Bildirim
Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (20. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
-
Hocam peki İngilizce dil dosyasını Rusça ile değiştirince ekstra başka bir işlem yapmaya gerek duyulacak mı? MW2'de oyunun dilini İngilizce yapıp 3 gb ingilizce olarak indiriyorduk, oradaki dosyaları kopyalayıp saklıyorduk, daha sonra oyun dilini Rusça olarak değiştiripquote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
Arkadaşlar rus keyleri test edildi çalışıyor. Dediğimiz gibi aynı MW2 gibi Rusça download olacak. Sonradan dil patchı ile ingilizceye çevrilecektir.
Yukarıdaki resmi bizzat kendim denedim aktif olduğunu görüyorsunuz..
Önsiparişler en kısa sürede başlıyor...
bu iyi oldu
Alıntıları Göster
daha önce indirip sakladığımız İngilizce dosyaları atıyorduk, üzerine patch.mp.ff adında mı tam hatırlamıyorum öyle bir dosya atıyorduk falan fıstık baya zahmetli bir işlemdi.Black Ops'da da böyle mi olacak? Yoksa sadece İngilizce dosyayı kopyala yapıştır ve oyna şeklinde mi?
-
quote:
Arkadaşlar rus keyleri test edildi çalışıyor. Dediğimiz gibi aynı MW2 gibi Rusça download olacak. Sonradan dil patchı ile ingilizceye çevrilecektir.
Hocam keyleri vermeye ne zaman başlıyon. Bugün verceksen hemen alalım...
-
Hocam yukarıda sormuştum İngilizce versiyonda Rus keyini kullansak sorun olur mu diye.quote:
Orijinalden alıntı: ekonomistyquote:
Alıntıları Göster
O zaman Rus keyini bu İngilizce versiyonda kullanınca oyun direk İngilizce mi olacak?İçimde illaki Rusca dosyalara ihtiyaç duyulacakmış gibi bir his var.Sorun çıkmaz inşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekonomistyquote:
Alıntıları Göster
Beklenen oyun Call Of Duty: Black Ops Satışlarımız başlamış bulunmaktadır...
Rusça keylerin teslimatına başlanmıştır...
Fiyatlar:
Havale & EFT: 35 TL
Kredi Kartı: 37.5 TL http://www.gamekeystore.net/store/call-of-duty-black-ops-ru
Paypal: 24.99$ dır.
Gittigidiyor üzerinden kredi kartı ile almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-CD-KEY-EN-UCUZ_W0QQidZZ32424486______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
inglizceye cevirme olayida kesinlesirse havale ile mutlaka almayi dusunuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: (dark)
inglizceye cevirme olayida kesinlesirse havale ile mutlaka almayi dusunuyorum.
Oyun dosyalari hemen hemen MW2 ile ayni "DiL KLASÖRÜ" haricinde. Artik 3-4 GB dosya evir cevir degistir yerine 700-800 MB civarinda diger dosyalara dokunmadan temiz bir sekilde dilimizi degistirmek mümkün. -
Forumda Black Ops satış patlaması yaşanacakquote:
Orijinalden alıntı: _janissary_quote:
Orijinalden alıntı: (dark)
inglizceye cevirme olayida kesinlesirse havale ile mutlaka almayi dusunuyorum.
Oyun dosyalari hemen hemen MW2 ile ayni "DiL KLASÖRÜ" haricinde. Artik 3-4 GB dosya evir cevir degistir yerine 700-800 MB civarinda diger dosyalara dokunmadan temiz bir sekilde dilimizi degistirmek mümkün.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
Forumda Black Ops satış patlaması yaşanacak
O patlama dünyada var $u siralar =) -
beyler steamden oyun hızlı inermi? bende 8mbt var evım santrale 500 metrequote:
O patlama dünyada var $u siralar =)
Alıntıları Gösteryanı tam 8mbt download yapabılıyorm.bad company 2 yi mesala ea download manager dan sabit 700 kb le indirdim.steamden black opsu kac saatte indiririm?
-
Hocam gitti gidiyordan aldım ben şuan keyi bekliyorum. Sertac0567 kullanıcı adımquote:
O patlama dünyada var $u siralar =)
Alıntıları Göster
-
Bende gittigidiyordan aldım ilk alışverişim oldu bu sizinle . İlk önce onaylıyormuyuz yoksa keyi gönderincemi onaylalım ?quote:
Orijinalden alıntı: Winters
Hocam gitti gidiyordan aldım ben şuan keyi bekliyorum. Sertac0567 kullanıcı adım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kizilsultan
Bende gittigidiyordan aldım ilk alışverişim oldu bu sizinle . İlk önce onaylıyormuyuz yoksa keyi gönderincemi onaylalım ?
Keyi göndermeden onay butonu çıkmaz hocam zaten. Key gelince onaylarsın -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kizilsultan
Bende gittigidiyordan aldım ilk alışverişim oldu bu sizinle . İlk önce onaylıyormuyuz yoksa keyi gönderincemi onaylalım ?
Keyi göndermeden onay butonu çıkmaz hocam zaten. Key gelince onaylarsın
Bi saat onu aradım bende jeton geç düştü kardeş :D -
quote:
Fiyatlar:
Kredi Kartı: 37.5 TL http://www.gamekeystore.net/store/call-of-duty-black-ops-ru
Gittigidiyor üzerinden kredi kartı ile almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-CD-KEY-EN-UCUZ_W0QQidZZ32424486
GG'den sipariş geçtim PM attım bekliyorum
-
Benim 1 buçuk saat oldu GG den sipariş edeli. Bekliyoruz bizdequote:
Orijinalden alıntı: makncquote:
Fiyatlar:
Gittigidiyor üzerinden kredi kartı ile almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-CD-KEY-EN-UCUZ_W0QQidZZ32424486
GG'den sipariş geçtim PM attım bekliyorum
Alıntıları Göster
-
Kusura bakmayin, key gönderme yetkim yok olsaydi hemen yollardim. :-/quote:
Benim 1 buçuk saat oldu GG den sipariş edeli. Bekliyoruz bizde
Alıntıları Göster
DÜZENLEME: Keyleri göndermeye basladik !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 7 Kasım 2010; 0:02:25 > -
Kardeşim be konu dışı olacak birazdan ama bende left 4 dead 2 orjinal var kutuda ama kutudaki cd keyi kabul etmiyor napabilirim formatan sonra tekrar yüklemek istedim ama bu sefer cd keyi kabul etmedi bilgisi olan arkadaşların yardımını istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cell34
nuclear hocam pm gönderdim bakmadın galiba.. parayı yatrdımm.. ancak cevap alamadım senden.. ??
Alıntıları Göster -
Keyi aldım ''спасибо'' yazdım ama abudik gubudik çıktı gittigidiyor yorumlarında :Dquote:
Orijinalden alıntı: _janissary_
Kusura bakmayin, key gönderme yetkim yok olsaydi hemen yollardim. :-/
DÜZENLEME: Keyleri göndermeye basladik !!!
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 7 Kasım 2010; 0:20:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X