Bildirim
Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (74. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim hocam sag olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeni yıla 3-5 gün kalmışken eminim ki bir çok insan ‘‘yeni yıl yeni başlangıç” diyerek sigarayı bırakmaya karar verecek ama bir çoğu ilk kahvaltı sonrası bu kararlarını bir sonraki yıla erteleyecekler. Siz öyle yapmayın diye -15 yil ictikten sonra- kendi sigarayı bırakma tecrübemi paylaşmak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Gokcesel
Teşekkür ederim hocam sag olun._____________________________ -
Selam Arkadaşlar bende 15 yıldır sigara kullanıyorum. 2010 da sigarayı kendi irademle bıraktım 1 sene sonra bir puroyla başlayan ve nargileyle devam eden bir sürecim var. Sonra tekrar sigaraya başladım. Geçen ay amcamın akciğer kanseri olduğunu (%90 sigara kaynaklı) öğrendikten sonra şimdi yine bırakmaya karar verdim. Bir arkadaşımın hediye ettiği malum kitabı okumaya başladım. Şu anda yarısındayım ve cuma gününe kadar bitirmeyi düşünüyorum. Yaşadığım süreci ve gelişmeleri paylaşacağım. Umarım başarılı olurum ve listeye bende dahil olurum.quote:
Orijinalden alıntı: Paranya
Yeni yıla 3-5 gün kalmışken eminim ki bir çok insan ‘‘yeni yıl yeni başlangıç” diyerek sigarayı bırakmaya karar verecek ama bir çoğu ilk kahvaltı sonrası bu kararlarını bir sonraki yıla erteleyecekler. Siz öyle yapmayın diye -15 yil ictikten sonra- kendi sigarayı bırakma tecrübemi paylaşmak istiyorum.
Alıntıları Göster_____________________________
-
Lise 1 den beri paket taşırım üniversite 3. Sınıfım şu an 8 yıllık içiciydim taki geçen yıla kadar dersten çıkınca bir anda kafa dank etti neden içiyorum sorusunu sordum kendime bir cevap alamadım paketimde ki son dal i yaktım bu da son olsun dedim biraktim 1 yıl oldu içmedim artık kokusundan bile tiksinir oldum bence bırakmaktaki en büyük etken irade gerisi yardımcı araçlar kendinize neden içiyorum sorusunu sormayı unutmayın
Selam kitabi cuma gunu bitirdim ve 5 gundur sigara icmiyorum
... Gucluyum ama icimdeki canavar az yoklama yapmiyo degil hani
... ama ben kararliyim ozgur olmak istiyorum... hergun hem kendi vucuduma hemde beni sevenlere kotuluk yapmak, cocuklarima kotu ornek olmak, les gibi kokmak, doktora gitmekten korkmak istemiyorum. Allahim bu bagimlilikdan kurtulmak isteyen herkese yardim etsin. Umarim hicbirimiz tekrar tuzaga dusmeyiz..
Sigaraya birkere başlayayım sonra bırakırım diyerek başlıyorlar sonra bırakamıyorlar
En iyi çözüm Sigraya başlama!_____________________________ -
Yukarı. Yaklaşık 6 senedir içiyordum. 27 Şubat 21.07'de bıraktım ve kendime bir söz verdim. Hayatta olduğum sürede başıma ne gelirse gelsin kendimi zehirlemeyeceğim.
Videoyu çok merak ettim umarım benim üzerimde de etkisi olur, bu topic sayesinde bırakıp tekrar başlatan varmı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ..:: imzasız ::... -
Videoyu izledim deneyeceğim bırakmayı
Ama benim videoyla ilgili değil bu sabah böyle karar aldım birden sonra bu topic karşıma çıkınca üstünede videoyu izledim bir kaç kere bırakmışlığım var ama bir kaç ay sonra yeniden başladım benim için önemli olan yeniden başlamamak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ..:: imzasız ::... -
Yarin izliycem
Bulundun
Bırakıcam artık dedim bıraktım. Abartmayın bu kadar. İçmeyince bırakmış oluyorsunuz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Ben de babama zorla izletmeye çalışacağım bunu. Ama siz en azından bırakmayı düşünüyormuşsunuz adam feci öksürüyor ama bırakmak aklının ucundan bile geçmiyor. Şans dileyin ahali.. _____________________________ -
selamlar bende önerdiğiniz video sayesinde bıraktım yaklaşık 5 yıl içtim bırakalı 8 ay 1 yıl falan oldu hiç aklıma gelmiyor bırakırkende sebebini anlıyamadım ama zorlanmadım gerçekten ayaklarımda tırnak mantarı vardı onlarda gitti içen arkadaşlar umarım en kısa zamanda gerçekten nefes almayı ve yemeklerden tad alabilmeyi yaşarlar bırakanlara benide ekleyin iyi forumlarquote:
Orijinalden alıntı: Yigilante
Ben de babama zorla izletmeye çalışacağım bunu. Ama siz en azından bırakmayı düşünüyormuşsunuz adam feci öksürüyor ama bırakmak aklının ucundan bile geçmiyor. Şans dileyin ahali.._____________________________ -
Zyban ilaç aldım, bugün 5. Gün, sigarayı yarıya kadar zor iciyorum, kokusu bile kötü gelmeye başladı, Dr 10.gün sigarayı bırakma günü dedi,sanırım 10 güne kalmayacak😁
-
Beyler şu videonun hd olanı var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşçısın. -
bu hafta 3. haftam büyük konuşmayayım ama daha sigara içiremez kimse banaquote:
Orijinalden alıntı: ali_6195
Beyler şu videonun hd olanı var mıdır?_____________________________ -
Ben de elektronik sigara sayesinde biraktim . 1 hafta oluyor . elektronik sigara ile ilgili sorusu olanlar pm atabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İlgin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı