Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

yeri değil ama

arkadaşlar bu ayın birinde yani dün hepsiburadadan pc adlım süper hızlı kargo yazıyordu dün kontrol sürecinden geçti bugünde sabahdan beri paketleme işlem sırasında yazıyor pcye acil ihtiyacım var bu ne zaman karegoya verilcek bu sırada durma olayı ne kadar devam etcek .

not : acil lazım olmasa yazmazdım ona göre hareket etcem

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu paypal olayının paypaldan kaynaklandığını sanmıyorum devlet politikası olarakyasa gereği yapılmışdır büyük ihtimalle . kimse bindiği dalı kesmez. maliye bakanlığı kayıt dışı için çok sıkı politikalar güdüyor özellikle gözünü internet üzerinde dönen para alışverişlerinde bundan kaynaklanıyor paypal olayıda

• quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

yeri değil ama

arkadaşlar bu ayın birinde yani dün hepsiburadadan pc adlım süper hızlı kargo yazıyordu dün kontrol sürecinden geçti bugünde sabahdan beri paketleme işlem sırasında yazıyor pcye acil ihtiyacım var bu ne zaman karegoya verilcek bu sırada durma olayı ne kadar devam etcek .

not : acil lazım olmasa yazmazdım ona göre hareket etcem

Alıntıları Göster
    @sonaslan_1989 özel kargolar 3 gün içinde adrese teslim ediyorlar.Daha fazla gecikeceğini sanmam çünkü ben yurtdışından alışveriş yaptığımda bile 1 haftada adresime ulaşıyor.Hemde ptt ile

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

@sonaslan_1989 özel kargolar 3 gün içinde adrese teslim ediyorlar.Daha fazla gecikeceğini sanmam çünkü ben yurtdışından alışveriş yaptığımda bile 1 haftada adresime ulaşıyor.Hemde ptt ile

Alıntıları Göster
    The Remote Upload is currently in maintenance. Please try again later.

Remote upload çöktü gözumuz aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

The Remote Upload is currently in maintenance. Please try again later.

Remote upload çöktü gözumuz aydın

Alıntıları Göster
    Tek remote deil ftp den atıldığındada Pengingde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

Tek remote deil ftp den atıldığındada Pengingde kalıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar payments kısmında neden biriken paranın hepsi ödenecek görünmüyor?
    Total Paid in USD*:
    Unpaid in USD:

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

Total Paid in USD*:
    Unpaid in USD:

var

cuma gününe kadar ne kadar paran biriktiyse bugün o kadar ödenicek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

quote:

Total Paid in USD*:
    Unpaid in USD:

var

cuma gününe kadar ne kadar paran biriktiyse bugün o kadar ödenicek diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    satışlarım bıçak gibi kesildi ya. artık ne paylaşacağımı şaşırdım iyice umutsuzluga kapıldım . dükkanı kapayıp gidesim geliyor :) verdiğim emeğin karşılığını alamayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

satışlarım bıçak gibi kesildi ya. artık ne paylaşacağımı şaşırdım iyice umutsuzluga kapıldım . dükkanı kapayıp gidesim geliyor :) verdiğim emeğin karşılığını alamayınca

Alıntıları Göster
    kardeş bende dun 1 di satış sitenin yavaslıgından kaynaklanıyor. Moral bozma, bu hafta icinde 10 yeni server acıyorlar ( 50.000$ para yatırmışlar)
    hafta sonuna yetiştirmeye calısıyoruz dedi Hish. Sabret kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

kardeş bende dun 1 di satış sitenin yavaslıgından kaynaklanıyor. Moral bozma, bu hafta icinde 10 yeni server acıyorlar ( 50.000$ para yatırmışlar)
    hafta sonuna yetiştirmeye calısıyoruz dedi Hish. Sabret kardeş.

Alıntıları Göster
    bu cuma bir ödeme daha mı olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 2 Mart 2011; 12:03:52 >
  • quote:

bu cuma bir ödeme daha mı olacak?

