Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blade22tr

slm slm slm herkese 18 gündür çin işkencesinden beter geçen hayatımın bir kıyısından vakit bulup foruma dalma fırsatı buldum sonunda...
    not : 18 gündür işler de bana dalmış durumda....

numaramı aldığına sevindim birol kardeşim işlerimşin yoğunluğundan ve yanlız olmamadan dolayı daha yeni girebildim foruma...aramadın hala yada aradında ben toplantıda olduğum için yazamadım neyse kardeşim davetimher daim geçerli yüz yüze görüp tanımak isterim seni sende istiyorsan adres telefon belli kardeşim görüşmek üzere şimdilik aeo kib.

slm side kardeşim yine kızdırmışlar seni arada geçiri vermişsin lafı üzme bu kadar kendini cevap verme aynı sorulara kardeşim dönüp baksınlar hatta kimse cevap vermesin. iş konusuna gelince meslektaşız sende biliyorsun ki hem beden ve kas gücü hemde beyin gücü lazım bizim işte her ikisinide alda gel kardeşim hala eleman arıyorum bu arada birol kardeşim senin de cevrende iş arayan bilgisayardan yada yazılımdan anlayan varsa gönder bana...
    tespitlerin çok iii kardeşim gene çalışmalara devam etmişsin ben koptum maalesef sadece forumdan değil hayattan koptum ankara marmaris fethiye söke kuşadası manisa dolanıp duruyom vallaha.:D:D:D gezmekten insan şikayetçi olurmu diyeceksin şimdi yanlız olup telin susmayınca oluyorsun be kardeşim..
    emkgs kardeşim sende iisindir umarım. n97 konusuna yorum yapmadan geçemeyeceğim :D
    dene ve gör kardeşim :DD::D

şimdilik sağlıcakla kalın hepiniz kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    eyw

• quote:

slm slm slm herkese 18 gündür çin işkencesinden beter geçen hayatımın bir kıyısından vakit bulup foruma dalma fırsatı buldum sonunda...
    not : 18 gündür işler de bana dalmış durumda....

numaramı aldığına sevindim birol kardeşim işlerimşin yoğunluğundan ve yanlız olmamadan dolayı daha yeni girebildim foruma...aramadın hala yada aradında ben toplantıda olduğum için yazamadım neyse kardeşim davetimher daim geçerli yüz yüze görüp tanımak isterim seni sende istiyorsan adres telefon belli kardeşim görüşmek üzere şimdilik aeo kib.

slm side kardeşim yine kızdırmışlar seni arada geçiri vermişsin lafı üzme bu kadar kendini cevap verme aynı sorulara kardeşim dönüp baksınlar hatta kimse cevap vermesin. iş konusuna gelince meslektaşız sende biliyorsun ki hem beden ve kas gücü hemde beyin gücü lazım bizim işte her ikisinide alda gel kardeşim hala eleman arıyorum bu arada birol kardeşim senin de cevrende iş arayan bilgisayardan yada yazılımdan anlayan varsa gönder bana...
    tespitlerin çok iii kardeşim gene çalışmalara devam etmişsin ben koptum maalesef sadece forumdan değil hayattan koptum ankara marmaris fethiye söke kuşadası manisa dolanıp duruyom vallaha.:D:D:D gezmekten insan şikayetçi olurmu diyeceksin şimdi yanlız olup telin susmayınca oluyorsun be kardeşim..
    emkgs kardeşim sende iisindir umarım. n97 konusuna yorum yapmadan geçemeyeceğim :D
    dene ve gör kardeşim :DD::D

şimdilik sağlıcakla kalın hepiniz kolay gelsin...

hoşgeldin kardeş....n 97 evet komikti sorayım dedim yine de
    manisa ha..vay benim memleket
    neyse ben de şu sıralar epey meşgulum..pek giremiyorum foruma.......
    kendine iyi bak fazla yorma kendini..

• quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

arkadaşlar elinde pip 1.6 olan varsa upload edebilirmi?

olmaz olur mu..al bakalım

[link]http:/****.com/files/400294694/PIPS_S60_v1.6_SS.sis[/link]

saol kardeşim
    umarım gps olayına çözüm olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Selam arkadaşlar bilgiler için sağolun.
    Bugün telefonu NSU dan v40 a yükselttim.Ardından telefondan uyarı geldi v50 var diye.Kurulsun mu dedi.12-13mb civarındaydı.İşkillendim.Çünkü 12 mb çok az geldi bana.v40 nsu da 130 küsür mb idi. v50 ninde o civarda olacağını umuyorum.
    v50 ye NSU dan geçen arkadaşlara sorum şudur:
    v50 güncelleme dosyası kaç mb olarak indi acaba ?

