Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26072608260926102611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HARRENHAL LORDU,

VADİNİN KORUYUCUSU,

KING IN THE NORTH olma yolunda emin adımlarla ilerleyen,

Petyr Baelish, nam-ı diğer LittleFinger'a kaç + gelir

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Temmuz 2017; 15:19:36 >
  • Şu night king insanken kimdi acaba bir bilgi var mı bunun hakkında?

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

• Mızrak atar ve ejderhalar hakkında?

Şimdi Qyburn yeni silah yaptım bununla ejderhaları öldürecez diyor, Cersei ise bunu Balerion kafatasında deniyor ve parçalıyor haliylede sonuçtan memnun oluyor ama;
    Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kitaplarda ejderhalar için derilerinin kılıç mızrak veya okla delinemediği mi yazıyordu?
    Hatta ejderhaların soyu esaret altına alındığı için yok oluyordu. (Gelişemedikleri gibi üreme yetenekleride yokoluyordu) Savaşta öldürülmüş büyük ejderhalar hatırlamıyorum ben. Belki küçük gelişmemiş ejderhalar falan öldürülmüştür ama Khaleesi'nin ejderhalar olmuş canavar (Drago'yu saymıyorum bile)

3 yıl geçti kitapları okumamın üzerinden ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Mızrak atar ve ejderhalar hakkında?

Şimdi Qyburn yeni silah yaptım bununla ejderhaları öldürecez diyor, Cersei ise bunu Balerion kafatasında deniyor ve parçalıyor haliylede sonuçtan memnun oluyor ama;
    Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kitaplarda ejderhalar için derilerinin kılıç mızrak veya okla delinemediği mi yazıyordu?
    Hatta ejderhaların soyu esaret altına alındığı için yok oluyordu. (Gelişemedikleri gibi üreme yetenekleride yokoluyordu) Savaşta öldürülmüş büyük ejderhalar hatırlamıyorum ben. Belki küçük gelişmemiş ejderhalar falan öldürülmüştür ama Khaleesi'nin ejderhalar olmuş canavar (Drago'yu saymıyorum bile)

Kitaplarda gövdesinden yaralansa bile ciddi etkilemiyor ejderhayı. Tek zayıf noktası gözleri diye okumuştum sanki. Ama Blackfyre İsyanı'nda bir sürü ejderha ölüyor savaş sırasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge Messiah

Hocam spoiler vermeden güzel bir sezon olup olmayacağını söyler misiniz sızan senaryoya göre? Şaşıracak mıyız?

bence güzel bir sezon olmuş özellikle son 4 bölüm. ne kadar şaşırırsın bilmem ama heyecanlanacağın sağlam sahneler var

Sızan senaryodan spoiler ona göre açın veya açmayın. Yüksek ihtimalle gerçekleşecek bir olay. Ben uyardım.

Jon ve Dany sex yaparken duvar yıkılacak yazıyordu okuyuncu güldüm. İzlerken öyle komik gelmese bari

sızan seneryodan

bence çok epik ve ateşli olur ver alttan müziği önce öpüştür öpüşürken duvar çatlamaya başlasın sonra jon tam pompalarken duvar insin aşşa al sana buz ve ateşin şarkısı ben en çok jon ve yandaşlarının duvarın kuzeyine geçip savaşmasını ve ordan sadece jon un kurtulmasını merak ediyorum. acaba sadece ejderha mı gelecek yoksa dany ejderhalarla birlikte mi gidecek. çünkü ejderhalardan birisinin öleceği ve karşı tarafa geçeceği söylenir bu durumda ya dany 2 ejderha ile gidip birisini kaybedecek yada ejderhalardan küçük olanı yollayacak.

• Çökmez çöktürmezler hocam
  • Dizinin final sezonunun senaryosu tamamlanmış ve bazı bölümlerin 2 saate yakın sürmesi bekleniyormuş.

• Şu spoiler ı özelden verebilir misiniz

• Kitabı okuyorum da Brandon Stark'la babasına ne yapmışlar öyle. İçim acıdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coroic

Şu spoiler ı özelden verebilir misiniz

Google'a yazınca direk çıkıyor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

Orijinalden alıntı: Coroic

Şu spoiler ı özelden verebilir misiniz

Google'a yazınca direk çıkıyor dostum.

Şu geçen sene çıkan spoiler mı, bende yeni spoiler çıktı zannettim

• quote:

Mızrak atar ve ejderhalar hakkında?

Aegon zamanında dorne ejderhalardan birini gözünden vurup öldürüyordu.

O zamanın mızrak atarı ile şimdiki yapılan mızrak atarlar arasında teknoloji farkı vardır sanırım illa gözünden vurması gerekmiyor

• arya, khalesiyi öldürüp onun yerine geçerek abisi jon snow a yardım edecek, ondan sonra grayjoy gidip, bu night king i serbest bırakacak,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• robertin oğluna ne oldu bilen var mı yoksa demir tahta o mu gececek
  • K.can.tas kullanıcısına yanıt
    Bu Erjderha mantiğinda bir tuhaflık var ama bakalım nasıl işleyecek.
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Akılçelen kitaplar world of ice and fire kitabını Türkçe basıyor, bu yıl içinde çıkar büyük ihtimal, bu ejderha olayı ve daha bir çoğunu oradan okurum şuan dizi yüzünden olsa gerek konular tarihler senaryo falan bende karman çorman oldu
  • quote:

Akılçelen kitaplar world of ice and fire kitabını Türkçe basıyor, bu yıl içinde çıkar büyük ihtimal, bu ejderha olayı ve daha bir çoğunu oradan okurum şuan dizi yüzünden olsa gerek konular tarihler senaryo falan bende karman çorman oldu

Kitapla dizi 2. sezondan itibaren ayrılıyor karıştırması normal insanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Kitapla dizi 2. sezondan itibaren ayrılıyor karıştırması normal insanın.

nasıl 2. ? 5 tane kitap çıktı dizi 5 sezon kitaba paralel gitti. 6. sezonda kitaptan farklı olaylar olmuştur ama yine de çıkacak kitaptan tamamen farklı şeyler olmamıştır.

• 
Sayfa: önceki 26072608260926102611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.