Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

kardeş oron farzda remote u bi duzeltemediler dun sordugumda bana denen şey 500.000 UYEMIZ var bunun 200.000 i paylaşımcı uye
    remote u duzeltirsek serverlar kaldırmaz İŞDE BU RUS ZIHNIYETI yada TTNET. Eldeki ile ne kaldırırsam, ya adamlar mega dan remote
    upload da sorun var duzeltmek icin bende 30 gunluk MEGa sifresi istediler dusunsenize 3kuruş verip uyelik almakdan aciz cocuk tayfası.
    Oronda anca mp3 ve 1 click moviler gider geriside gitmez. Kimse gunde 5 gb kotayla blueray veya oyun cekmez.

Alıntıları Göster
    FileSonic'e hem remote hem de FTP upload yapmak için torpilli olmak lazım herhalde. Problemden başka birşey çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

FileSonic'e hem remote hem de FTP upload yapmak için torpilli olmak lazım herhalde. Problemden başka birşey çıkmıyor.

Alıntıları Göster
    ya bircok arkadaş var, tek sorun listeye cok url atarsanız karşı server filesonic'in hızına dayanamadıgından ( 6 gb i 1-1,5 dk da cekiyor)
    gecici ban cekiyor. eeee ne yapacaksınız adamların serverlar hızlı remote da .
  • quote:

ya bircok arkadaş var, tek sorun listeye cok url atarsanız karşı server filesonic'in hızına dayanamadıgından ( 6 gb i 1-1,5 dk da cekiyor)
    gecici ban cekiyor. eeee ne yapacaksınız adamların serverlar hızlı remote da .

Alıntıları Göster
    16 link çok mu? Bir de benim linklerim, elalemin bile değil.
    FTP upload bambaşka bir dert. Dosyalar diskte değilmiş de o yüzden upload yarım kalmış. He değil canım benim değil.
    Adı duyulmamış hostların ftp'leri o dosyaları görüyor, FS'ye gelince yoklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 25 Şubat 2011; 12:20:23 >

• quote:

16 link çok mu? Bir de benim linklerim, elalemin bile değil.
    FTP upload bambaşka bir dert. Dosyalar diskte değilmiş de o yüzden upload yarım kalmış. He değil canım benim değil.
    Adı duyulmamış hostların ftp'leri o dosyaları görüyor, FS'ye gelince yoklar.

Alıntıları Göster
    cok ilginc. neyse bugunde 57 oyun (250+ gb ucmuş) hergun 3-5 satış olmasa katlanır şey degil bu replace

orona da giriş yapabilirim adult harici sonic e atmadıgım konularda ama once hala bitiremedigim 300 blueray var sonic e atacagım
    (netload + MU ) dan işde allah şimdi sabır versin. 1 haftada umarım biter (1.5 tb film)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 25 Şubat 2011; 12:32:35 >

• quote:

cok ilginc. neyse bugunde 57 oyun (250+ gb ucmuş) hergun 3-5 satış olmasa katlanır şey degil bu replace

orona da giriş yapabilirim adult harici sonic e atmadıgım konularda ama once hala bitiremedigim 300 blueray var sonic e atacagım
    (netload + MU ) dan işde allah şimdi sabır versin. 1 haftada umarım biter (1.5 tb film)

Alıntıları Göster
    bu sonic coştu iyice, hergün 50-60 dosya silinir mi ya

• ftp upload icin hangi yazilimi kullanıyorsun ?

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ftp upload icin hangi yazilimi kullanıyorsun ?

quote:

Alıntıları Göster
    ismett01 kardeş ne diyon sen ya dun benbde 1600 bugunde 700 dosya gitti. Sen sanırım COPY siz calısıyorsun

• quote:

ismett01 kardeş ne diyon sen ya dun benbde 1600 bugunde 700 dosya gitti. Sen sanırım COPY siz calısıyorsun

Alıntıları Göster
    orona ftp ile upload edecekseniz hiç bulaşmayın 1 mbt i zor göçrüyor ve en fazla ynı anda 1 dosya atmanıza iizn veriyor saatlerce dosyalar gitsin diye bekliosunuz ben bi kaç gün paylaşim dedim ama yemedi. filesonicden remote denemedim orona deneyen var mı ? filesonicen remote oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

orona ftp ile upload edecekseniz hiç bulaşmayın 1 mbt i zor göçrüyor ve en fazla ynı anda 1 dosya atmanıza iizn veriyor saatlerce dosyalar gitsin diye bekliosunuz ben bi kaç gün paylaşim dedim ama yemedi. filesonicden remote denemedim orona deneyen var mı ? filesonicen remote oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    cevap vermisler sana dostum :D

http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=2080200

• quote:

Evet FTP'de her dosya max 1-1.5mb hızla atılıyor. Yalnız aynı anda 1 değil 5 dosya sınırı var (ama haklısın bazen max connection hatası vererek birer birer atıyor).

Filesonic'den yapanlar var ama ben bir türlü yapamadım. Hep Installizing ' de kalıyor.
  • quote:

Tam tersini cevap vermişler (Oron to Sonic).

Hem adam yanlış cevap vermiş.

quote:

the beginning of ur file should look like
    http://[your user name in oron]:[password in oron]@filesonic.com/etc etc

Filesonic linkine niye oron bilgilerimizi girelim ki.

