Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macner

quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Arkadaşlar Diablo III için parayı yatırdım, oyunu nasıl İngilizce oynayabilirim? Banlanma riski var mıdır?

Önceki msjlarda bulabilirsin. Banlanma için kesin birşey yok ben 10 gündür oynuyorum banlanmadım ama bu banlanmayacağım anlamına gelmiyor.

Bence yakın zamanda ban yiyeceğim.

Banlanılacak bir durum olacağını düşünmüyorum.
    Oyuna ekstra bir dll inject edilmiyor çünkü. Sadece enGB olan bağlantı yolunu ruRU olarak değiştiriyor patch.
    En son çıkan 1.03 Patch ilede tarafımdan denenmiştir sorunsuz çalışmaktadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: macner

quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Arkadaşlar Diablo III için parayı yatırdım, oyunu nasıl İngilizce oynayabilirim? Banlanma riski var mıdır?

Önceki msjlarda bulabilirsin. Banlanma için kesin birşey yok ben 10 gündür oynuyorum banlanmadım ama bu banlanmayacağım anlamına gelmiyor.

Bence yakın zamanda ban yiyeceğim.

Banlanılacak bir durum olacağını düşünmüyorum.
    Oyuna ekstra bir dll inject edilmiyor çünkü. Sadece enGB olan bağlantı yolunu ruRU olarak değiştiriyor patch.
    En son çıkan 1.03 Patch ilede tarafımdan denenmiştir sorunsuz çalışmaktadir.

Çok fazla networking konuşmaya gerek yok fakat bildiğim kadarıyla WARDEN bu durumu tespit edebiliyor. Umarım ban yemeyiz.

• rus keyi alanlar guest pass sahibide oluyor mu eğer oluyorsa banada biri verebilir mi bende bakayım ?
  • İlgili, güvenilir bir arkadaş. Listede olmayan cd key'i yarım saat içinde temin edip teslim etti.

• Call Of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2 Harita Paketi Satışlarımızda.

Havale ile: 20 TL
    Kredi Kartı İle:
    Sanalpazar: 21.5 TL
    Gittigidiyor: 22.5 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 4 Temmuz 2012; 23:59:15 >

• HOCAM ORADAN BİR ADET BF3 ÇEKELİM

PM attım ancak galiba gitmedi forumda da sorun olabilir size attım ancak okundu yazısına tıklayınca başka bir nick çıktı...

Pm atma imkanınız var mı??? Ziraata havale yapacağım ancak pm size ulaşamıyor...j
  • arkadaş meşkul herhalde ne pm ne msn den yazdıklarımıza dönmüyor olur arada kopartıyor bağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyden34

arkadaş meşkul herhalde ne pm ne msn den yazdıklarımıza dönmüyor olur arada kopartıyor bağı

Msnden veya pm olarak sizden bir mesaj almadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gold üyelik kodumu bekliyorum.
  • Yapı krediden 35 tl cod mw3 için keyi bekliyorum sanırım pm ler gitmiyormuş
  • Diablo III satışı iptal mi oldu?
  • Güvenilir satıcı mw3 keyi hemen yolladı ve sorduğum her soruya cevap aldım en iyi oyunları 3-5 de birine sahip olmamıza yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum
  • 3 aylık live kodu elime geçti. Güzel alışveriş oldu, teşekkürler.
  • quote:

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Collection 2 Harita Paketi Satışlarımızda.

Havale ile: 20 TL
    Kredi Kartı İle:
    Sanalpazar: 21.5 TL
    Gittigidiyor: 22.5 TL

Hocam yazıya modern warfare 2 yazmışsın kafalar karışmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nuclear close quarters ekliyecekmisin ?
  • Mail atıldı .
  • Ben bf3 origin serial key istiyorum yakında ödeme seçenekleri olarak paypal mı var sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

Ben bf3 origin serial key istiyorum yakında ödeme seçenekleri olarak paypal mı var sadece?

Havale, EFT, Kredi Kartı ile ödeme, Bankamatik Kartsız işlem. hepsi mümkün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

Ben bf3 origin serial key istiyorum yakında ödeme seçenekleri olarak paypal mı var sadece?

Havale, EFT, Kredi Kartı ile ödeme, Bankamatik Kartsız işlem. hepsi mümkün.

teşekkürler en kısa zamanda size dönüceğim . :)
  • nuclear hocam ben Arma 2 ve Arma 2 oa almak istiyorum elinizde var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.