Şimdi Ara

Arena notebook değişimi yapıcak tecrübesi olanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 hafta önce aldıgım acer 5740g i5 5650 ürün bi kaç arkadaşın ki gibi ekran kilitlenmesi ve ekranda renk tabakası bırakma sorunu veriyordu, 2. testte arena ürün değişimi yaptı. Yarın yeni cihazı almaya gidicem dikkat etmem gereken birşey varmı? yada bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum...

örneğin yeni fatura
    örneğin yeni garanti belgesi
    örneğin değişim kagıdı
    örneğin yeni ürün yine tamamen orjinal dokunulmamış kutu olcak dimi?
    ve bilmediğim durumlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovecity -- 19 Mart 2010; 20:30:01 >

• Birde faturaya imza tarih vs atılmış olması garantinin başladığına dair. hayırlı olsun bu arada umarım tekrar aynı sprunla karşılaşmazsınız :) ürünü Alıncada bizi bilgilendirmeyi lütfen eksik etmeyiniz hazır almayı bekliyorum yorumlarınız çok önemli
  • Evet arkadaşım yarın alır almaz yeni verdikleri laptop'n durumu hakkında bilgi verirsen sevnirim .

Bende şu anda bu laptopu almak istiyorm ama gene sorunlu bir laptopla karşılaşırsan bende ona göre başka bir yöntem arıyacağım ...

Kolay gelsin
  • İşlerim dolayısıyla yarın gidemiyorum pazartesi inş gidip alıcam. Cihazı orda açıp kurulum yapmayı düşünüyorum görgüsüzlük olcak ama onca yolu tekrar gelmek istemiyorum. Sorunlu cihaz zaten kendini belli ediyor daha en başta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.