Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kankası tabi . Dwarf yıllardır BugBuster'lığını yaptı Sonic'in, aralarında o kadar hukuk var ki konuşuyoruz.
    Eski mesajları bilmediğin için sana garip gelebilir ama biz alıştık Dwarf - Hish ve Dwarf - Ricky muhabbetlerine.
    Burada merak edilen konu; Sonic'in de Hotfile kadar agresif olup olmayacağı. Hotfile; "korsanla savaş açtık" bile dedi en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 24 Şubat 2011; 15:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

evet filesonic bitmistir ve Hotfile yolundadır beyler ..RIP diyerek çelenk yolluyoruz !! (özellikle altını çizdigim ifade !)

Tekrar'lı uyarılarda (dosya silmelerinde ) aynen hotfile 'da oldugu gibi filesonic hesabimizi silip iceride kalan paramizin üzerine yatabilecek .

quote:

Copyright or Trademark Infringement

FileSonic Services may be used only for lawful purposes. FileSonic has a zero tolerance approach towards any infringement and as an ISP is in full compliance with the United States Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). FileSonic operates a clear copyright policy in relation to any Content alleged to infringe the copyright of a third party. Details of that policy can be found herehttp://www.filesonic.com/report-abuse. As part of FileSonic's copyright policy, FileSonic will terminate user access to the Website if a user has been determined to be a repeat infringer.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

• streamin ben Sharingmatrix'in ilk uyelerindenim, inanmıyorsan HISH'e PM at djkelaj'ı sor kendine. o anlatır sana kim oldugumu
  • oron ve fserve ne yapacak bakalım, beklemedeyim .
  • oron un remote adam gibi olsa gecerdim ama megadan adam gibi remote alamıyor ORONING deyip kalıyor.
    fileserve de ise dosya ismi yoksa onuda / / arası kodu dosya adı olarak alıyo
  • Arkadaslar bir sorum olacak..uploadlarımı 1gb 'ta kadar freeler icin sectım lakin kaydedıyorum aradan 2 dakka gecıyor ayarlara gırdıgımde tekrar 400 mb işaretli oluyor ?

Bunu 1 gbta nasıl ayarlıcam

Edit: şimdi okudum hayırdır yahu sonictemi bizi banlayacak ? neyse topu topu 72 dosyam var canı saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 24 Şubat 2011; 16:36:38 >
  • sifreni onaylaman lazim ve eger mail adresine bilgi mesaji geliyorsa ona da dikkat et.
  • qAddAr HISH bana iphone dan bir email atmış, YOK OYLE birsey o zaten hep olan bir mesajda sadece remote kısmına da ekledik
    dedi. Akşama gelince online durumu soracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

qAddAr HISH bana iphone dan bir email atmış, YOK OYLE birsey o zaten hep olan bir mesajda sadece remote kısmına da ekledik
    dedi. Akşama gelince online durumu soracam.

iyi olur dostum dedikodu baslarsa banlayacagı yoksada banlar valla
  • hocam filesonic dosyaları fileserve e aktarıyorum... 17.24 KB boyutlu olarak alıyor.?Bu nedendir.?Bende mi sorun var.Anlamadım...
  • dosyalar sifrelenmis , silinmis yada bozuk olabilir.
  • Yada fileserve prenı remote yaparken eksık harf yada rakam gırıyorsundur genelde ondan olur..
  • HISH'in dedigine göre serverları hollanda da ve şirket honkong firması
    hollanda yasalarına göre kolay kolay kapatılamazmışlar

hotfile (abd server)
    fileserve (abd server)
    oron (hollanda server)
    filesonic (hollanda server)
  • Hish'e selamımı söyle bir de sor sana zahmet.
    FileServe'den neden atamıyoruz dosyaları remote ile? 3 gündür sürünüyor resmen.
  • Arkadaşlar tam olarak fileserve den sonic e ordan da tekrar fileserve e nasıl remote yaparım yazar mısınız.?Ben yanlış biliyorda olabilirim...
  • TRQX bu ara bitshare e de remote olmuyor. Sanırsam sorun fileserve de
    sadece orona sorunsuz remote oluyor.
  • Skipfile'a çatır çatır gidiyor. Bitshare'i referans alma bence, orası zaten şansa gidiyordu.
  • filesonic e doru düzgn giremiyorum bile dosyalar saatlerce pending de kalıyor...
    Fileserve den filesonic e de sonicden fileserve de remote yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

HISH'in dedigine göre serverları hollanda da ve şirket honkong firması
    hollanda yasalarına göre kolay kolay kapatılamazmışlar

hotfile (abd server)
    fileserve (abd server)
    oron (hollanda server)
    filesonic (hollanda server)

Ben USA'da server tutma mantığını anlamıyorum valla

Telif haklarının beşiği olan bir ülkeye illegal içerik yüklenecek içerik için server konuyorsa

ben o kişinin alnına kocaman bir öpücük kondururum.
  • filesonic'e girmede sorun yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.