Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek kelime ile harikaydı.Gözlerimi kırpmadan izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

Açmayın beyler.

Game of Thrones (2011 - 2019)

beyler bu adamı diyorum benjen starka çok benziyor hemde öldürmedi bizim koca oğlanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

Bu bölüme dahi güzel diyenler var . Tamam bir süredir beklenen kilit olaylar oldu ama çoğunlukla sıkıcı muhabbetler vardı . Arkadaşlar hep ileri sardım dedi de geriye 15 dk bir şey kalıyor . Umarım 3. sezon daha iyi olur

Bu düşüncede olan arkadaşlara önerim diziyi izlememeleridir.Hakaret olarak algılamayın sadece bu benim önerim şimdiden bırakın bence diğer sezonlarda savaş filan olmaz çünkü.Bu diziyi daha çok kitabı önceden okuyanlar,aksiyon aşığı olmayanlar sever.

Her kitabın filmi daha güzeldir zaten . Kralkatili ile yanındaki muhafız kadının bayağı süren ve gına geldi dedirten "sizde havalar nasıl ? , biz de iyiyiz . " muhabbeti zaten tam Taht Oyunları'na yakışır bir bölüm . Daha gereksiz bir çok ayrıntı var . Bölümü toplasan 20 dk " Taht Oyunları "nın parçası olabilecek nitelikteydi . Diziyi seviyorum mekanlar hikaye vs. dolayı ama izlerken beklediğim kadar zevkli olmuyor.

• Targaryenlerin kendi meselelerinden bayan sadece ben miyim? Bıktım sürekli onların kendi sorunlarını izlemekten. Bi Jorah Mormont için izleniyor.

Bu arada gerçekten iyi bölümdü. Bizim tombul oğlanı görüpte birşey yapmamaları çok sevindirdi beni. Birşey olsaydı üzülürdüm çocuğa. Jaqen H'ghar'ı söylemeye gerek yok zaten. Nasıl herifse anlamadım aşırı gizemli. Jason Mamoa'yı 1 bölümde olsa yine görmek güzeldi. Ayriyetten Targaryen'lerin meseleleri bayıyor dedim ama döndüklerinde, ejderhalarıyla gelişi çok karizmaydı cidden Daenerys'nin.

Ayriyetten Tywin gibi bir adamın hala küçücük çocuğa 'Majesteleri' deyip verdiği ünvan ve onuru kabul edip gitmesi olmadı. Ben verdiği şeyi yere atar, Joffrey'e de laf sokup gider diye beklerken, veya onu tahttan indirmesini beklerken, böyle birşey yapması olmadı. Koskoca Tywin Lannister'a yakıştıramadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Bu bölüme dahi güzel diyenler var . Tamam bir süredir beklenen kilit olaylar oldu ama çoğunlukla sıkıcı muhabbetler vardı . Arkadaşlar hep ileri sardım dedi de geriye 15 dk bir şey kalıyor . Umarım 3. sezon daha iyi olur

Bu düşüncede olan arkadaşlara önerim diziyi izlememeleridir.Hakaret olarak algılamayın sadece bu benim önerim şimdiden bırakın bence diğer sezonlarda savaş filan olmaz çünkü.Bu diziyi daha çok kitabı önceden okuyanlar,aksiyon aşığı olmayanlar sever.

Her kitabın filmi daha güzeldir zaten . Kralkatili ile yanındaki muhafız kadının bayağı süren ve gına geldi dedirten "sizde havalar nasıl ? , biz de iyiyiz . " muhabbeti zaten tam Taht Oyunları'na yakışır bir bölüm . Daha gereksiz bir çok ayrıntı var . Bölümü toplasan 20 dk " Taht Oyunları "nın parçası olabilecek nitelikteydi . Diziyi seviyorum mekanlar hikaye vs. dolayı ama izlerken beklediğim kadar zevkli olmuyor.