Final paketi bu konuda olan 166MB
    NSU ve Ovi üzerinden yapılanlar mevcut Sürüm içeriğine yapılan güncellemedir. Bu tür işlemler Ham sıfır bir kurulum işlemi değildir. Bu şekilde kurulu olmasının bir sakıncası yoktur. Ama eksiklikler ve aksaklıklar çıkması olasıdır.

Alıntıları Göster
    Telefonda kurulu olan Ovi mapı telefon üzerinden güncelleyince telefonun C sinde 11 mb civarında yerim azaldı.Sanırım indirilen setup dosyasını cye yükledi.Bi çaresi varmıdır bunun?

• quote:

quote:

quote:

saol kardeşim

olur olur..tavsiyem formattan sonra ilk iş olarak GPS ile ilgili bir şey kurmadan PIPS v1.6 yı kurman spnra telefonu açıp kapaman ve sonra açık alanda, yer/GPS verisi/Navigasyon/Seçenekler/Uydu durumu açık ken arka planda çalışırken gps programlarını kurman

• quote:

quote:

quote:

quote:

saol kardeşim

olur olur..tavsiyem formattan sonra ilk iş olarak GPS ile ilgili bir şey kurmadan PIPS v1.6 yı kurman spnra telefonu açıp kapaman ve sonra açık alanda, yer/GPS verisi/Navigasyon/Seçenekler/Uydu durumu açık ken arka planda çalışırken gps programlarını kurman

valla dostum format atmadım sıradan bir program gibi kurdum değişen yok google maps da ilk açmamda konumu ortalama buluyor ben konya-ereğlideyim sonra konumu bul deyince Aydında buluyor beni::):):):) ovi maps da hiç tık yok yukarda konum ismi yazıyor harita açmıyor... geçen arkadaşta normal v50 var sinyalleri karşılaştırdım benimkinde 5-6 çubuk sinyal var onda nerdeyse hepsi dolu....
    format atıp kurmayıda gözüm kesmiyor neler neler kurdum:S

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saol kardeşim

valla dostum format atmadım sıradan bir program gibi kurdum değişen yok google maps da ilk açmamda konumu ortalama buluyor ben konya-ereğlideyim sonra konumu bul deyince Aydında buluyor beni::):):):) ovi maps da hiç tık yok yukarda konum ismi yazıyor harita açmıyor... geçen arkadaşta normal v50 var sinyalleri karşılaştırdım benimkinde 5-6 çubuk sinyal var onda nerdeyse hepsi dolu....

Herkese selam.
    Bende orjinal sürüm var V50. Bugün GPS'i iyice deneme şansım oldu..
    Garmin; Geç bağlanıyor, durduğum yerde hareket ediyor ve hızımı 4-5km/saat olarak gösteriyor.
    Ndrive; sinyal gücü Maksimum olmadı hiç (2-3çubuk oldu hep).. Taksim'in göbeğinde bile sık sık kopuyordu :(
    OviMaps; denedim hemen bağlandı ama harita da FATİH ilçesi yok :/

Sonuç olarak hp 614c kötü derken 5800xm daha bi garip çıktı :/ Gps hiç full olmadı ve sık sık kopuyor..
    Buradan çıkacak çözümleri merakla bekleyeceğim ;)
    Teşekkür ederim

• quote:

quote:

Bugün telefonu NSU dan v40 a yükselttim.Ardından telefondan uyarı geldi v50 var diye.Kurulsun mu dedi.12-13mb civarındaydı.İşkillendim.Çünkü 12 mb çok az geldi bana.v40 nsu da 130 küsür mb idi. v50 ninde o civarda olacağını umuyorum.

NSU ve Ovi üzerinden yapılanlar mevcut Sürüm içeriğine yapılan güncellemedir. Bu tür işlemler Ham sıfır bir kurulum işlemi değildir. Bu şekilde kurulu olmasının bir sakıncası yoktur. Ama eksiklikler ve aksaklıklar çıkması olasıdır.