Alıntıları Göster
    ödemele SALI GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ( dün yapıldı)

daha kac kez diyecem

cuma gece 12 e kadar topladıgın para miktarı kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 2 Mart 2011; 12:11:30 >
  • quote:

ödemele SALI GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ( dün yapıldı)

daha kac kez diyecem

cuma gece 12 e kadar topladıgın para miktarı kadar

Alıntıları Göster
    Semt pazarı gibi haftada 3-4 gün

• Satış sıfır ya, ya paylaşımlarım cezbedici değil, yada linkleri yaydığımız siteler dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Satış sıfır ya, ya paylaşımlarım cezbedici değil, yada linkleri yaydığımız siteler dandik.
    hayır filesonik de sorun var serverlar goctu yenileri ekleniyo ya sabır cekcen
  • quote:

hayır filesonik de sorun var serverlar goctu yenileri ekleniyo ya sabır cekcen

Alıntıları Göster
    Remote'lar Pendik'teymiş. Sabahtan beri hareket yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Ne yazıkki son promosyon ne güzel ekstra kazanç geliyordu.Bonus parası çarşamba günü yatar geçen hafta öyle olmuştu.

Alıntıları Göster
    oron'un satın aldığı malum bb dün banladı Sonic'i . fakat hotfile açık .
    birde büyük bit forumda Moda küfür ettim 1 ay banladı 3-4 gündür downloadlar yerlerde .
    (yeni üyeliğide onaylamadılar yazarlık için )
    Mağdurumda Mağdurum

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Remote'lar Pendik'teymiş. Sabahtan beri hareket yok.

Alıntıları Göster
    ben kadıköy'deyim zaten o tarafa geçişim imkansız, illa benimkiler takılır :D

Para kazanamıyoruz diyen arkadaşlar ;

Amerika, kanada, ingiltere ve almanya bu 4 ülke dışındakiler yalan dolan ! ..Bu ülke kullanıcılarına satış yapmaya ağırlık verin ve özellikle bu kullanıcıların yoğun oldugu forum sitelerinde mesaj atmaya çalışın.Zaten belirli kalitede ve kullanıcıların yoğun oldugu (30-40 k tekil hit üstü ,alexa 30 k'dan az) 8-10 forum sitesi vardır , amerika'yı baştan keşfetmeyeceksiniz yani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ben kadıköy'deyim zaten o tarafa geçişim imkansız, illa benimkiler takılır :D

Para kazanamıyoruz diyen arkadaşlar ;

Amerika, kanada, ingiltere ve almanya bu 4 ülke dışındakiler yalan dolan ! ..Bu ülke kullanıcılarına satış yapmaya ağırlık verin ve özellikle bu kullanıcıların yoğun oldugu forum sitelerinde mesaj atmaya çalışın.Zaten belirli kalitede ve kullanıcıların yoğun oldugu (30-40 k tekil hit üstü ,alexa 30 k'dan az) 8-10 forum sitesi vardır , amerika'yı baştan keşfetmeyeceksiniz yani :D

Alıntıları Göster
    TÜrkiye'den 1 satış gelmiş

İki ayda 3. TR satışı bu. Kesenin ağzını açtı bizimkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

TÜrkiye'den 1 satış gelmiş

İki ayda 3. TR satışı bu. Kesenin ağzını açtı bizimkiler

Kesin Türkiye'de ikamet eden bir ingilizdir Şaka maka 2 gün önce bende ilk defa Türkiye'ye satış yaptım.Ülkemizde hotfile çok popülerdi artık yerini filesonic'e bırakacak.
  • kalıcı bir durum bu dostum .

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Nedir bu Paypal'ın yaptığı saçmalık yahu bıktım bu paypaldan. Ne zaman yurtdışına açacaklar tekrar hesaplarımızı bi bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

kalıcı bir durum bu dostum .

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Nedir bu Paypal'ın yaptığı saçmalık yahu bıktım bu paypaldan. Ne zaman yurtdışına açacaklar tekrar hesaplarımızı bi bilen yok mu?

Alıntıları Göster
    ben bu satışların hangi ülkeden oldugunu nereden görebilirim bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.