Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

sorun filesonic de sende degil, site manyak yavas ve adminler away, fileserve den beter durumdalar
    ne oldu bende cozemedim, remotelar calısmıyor tam bir işkence

Alıntıları Göster
    Bende tam tersi çok iyi gidiyor satışlar tabi kendi çapımda

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Bende tam tersi çok iyi gidiyor satışlar tabi kendi çapımda

Alıntıları Göster
    ya satışlar guzelde remotelar igrenc otesi gunde 500-600 dosya gidiyor bazen copy lerde ucuyor (EA ve MS oyunlarında)
    işde o zaman netload veya MU dan remote gerekiyor

• quote:

ya satışlar guzelde remotelar igrenc otesi gunde 500-600 dosya gidiyor bazen copy lerde ucuyor (EA ve MS oyunlarında)
    işde o zaman netload veya MU dan remote gerekiyor

Alıntıları Göster
    Bonus'lar eklendi hesaba transfer edebilirsiniz

• quote:

sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

quote:

sonunda

Alıntıları Göster
    filesonic den bir başka yere nasıl remote upload yapabilirim arkadaşlar
    linkleri nasıl yazmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1024 -- 28 Şubat 2011; 19:27:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1024

Alıntıları Göster
    su an nerdeyse hicbir site calısmıyor gibi
    sonik hepsine bi şekilde block e koydu
    cogu hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: #9794;

settingten premium hesabının bilgileri kaydet sonra direkt linki yapıştırsan yeterli
  • quote:

Alıntıları Göster
    @#9794; remote işlemi siteden siteye değişir örneğin fileserve'ye transfer edeceksen linkleri panoya yapıştırıp kullanıcı adı olan e-mail'ini ve şifreni yazıp remote işlemini yapıyorsun ama bazı sitelerde remote kısmında usarname ve password kısmı olmadığı için aşağıdaki örnekte yazdığım şekilde remote yapabilirsin.

uydurma örnek: filesonic e-mail'in donanimhaber@gmail.com olsun şifrede istanbul olsun işlem aşağıdaki gibi olur.

http://donanimhaber@gmail.com:istanbul@www.filesonic.com/file/34152211/donanimhaber.rar

• quote:

@#9794; remote işlemi siteden siteye değişir örneğin fileserve'ye transfer edeceksen linkleri panoya yapıştırıp kullanıcı adı olan e-mail'ini ve şifreni yazıp remote işlemini yapıyorsun ama bazı sitelerde remote kısmında usarname ve password kısmı olmadığı için aşağıdaki örnekte yazdığım şekilde remote yapabilirsin.

uydurma örnek: filesonic e-mail'in donanimhaber@gmail.com olsun şifrede istanbul olsun işlem aşağıdaki gibi olur.

http://donanimhaber@gmail.com:istanbul@www.filesonic.com/file/34152211/donanimhaber.rar

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için

Alıntıları Göster
    arkadaşlar böyle şansın ppd ye geçtim geçici arıza nedeniyle up yapamıyorum 3 gündürde iyiydi ama bu gün bir tane parası bol bir ingiliz aynı linkten iki pre aldı pps de olsam böyle bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

arkadaşlar böyle şansın ppd ye geçtim geçici arıza nedeniyle up yapamıyorum 3 gündürde iyiydi ama bu gün bir tane parası bol bir ingiliz aynı linkten iki pre aldı pps de olsam böyle bişey olmaz

Alıntıları Göster
    [URGENT] For our Partners in India using PayPal
    Dear Partners,
    You might have heard that you will not be able to receive payments over $500 at a time to your Paypal starting March 1st if you live in India.. The option you have is to switch to AlertPay. If you do not have an AlertPay account before the payout on Tuesday, please remove your payment ID from the settings page and wait until next week.

Regards,
    FileSonic

Hindistandaki uploaderlar da iyimiş 500 dolardan fazla kazançla
    çok varki haber koymuşlar sorunla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: netell

[URGENT] For our Partners in India using PayPal
    Dear Partners,
    You might have heard that you will not be able to receive payments over $500 at a time to your Paypal starting March 1st if you live in India.. The option you have is to switch to AlertPay. If you do not have an AlertPay account before the payout on Tuesday, please remove your payment ID from the settings page and wait until next week.

Regards,
    FileSonic

Hindistandaki uploaderlar da iyimiş 500 dolardan fazla kazançla
    çok varki haber koymuşlar sorunla ilgili

Alıntıları Göster
    Hocam 1 milyar 200 milyon nüfusu var olacak o kadar Zaten 500 dolarda bunlara yeter hindistan gibi yerde

• quote:

Hocam 1 milyar 200 milyon nüfusu var olacak o kadar Zaten 500 dolarda bunlara yeter hindistan gibi yerde

Alıntıları Göster
    doğru ya

bu arada promolar gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 28 Şubat 2011; 21:23:26 >

• quote:

doğru ya

Alıntıları Göster
    Ne yazıkki son promosyon ne güzel ekstra kazanç geliyordu.Bonus parası çarşamba günü yatar geçen hafta öyle olmuştu.
  • quote:

doğru ya

Alıntıları Göster
    playsonic bugün son mu?
  • quote:

playsonic bugün son mu?

Now that you’re all set up, earn as many credits as possible to get ranked in the top 100 by the end February 28th, 2011.

Evet bugün bitiyor 299'ncı olarak bitiriyorum
  • quote:

quote:

playsonic bugün son mu?

Now that you’re all set up, earn as many credits as possible to get ranked in the top 100 by the end February 28th, 2011.

tühh daha yeni başlamıştım 197. sıradayım filesonici önceden ögrenmek varmış keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellopos -- 28 Şubat 2011; 22:32:52 >
  • quote:

quote:

quote:

playsonic bugün son mu?

tühh daha yeni başlamıştım 197. sıradayım filesonici önceden ögrenmek varmış keşke.

Alıntıları Göster
    comm carsamba degil salı gunu paranla gece 23 civarı yatıyor bazen gece yarısı yani dedigin gibi carsamba sabahın köründe

• quote:

comm carsamba degil salı gunu paranla gece 23 civarı yatıyor bazen gece yarısı yani dedigin gibi carsamba sabahın köründe

Alıntıları Göster
    Nedir bu Paypal'ın yaptığı saçmalık yahu bıktım bu paypaldan. Ne zaman yurtdışına açacaklar tekrar hesaplarımızı bi bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Nedir bu Paypal'ın yaptığı saçmalık yahu bıktım bu paypaldan. Ne zaman yurtdışına açacaklar tekrar hesaplarımızı bi bilen yok mu?

Alıntıları Göster
    yeri değil ama

arkadaşlar bu ayın birinde yani dün hepsiburadadan pc adlım süper hızlı kargo yazıyordu dün kontrol sürecinden geçti bugünde sabahdan beri paketleme işlem sırasında yazıyor pcye acil ihtiyacım var bu ne zaman karegoya verilcek bu sırada durma olayı ne kadar devam etcek .

not : acil lazım olmasa yazmazdım ona göre hareket etcem

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.