Alıntıları Göster
    valla kardeş full sürümünü yüklemeye çalıştım ama aynı hatayı veriyor. bir yeri eksk yapmış olma ihtimalim 0.sizde neden vermiyor hiç bilmiyorum. gps i kullanamıorm ovi suiteden haritalara girince orada ülkeler listelenmiyor ayrıca. ovi magazadan indirdim ki sürümle gelen mağaza zaten açılmıyor ben de ovi mağazaya tarayıcı ile girdim indirdim yüklmeye başladım, programı yüklüyor sonra ovi haritalar yükleniyor derken dediğim hata geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

valla kardeş full sürümünü yüklemeye çalıştım ama aynı hatayı veriyor. bir yeri eksk yapmış olma ihtimalim 0.sizde neden vermiyor hiç bilmiyorum. gps i kullanamıorm ovi suiteden haritalara girince orada ülkeler listelenmiyor ayrıca. ovi magazadan indirdim ki sürümle gelen mağaza zaten açılmıyor ben de ovi mağazaya tarayıcı ile girdim indirdim yüklmeye başladım, programı yüklüyor sonra ovi haritalar yükleniyor derken dediğim hata geliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,büyük klavye ile yazarken bazen algılama bozuklukları oluyor,telefon hızıma yetişemiyor. Short MultiTap for 5800.rmp patch'ini indirdim.Menülerde geçiş hızlandı ama klavyede hala algılama sorunları var.Hızlı yazmayı algılayan bir patch bulunmakta mıdır ? Varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukc34

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saol kardeşim

Herkese selam.
    Bende orjinal sürüm var V50. Bugün GPS'i iyice deneme şansım oldu..
    Garmin; Geç bağlanıyor, durduğum yerde hareket ediyor ve hızımı 4-5km/saat olarak gösteriyor.
    Ndrive; sinyal gücü Maksimum olmadı hiç (2-3çubuk oldu hep).. Taksim'in göbeğinde bile sık sık kopuyordu :(
    OviMaps; denedim hemen bağlandı ama harita da FATİH ilçesi yok :/

Sonuç olarak hp 614c kötü derken 5800xm daha bi garip çıktı :/ Gps hiç full olmadı ve sık sık kopuyor..
    Buradan çıkacak çözümleri merakla bekleyeceğim ;)
    Teşekkür ederim

bu çok kadar gps mağduru varken halen yabancı forumlar dahil kesin çözüm bulan yok yada yazmaya eriniyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSebo

quote:

http://rapidshare.com/files/400294694/PIPS_S60_v1.6_SS.sis

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 'cannot creata file C:\program files\odeon\jaf\winscard.dll' diye bi hata alıyorum ve bi türlü çözemedim internetten bu dll dosyasını indirip ilgili yere kopyladım yine olmadı bu hatayı emilatörü ilk çalıştırdığımda alıyorum yardım ederseniz sevinirm.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Arkadaşlar 'cannot creata file C:\program files\odeon\jaf\winscard.dll' diye bi hata alıyorum ve bi türlü çözemedim internetten bu dll dosyasını indirip ilgili yere kopyladım yine olmadı bu hatayı emilatörü ilk çalıştırdığımda alıyorum yardım ederseniz sevinirm.teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Lütfen yardım edin....
    Tel.ma yeni versiyon yükledim. yükledikten sonra da WLAN İLE BAĞLANTI SAĞLAYAMIYORUM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen0202

Arkadaşlar Lütfen yardım edin....
    Tel.ma yeni versiyon yükledim. yükledikten sonra da WLAN İLE BAĞLANTI SAĞLAYAMIYORUM..

telefonu kapatıp açıp bi daha denedin mi girmeyi?
    ayarlar-bağlantı-kablosuz LAN (seçenekler -yenile) bunu yap
    olmadıysa bi hard format at kendine gelsin
    o da olmazsa yeniden yazılım yükle aynı sürümü yada varsa bi üstünü yükle

formatın nasıl atıldıgını bilmiyorsan sitede var ya da google yaz çıkar

bu arada belki dediklerimin hepsini biliyosundur bilemicem ben yinede yazıyım da..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam bende jaf cmd17block die hata veriyor sebebi ne olablr burda yazılan herşeyi denedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: maverickkk89

hocam bende jaf cmd17block die hata veriyor sebebi ne olablr burda yazılan herşeyi denedim..

