Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slammer

Arkadaşlar, EA BF3 için key alanları Banlıyor diye bir duyum geldi kulağıma, ne derece doğrudur?

bedava gelenler için mi ?
  • nereden duydun bunu?
  • cod mw3 ün play tuşuna basınca servera girmiyor.Oynayamacak mıyız?PM e bakabilir misin?
  • hocam peki kargo nasıl olacak....
  • MW 3 multiplayer oynanmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krios

MW 3 multiplayer oynanmıyor mu?

evet.....bizim burdaki internet cafelerde lan party'de var MW 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

hocam peki kargo nasıl olacak....

kargo yok,dvd gelmiyo,sadece cdkey geliyo,o cdkey i origin veya steam,oyun hangi platformdaysa oraya girip dijital olarak almış oluyosun oyunu,istediğin zaman indirip oynayabiliyosun hesabınla.
  • Arkadaşlar MW3 key aldım. Ama onay kodunu 3D Secure de 3 kere yanlış dedi. 3 kere tekrar girdim bilgileri onaylayamadı. Sonra Kartınız provizyon vermemiştir! dedi. Şimdi ne yapmam lazım.
    YARDIM!!!
  • BF3 için rus keyleri banlanıyor diye haberler dolanıyor beyler, ne derece doğru bunlar???
  • Tamam hallettim.
    SATAN ARKADAŞ KEY İ NE ZAMAN YOLLUYOR ACABA BİLGİLENDİRİRSENİZ?
  • Mw3 alıp sorunsuz etkinleştirme yapıp,ingilizceye çevirip sorunsuz oynayan var mı?
    Bu yöntemle yani cd key yöntemiyle ilk defa oyun almak istiyorum da?
    Steam için uzun vadede banlanma riski var mı? Rus key olduğundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 10 Kasım 2011; 22:25:46 >
  • Arkadaşımızdan bugün Moder Warfare 3 aldım.Hizmette hiç sorum yok.Herşey için teşekkür ederim.Steam şuan oyunu indiriyor :D sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylar_brain

Arkadaşımızdan bugün Moder Warfare 3 aldım.Hizmette hiç sorum yok.Herşey için teşekkür ederim.Steam şuan oyunu indiriyor :D sabırsızlanıyorum

Saat kaçta aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Mw3 alıp sorunsuz etkinleştirme yapıp,ingilizceye çevirip sorunsuz oynayan var mı?

dedim ya Lan-Party cafelerde var......
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

quote:

Arkadaşımızdan bugün Moder Warfare 3 aldım.Hizmette hiç sorum yok.Herşey için teşekkür ederim.Steam şuan oyunu indiriyor :D sabırsızlanıyorum

Saat kaçta aldın?

Parayı 3 gibi gönderdim.Evde olmadığımdan iletişime geçmedim.eve geldiğimde mesaj atar atmaz key'i bana gönderdi.İşte download'a başlayalı 20-30 dk olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jturcoman

BF3 için rus keyleri banlanıyor diye haberler dolanıyor beyler, ne derece doğru bunlar???

Bu dedikodular MW2 den beri var yani 3 senedir.
    3 senedir forumdan yüzlerce kişi aldı benden key. Bir kişide buraya gelip banlandım dedimi?
    Boş dedikodular bunlar kulak asmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Arkadaşlar Skyrim'de kötü haber geldi malesef.. Skyrim keylerinde Region Block çıktı. Baltık ülkeleri dışında oynanamıyor. Bu sebepten satışı kaldırıdık.
    Satın almış olan parasını ödemiş olanların paraları iade edilecek veya yerine değerinde istediği bir oyun verilecektir.
    Aksaklık için özür diliyorum.

Skyrim ile ilgili bazı söylentiler var şu an; oyun rusya bölgesinde de aynı hataları verip oynanmıyormuş. Oyunun release olması ile birlikte region lock kalkacak beklentisi var. Nuclear takip edip, bilgi verirsen sevinirim. Sanalpazar üzerinden satışı iptal edelim demiştim ama, sabaha tekrar isteyebilirim key:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numeruscl -- 10 Kasım 2011; 22:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Mw3 alıp sorunsuz etkinleştirme yapıp,ingilizceye çevirip sorunsuz oynayan var mı?

Ben burdan satın aldım vpn ile aktifleştirdim oyunu indirdim ingilizceyede çevirdim sorunsuz oynuyorum için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApistoGraMMa

Ben burdan satın aldım vpn ile aktifleştirdim oyunu indirdim ingilizceyede çevirdim sorunsuz oynuyorum için rahat olsun

bende indiriyorumda single 14bin mb multi 14bin mb olarak indirio bi yanlışlık varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ApistoGraMMa

bende indiriyorumda single 14bin mb multi 14bin mb olarak indirio bi yanlışlık varmı?

multi 7 gb olması lazım ama indirirken ingilizce yaptıysan + 7gbde update yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.