Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.gamekeystore.net/files/BF3_Dil_Degistirici.exe adresinden temin edebilirsiniz.

Gerekli açıklamayıhttp://bit.ly/bf3langtr adresinden bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

BF3 Dil Değiştirme aracımız çıkmıştır.

www.gamekeystore.net/files/BF3_Dil_Degistirici.exe adresinden temin edebilirsiniz.

Gerekli açıklamayıhttp://bit.ly/bf3langtr adresinden bulabilirsiniz.

bu ney şimdi anlamadım, 800 mb lık dosya boşunamı indirdik

Edit: açıklamayı okumamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 24 Ekim 2011; 16:46:06 >

• nuclear bir daha sorucam kb , ama ben bf3 keyi 27sinde alsam stoğunda olur dimi birde 27sinde alırsam kaç dk içinde key bana ulaşır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skny

nuclear bir daha sorucam kb , ama ben bf3 keyi 27sinde alsam stoğunda olur dimi birde 27sinde alırsam kaç dk içinde key bana ulaşır ?

Hayır 800mblik dosyayı yükledikten sonra burdan tek tıkla dili değiştireceksiniz.
  • quote:

quote:

nuclear bir daha sorucam kb , ama ben bf3 keyi 27sinde alsam stoğunda olur dimi birde 27sinde alırsam kaç dk içinde key bana ulaşır ?

Hayır 800mblik dosyayı yükledikten sonra burdan tek tıkla dili değiştireceksiniz.

keyler bugün dağıtılıcak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

quote:

quote:

Bu gece başlıyacaz kısmetse.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm iyi o zaman, siz ilk benim keyi gönderin ben diğer arkadaşları oyalarım

• Dostum parayı yolladım . Pm attım , kontrol edermsin ?
  • Hocam gece dediğiniz saat kaçtan sonra :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Heyecanla bekliyoruz

• Hocam dekont resmide yolladım .
  • 45. sıradayım önce ben please :) birde bu araç yerine reg çalıştırsak yeter sanırım
  • İngilizce seçilememesine rağmen Origin'in yüklediği dosyalar içinde İngilizce olması lazım yabancı forumlara göre, sadece registry'i değiştirsek İngilizce oynayabileceğiz diye biliyordum diğer ek dillerden farklı olarak. Dil paketi kesin gerekli mi acaba?
  • arkadaşlar vpn nin nasıl kullanıldığını detaylı anlatan bir site varmı ? Daha önce lazım olmadı ama şimdi lazım olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

arkadaşlar vpn nin nasıl kullanıldığını detaylı anlatan bir site varmı ? Daha önce lazım olmadı ama şimdi lazım olacak

http://www.battlefieldturk.com/forum/35-Battlefield-3-Teknik-Yard%C4%B1m/11144-BF3-e-28-ekim-yerine-24-ekimde-erken-giri%C5%9F-%21.html

Buyrun

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

arkadaşlar vpn nin nasıl kullanıldığını detaylı anlatan bir site varmı ? Daha önce lazım olmadı ama şimdi lazım olacak

http://www.battlefieldturk.com/forum/35-Battlefield-3-Teknik-Yard%C4%B1m/11144-BF3-e-28-ekim-yerine-24-ekimde-erken-giri%C5%9F-%21.html

Buyrun

sağol deneyelim key gelince

• Selamlar. Parayı yatırdım. PM attım
  • Key dağıtımına makul bir vakitte başlansa keşke :) Sabah erken kalkıyoruz :)
  • nucLear siparişi şimdi geçsek akşam key elimize ulaşırmı, elinde şimdiye kadar sipariş geçen herkese yetecek kadar cd-key ulaşacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.