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

Resimdeki işaretlemelere dikkat et. USB driver sorunu olabilir pc'nin. Bu tür hatalar telefondan çok pc eksik bulunan driverlardan kaynaklanıyor. Telefonun orjinal kutusundan çıkan CD sindeki programların hepsi PC kurulu olması gerek. olası drver sorunlarına çözüm için bu şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Orjinal yazılımı kur bilgisayara. Bende de ilk öyle olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSebo

quote:

http://rapidshare.com/files/400294694/PIPS_S60_v1.6_SS.sis

Alıntıları Göster
    saol Jebote.. sorunu hallettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen0202

saol Jebote.. sorunu hallettim..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kolay gelsin,
    zaman zaman forumun bu başlığa göz geziriyorum ama detaylı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı. 5800 ilede daha önce nişanşlımda lması nedeni i,le görüşme haricinde pek kurcalamadım. ama geçenlerde*#0000# ekranından güncellemeler ile v50.0.005 versiyonunu yükledim. telefonda ufak tefek değişikliler oldu en basitinden benim algıladım çok teknik olmayan değişimler.

ama benm asıl sorunum gps ile ilgili. önceden telefon tam noktayı buluyordu ancak şu anda yaklaşık 1 kmlik bir sapma ile yerimi tesbit edebiliyor. ikinci sıkıntımda ovi store dan haritaları güncellemiş olmama rağmen fethiyedeki sokak numaraları yan lış gösteriyor. atıyorum 905 olan sokak numarası 1120 gibi gözüküyor. bahsettiğim konular ile iligli yapılabilecek bir şey varmıdır yoksa mal bu diyip kabullenecekmiyiz? bi arkadaşımda samsung omnia var onun gps i sanki daha başarılı gibi geliyor ama bu işle daha fazla ilgilenen kişiler olarak sizin yorumlarınız nelerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirim94

quote:

quote:

quote:

quote:

ACİLLL!!!!

Arkadaşlar güncelleme yaparken flash tuşuna bastıktan sonra bir uyarı geldi ve onun arkasından bir uyarı daha geldi bu uyarı nedir ?

http://pic1.resimupload.com/r5/resim_228038244.JPG
    Edit:Arkadaşlar resim gözükmedi ben de link yaptım

kardeşim yanlış şekilde flash atıyorsun seçili olan ve kaldırman gekren kutucuklar var orda onları ana başlıktan bak kaldır ve ondan sonra flash de...

Çok sağol kardeşim ordan devam ettik de şimdi bir de başımıza telefonu görmeme sorunu çıktı... PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Not found!!! diyor telefonun düğmesine bastığım halde flaşlamıyor telefonu.Biroltrnin verdiği yamayı uyguladım ama yine olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar

3-4 saniye açma kapama tuşuna basılı tutmnana rağmen görmüyorsa nokia pc suite da sorun vardır. kaldır tekrardan kur ve yazılımı atmadan önce mutlaka teli bir defa pc yew bağla tanısın kardeşim sonrasında mutlaka ngörecektir...

Arkadaşlar en sonunda tele versiyonu yükleyebildim gerçekten süper dehşet verici birşey olmuş.Herşey çok ama çok hızlı.Hackli versiyonu yükledim ama korkuyorum sonradan bozulursa hacksiz versiyonu atamam diye.Acaba uzun vadede kullanana var mı hackli firmwareyi? eğer sıkıntı yaratıyorsa hemen hacksiz sürüme geçeyim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tele bu fw'yi kurmadan önce kesinlikle format atın ve hafıza kartınıda çıkarın biçimlendirin geçekten çok fark ediyor biroltr'nin fw'sini q aydan fazla bir süre kullandım şuan fatih arkadaşın fw'si kurulu iki gündür bu daha hızlı gibi geldi bana çünkü hafıza kartınıda temizledim bu sefer sizde yaparken dikkat edin buna ...

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Arkadaşlar tele bu fw'yi kurmadan önce kesinlikle format atın ve hafıza kartınıda çıkarın biçimlendirin geçekten çok fark ediyor biroltr'nin fw'sini q aydan fazla bir süre kullandım şuan fatih arkadaşın fw'si kurulu iki gündür bu daha hızlı gibi geldi bana çünkü hafıza kartınıda temizledim bu sefer sizde yaparken dikkat edin buna ...

İyi forumlar

Önerin için sağol dostum
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.