi size :D , daha dün çektim diyorum.

Hesabiniz hangi ülke para birimi kullanıyor ise paypal once kendi kuru üzerinden o ülkenin para birimine çevirir bu 1-2 istisna dışında böledir .

alertpay ve webmoney hakkında bilgim yok ama paypal gibi kurdan kazanmak varken neden oldugu gibi paranizi aktarsınlar :)

quote:

tr hesabına türk lirası olarak yollanır, dolar olarak çekmeniz olası değil zaten paypal komisyon alamayacagi icin böle bir şey mantıklı durmuyor üstadım..Daha yeni 1300 dolar çektim ve kur 1.57 idi ki normal günlük kur şu an 1.61 yani sırf bu çekimde 52 tl kar etti paypal ..Bu sekilde 30-40 bin kisi olsa vazgeçer mi dersin :D
  • quote:

inandirici mi gelmedi size :D , daha dün çektim diyorum.

Hesabiniz hangi ülke para birimi kullanıyor ise paypal once kendi kuru üzerinden o ülkenin para birimine çevirir bu 1-2 istisna dışında böledir .

alertpay ve webmoney hakkında bilgim yok ama paypal gibi kurdan kazanmak varken neden oldugu gibi paranizi aktarsınlar :)

quote:

Alıntıları Göster
    Dwarf, şu Hish'e söylesen ya ne zaman adam olacak bu remote'lar. Pending - Pendik sıktı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Dwarf, şu Hish'e söylesen ya ne zaman adam olacak bu remote'lar. Pending - Pendik sıktı artık.

Alıntıları Göster
    aynen bende de sıyırmakj uzereyim adam resmen icq da blockladı beni
    sanırsam
  • quote:

aynen bende de sıyırmakj uzereyim adam resmen icq da blockladı beni
    sanırsam

Alıntıları Göster
    sorun remote da değil ki ftp den upload da durum aynı maalesef
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.