Adam oron.com yazacağına filesonic.com yazmış yanlışlıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Tam tersini cevap vermişler (Oron to Sonic).

Hem adam yanlış cevap vermiş.

quote:

the beginning of ur file should look like
    http://[your user name in oron]:[password in oron]@filesonic.com/etc etc

Filesonic linkine niye oron bilgilerimizi girelim ki.

Adam oron.com yazacağına filesonic.com yazmış yanlışlıkla.

Alıntıları Göster
    torrent ile dosya indirebilen ve filesonic 'e remote destegi olan bir filesharing sitesi aktarabilir misiniz ?

• quote:

torrent ile dosya indirebilen ve filesonic 'e remote destegi olan bir filesharing sitesi aktarabilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    filesonic 2 oron yok banlı
  • quote:

Alıntıları Göster
    100-120 Gb arası dosya silinmiş bugun benimde

Ayrıca bugun satışlarda da düşüş var. Her salı ve cuma aynı şey oluyo nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

100-120 Gb arası dosya silinmiş bugun benimde

Ayrıca bugun satışlarda da düşüş var. Her salı ve cuma aynı şey oluyo nedense...

Alıntıları Göster
    ben inada bindrdim ogleden sonra ölü linkleri post ediyorum (eskileri silerek) 2-3 st alıyor (50-70 oyun arası)
    gecede 30-40 yeni oyun atıyorum boylece her gun 90-100 postum oluyor baska yoluda yok
    onlar silecek ben koyacam.

1 ayda 2200$ (gunluk ortalama 6-7 satış) kazanıyorsam adamlarda haklı olarak beni kanırtacaklar daha fazla kazanmıyım diye
    onlar kanırtacak ben yukleyecem. Bu iş inada bindi

.AnasoN. , aglama dostum dun 1.8 tb gitmişti bugunde 250 gb gitti , copyler sagolsun yoksa kim yuklerdi 2 tb i 1 gunde
    neden mi salı ödeme yapcaklar cumada bonua vercekleri parayı kazanacaklar hala farketmedinmi
    kepceyler alıp cay kaşıgı ile veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 25 Şubat 2011; 16:19:53 >

• quote:

ben inada bindrdim ogleden sonra ölü linkleri post ediyorum (eskileri silerek) 2-3 st alıyor (50-70 oyun arası)
    gecede 30-40 yeni oyun atıyorum boylece her gun 90-100 postum oluyor baska yoluda yok
    onlar silecek ben koyacam.

1 ayda 2200$ (gunluk ortalama 6-7 satış) kazanıyorsam adamlarda haklı olarak beni kanırtacaklar daha fazla kazanmıyım diye
    onlar kanırtacak ben yukleyecem. Bu iş inada bindi

.AnasoN. , aglama dostum dun 1.8 tb gitmişti bugunde 250 gb gitti , copyler sagolsun yoksa kim yuklerdi 2 tb i 1 gunde
    neden mi salı ödeme yapcaklar cumada bonua vercekleri parayı kazanacaklar hala farketmedinmi
    kepceyler alıp cay kaşıgı ile veriyorlar

Alıntıları Göster
    king senin işde zor bilgisayar başında baya zaman geçiriyorsun demekki. gerçi o kadar parayı kazanacığımı bilsem ben hiç kalkmam ki kalkmıyorum zaten ama haftada aldıgımız 50 60 dolar :)

• quote:

king senin işde zor bilgisayar başında baya zaman geçiriyorsun demekki. gerçi o kadar parayı kazanacığımı bilsem ben hiç kalkmam ki kalkmıyorum zaten ama haftada aldıgımız 50 60 dolar :)

Alıntıları Göster
    Elite Program 'a geçicemde dosyalar arasında bir kaç tane xx var acaba sıkıntı olurmu ve Elite Programın kötü yanları nelerdin min ödeme 300$ haric.
  • quote:

Alıntıları Göster
    valla günde 12-14 saat pc basinda olup ** bu geliri elde edecegime ! 2-3 saat kalıp günde sabit 20 dolara razıyım dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 25 Şubat 2011; 23:31:41 >
  • quote:

valla günde 12-14 saat pc basinda olup ** bu geliri elde edecegime ! 2-3 saat kalıp günde sabit 20 dolara razıyım dostum

Alıntıları Göster
    @streamin
    upload içeriğin nedir böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Bu Copyright olayı resim hostinglerinde de fazlasıyla baş göstermeye başladı. Fastpic ve imagevenue resimlerim soykırıma uğramış bugün. 3 konum kafadan gitti.

Bu arada site sahipleri mutlaka maillerinizi kontrol edin. "Copyright Infringement" gibi başlıklı mailleri mutlaka okuyun sonra başınız ağrımasın. Mailde söylenenleri de yapın. Wbb de Copyright olayı yüzünden bir sürü konu silmek zorunda kalıyor (PM ile bize bildiriliyor zaten)

Valla yakında işin ucu bize dokunmaya başlayacak gibi görünüyor. 1-2 yıl sonra mapuslarda buluşursak şaşırmam.

Muhahahaa dostum guldurdun benı aksam aksam rabbımde senı guldursun Mapus olayına gelınce fenamı olur bırbırımıze anlatacagımız anılarımız olur

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.