Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20862087208820892090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek şaşırtıcı değildi şaşırtıcı gelen varsa game of thrones izlememiştir şu zamana kadar. Çok az aksiyon var umarım önümüzdeki bölümlerde artar aksiyon

• Jon Snow is Back

• dirilişini kendim izlemek istiyordum.. bölümü akşam izleyecem ama dayanamadım resmi görmek için bastım spoiler butonuna

• Bölüm iyidide şimdi köse ve kel olanlar öldüğü zaman geri getirilemiyormu yani orası saçma olmuş daha iyi bişy yapabilirlerdi
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    aynen bölümü izlemeye pek gerek kalmadı
  • Haftasonu yediğim spoilerlar bir bir çıkmıș. Siz siz olun yeni bölüm izlemeden bu konuya girmeyin. Benim diziyi izlememe bile gerek kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jon'un gelmesine çok sevindik ama inşallah keşke gelmeseydi demeyiz karakteri çok değişmez umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

efsane bölümdü

o sondaki adam tanıdık geldi kimdir acaba?

• Kuzeyin komutanı uyandı be şimdi nasıl bekleyeceğiz 6 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Kalkmış azor ahai dalgasını bana anlatma serinin bütün kitaplarını okudum kitabın jon ile olan kısmı belirsizlikle bitti ama senaristler jonu canlandıran kişi ve hbo jon snow karakteri öldü diyorsa ölmüştür emin ol kalkıp star dizileri sanma hbo kanalını

Ne diyordun?
    Dirileceği o kadar çok belliydi ki.

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynı durumdayım varsa bari 3 üde versinler şimdiden beklemeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melisandre

Hatun Jon'u diriltti vallahi. Yaşlanması sanki ters köşe oldu ama neden yaşlandığı belirsizliğini koruyor gibi. Yapar dedim dedim önce umut kesildi ardından köpek birden uyanınca umutlar tekrar yeşerdi ve Jon aniden uyanır. Bu çok iyi oldu be. Bayağı iyi oldu zira fikrimce Jon düzenin sağlanması adına büyük rol oynayacak. Ahai mi olur başka bir şey mi bilmem artık... Dragonların serbest kalmasıyla Khaleesi de özgürlüğüne kavuşur hatta Dragonlardan gelecek bölüm şov bekliyorum.

Cercei bu bölümden sonra yeni bir Joffrey yaratma çabası içine girebilir fakat o çocuktan Joffrey olmaz. Dindarlara hükümdarlığı kaptırmaları çok saçma bence. Kitapta yazıyor mu bilmiyorum ama hakikaten saçma yani... Sansa, Jon'un yanına gider. Bran'ın da oraya gitmesi lazım bakalım nasıl olacak.

• smyrna kullanıcısına yanıt
    hocam onlar paralel yapı gibi ele geçirdiler hükümeti ama dev muhafız benim favorim.
  • Tarkan'ın hüp klibinin sonu gibi bitti bölüm

• Geçen bölümde feryat figan edip bölümü yerden yere vuranlar tatmin olmuştur umarım
  • İYF İ kullanıcısına yanıt

Now it begins diyen Arthur Dayne
    now it ends diyen Ned Stark

• Comeback is real Kill the boy jon snow.

• Üstad Aemon söylemişti o zamandan belliydi.

• Ekşide gördüm olabilir mi böyle birşey

Tyrion'ın ejderhalar ile olan yakınlaşması, tyrion'ın aslında bir targaryen olduğu teorisini güçlendirdi. tyrion'ın "ejderhalar zeki yaratıklardır" mantığı iyi bir göstermelik bahane gibi duruyor ve kendisi bir targaryen olmasaydı küle dönüşmesine yol açabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 2 Mayıs 2016; 14:31:36 >
  • Gözümden yaş geldi bölümün sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 20862087208820892090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.