kıtabın filmi daha güzel diyerek gerçekten saçmalamışsın ben kitabı okurken diziyi izliyordum ama kitap gerçekten çok kaliteli bir kitap,okursan ne demek istediğimi anlarsın

• Shift35 bende bunu düşündüm resimlerle geldim bakalım benziyorlarmı

• Samwell'i pek takmadı white walker'lar, onu anlamadım.
  • fena değildi anlamadığım meseleler vardı burda açıklık getirilmiş kitaplar ilk çıktıgında almıştım başlamaya nasip olmadı artık 10 ayım var rahat rahat okurum daeneryse de bayılıyorum bu bölüm daha güzeldi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

Yeni İmza Geldi !!!1!
    Biraz Uğraştırdı ama Bitince Yüzümde Bir Tebessüm Oluşması Yetti Bana

Kaynak:

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_49375180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49375180][image]https://store.donanimhaber.com/ab/80/89/ab808908888cc3bc49bba2ffc53cafa9.png[/image] 
    [b][i][color=#000000]"Winter is Coming"[/color][/i][/b]
    [b]DH Game of Thrones Fan Kulübü[/b][/link][/center]

Adamsın..!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Shift35 bende bunu düşündüm resimlerle geldim bakalım benziyorlarmı

belkide bu yüzden sam i takmadı bakıp geçti

• @aliün Eyvallah
    Yeni İmza Gelir Akşama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

O değil de bu Robb sözünü tutmadı sonra bir de Frey denen herifle uğraşacaklar o kadar düşman yetmiyormuş gibi.

Bundan önceki sayfalarda cevabı verildi hocam sakın sormayın kitabı okuyan birisi gelip cevap verir kötü olur.

Frey kimdi ya

Laz Ziya'ya bir tek ben mi benzettim?

• quote:

Samwell'i pek takmadı white walker'lar, onu anlamadım.

Altına etti orada kokudan gelmemişlerdir
  • quote:

İyi de bu Benjen değil Mormont. Ama Mormont'a çok benziyor. Olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Bu adam olmayada bilir resime dikkatli bakın normalde jon un amcasının saçları kısa o ak yürüyenin saçları uzun belkide jon un amcasının kardeşi felandır bilemiyorum ama sam i takmaması garip geldi bana bilen birisi bizi aydınlatsa iyi olur aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

@aliün Eyvallah
    Yeni İmza Gelir Akşama

Bu Stark imzasının Lannister olanını da istiyoruz mümkünse. Şöyle bir Aslan kafası fena olmaz hani.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

quote:

O değil de bu Robb sözünü tutmadı sonra bir de Frey denen herifle uğraşacaklar o kadar düşman yetmiyormuş gibi.

Bundan önceki sayfalarda cevabı verildi hocam sakın sormayın kitabı okuyan birisi gelip cevap verir kötü olur.

Frey kimdi ya

Laz Ziya'ya bir tek ben mi benzettim?

Evet hocam benziyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Bu adam olmayada bilir resime dikkatli bakın normalde jon un amcasının saçları kısa o ak yürüyenin saçları uzun belkide jon un amcasının kardeşi felandır bilemiyorum ama sam i takmaması garip geldi bana bilen birisi bizi aydınlatsa iyi olur aslında

Benjen'in saçları uzun sen karıştırdın sanırım.

O fotoğraftaki benjen stark değil hem

Bizim Benjen bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Samwell'i pek takmadı white walker'lar, onu anlamadım.

Altına etti orada kokudan gelmemişlerdir

• Orijinalden alıntı: BenjaMean

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bu kitap 3. sezonu anlatıyor değil mi ?

Kitap iki kısımdan oluşuyor iki kısım toplam 1200 kadar sayfa, alacaksanız internetten alın çok daha ucuza geliyor. Dışarda iki kitap toplam 44 TL, yenisayfa.com'da 28 TL

kralların çarpışması kitabını geçtik mi biz dizide ya
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.