Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm. kusura bakmayın 5800'e hackli fimware attım.
    rompatcher uygulamsı da var. uygulama yüklerken sertifika hatası veriyor. acaba yardımcı olur musunuz.
    ayrıca rompahc il ilgili yamaların oldugu link ölü.
  • Şuan telefonunum versiyonu tam olarak V31.0.101 ben direk V50 versiyonuna yükselttiğim takdirde V40 özellikleri beraberinde gelecekmidir ?
  • Bugün aldım telefonu ve v50 yüklü olarak geldi ben en başta yazılanların hepsini okudum yalnız tam olarak kavrayamadım herşeyi , şimdi ben ilk sayfadaki hangi işlemden başlayacağım hack yapmak için?
  • yazılımı yüklerken telefonun kendi rehberdeki kayıtlı bilgiler silinir mi?
  • Merhaba Birol hocam ben bu V50 yi kurdum sayfa 1 e göre. fakat rom patcher+ bende gözükmüyor. uygulamaların altında da yok. nasıl çözebilirim bu sorunu. Saygılar...
  • Evet hocam herşeyi silinir...
  • ben v50 yi kurdum ama mesaj yazarken full screen klavye seçeneği çıkmıyor artık, bu özellik kaldırıldı mı??

edit:

bir kaç sorum daha var
    boş hafıza 82-83 mb olacak deniyor ama bende hiç birşey yüklü olmamasına rağmen 69.5mb
    rompatcher+ a tıkladığım zaman bi info verip kapanıyor, bu çalıştığı anlamına mı geliyor?

edit2:
    ayrıca, "Install Server RP+.rmp"VE "Open4All RP+.rmp" leri nasıl aktifleştiricem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 3 Temmuz 2010; 19:13:55 >
  • sorunlarımın bir kısmı devam ediyor. hack li sürümü yükledim, paket2

"Install Server RP+.rmp"VE "Open4All RP+.rmp" leri aktifleştirmeyi hala bilmiyorum, bunları aktifleştirmem gerekiyormuş 3 dosyayı kurmak için ama ben aktifleştirmeden kurdum o 3 dosyayı

rompatcher+ konusunda hala bir değişme yokk

gps sinyalinde bir iyileştirme göremedim. ovi maps 3.03 gibi bir sürüm yüklü şu an, açıyorum açık alanda, herhangi bir sinyal gelmiyo telefona

klavye olayını çözdüm, tam istediğim gibi olmuş, telefonu yan çevirince full screen keyboard a geçiş yapıyor

bide şu ana menü de sanki devamı olsa alt sayfaya geçecekmiş gibi bir efekt var, o nasıl kapatılır?

telefonun hızında da bir artış görmedim

edit:
    patches klasörü oluşmuyordu, kendim oluşturdum ve yamaları attım, o zaman rompatcher çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 4 Temmuz 2010; 16:13:38 >

• tamam, her sorunu hallettim, rompatcher falan da tamam, ama lütfen bilen biri bana şu GPS konusunda yardım etsin, sadece INTEGRATED GPS seçili iken MAPS ten yararlanamıyorum bir türlü yerimi bulamıyor. kurulumda hiç bir hata yok, neden böyle bir sorun verir? (PIPS falan hiç kurcalamadım)
  • 37 sayfa yazı okuduktan sonra, hiç bir sorunum kalmadı, zor oldu ama kalmadı emeği geçen herkese teşekkürler, özellikle biroltr ye
  • Arakdaslar Linklerin yedekleri yokmu Mesela Rapidden faln:S
  • varryaaaa Allah ne muradın varsa versin emi! Ülen kaç zamandır kıytırık dandik sitelerde uğraştım ettim bulamadım,yapamadım cart curt, en sonunda saçlarımı yolmaya başladım.Allaha şükür anlatımın 10numara,saolasın valla,en sonunda hackledim! Çok saol
  • Çok teşekkürler sayenizde artık telefonum sorunsuz çalışıyor. Versiyonun içinde bulunan örneğin, realplayer, 2 adet oyun, facebook, myspace gibi bana göre gereksiz olan yazılımları çıkartma imkanınız olur mu acaba? Olursa tadından yenmez valla.

Bu arada nokia telefonlarda rehberde bence şöyle bir özellik daha olmalı; Örneğin rehbere girip kişi arama bölümüne 0554 yazdığımızda karşımıza rehbere kayıtlı tüm 0554 ile başlayan numaraların gelmesi gerekli diye düşünüyorum. Rehber ile ilgili de pek bir program yok, acaba bu tarz bir program yazacak bilgili bir arkadaş var mıdır burada?
  • HARITAN UYGULAMAN GUNCEL MI. NOKIA MAPS LOADER ILE EN SON KI TURKIYE HARITASI 50 MB DIKKAT ET. BENIM BULUNDUGUM ILIN HARITASI DA YOK TU ARTIK WAR.
  • herşey için gerçekten çok teşekkürler kaç aydıruğraşıyordum sonunda başardım en sade ve bukadar içten anlatım süpersiniz. elinize konulunuza sağlık.
  • birşey anladıysam .....

ya hocam bunun daha basit ve yasal bir yolu yok mu ?

tek tuşla halledebileceğimiz.. internetten halledeceğimiz.....veya

pc den tele bluetooth ile işlerimizi halledebileceğimiz bir yöntem yok mu?
  • Daha basit ve yasal yolu derken neyi kastettiniz ki. Birazcık bilgisayar bilgisiyle gayet kolay bir şekilde yapolor türden bir anlatım olmuş. Tavsiyeleriniz varsa bunları belirtirseniz, günüllü arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır. Ancak, telefon hackleme konusunda armut pis ağzıma düş tarzı bir şey arıyorsanız, size göre bir yöntem olmadığını söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlover25

birşey anladıysam .....

ya hocam bunun daha basit ve yasal bir yolu yok mu ?

tek tuşla halledebileceğimiz.. internetten halledeceğimiz.....veya

pc den tele bluetooth ile işlerimizi halledebileceğimiz bir yöntem yok mu?

HACK.... Yasal.

Dediğinizin farkında mısınız? Arkadaşın dediği gibi bu işlerin armut piş ağzıma düş yöntemi yoktur. He forumda çıkar biri ben yaparım der, verirsiniz parasını yapar.

Ayrıca yapılacak şeyler de inanılmaz basit.

1 - Bilgisayara PC Suite indir ve kur.

2 - Jaf yani telefona yazılım atmak için gereken programı indir ve kur.

3 - Telefona atılacak orijinal yazılım exe sini indir ve çalıştır.

4 - Modifiye dosyalarını indir ve onları verilen klasöre yapıştır. ( Orijinal dosyaların yerine değiştirilen dosyaları kopyalıyoruz yani. )

5 - Kapalı haldeki telefonunu tak usb ile. Jaf ı çalıştır flash ı at.

Olay bu. Geri kalanlar madde madde ayrıntıya girilen yerler yapılması gereken ayarlar. Baka baka yapacaksınız ya da dediğim gibi güvenilir birine yaptıracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Temmuz 2010; 8:10:46 >

• ben yeni aldım 5800 üzerinde v50 var yazıları oku oku kafam karıştı hacklemek için yinede v50 sürümü tekrarmı yüklemem gerek
  • Siradan bir v50 kurmayacaksınız, burada anlatıldığı ve verildiği şekilde bir v50 kuracaksınız. Yoksa şu anki durumunuzdan farklı bir şey olması beklenmez...
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.