Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game.of.Thrones.S02E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE.mkv vay beee

gece izlerim
  • Zamunda'da oluyor mu? Eve gidince çekeyim bari hemen.
  • Ulan derse gitcem akşama kaldı spartacusden hemen sonra başlaması çok iyi oldu yalnız sıkıntı çekmeyecegız
  • Bende immerse yi ekledim,bağlantı yavaş olduğundan epey sürecek inmesi,dersten sonra izlerim artık.
  • Sanırım forumdaki herkes aynı linki indiriyor.

HD de bi sıkıntı var ya da benim ekranda problem var. Mekanlar aşırı karanlık, oyuncuların yüzleri belli olmuyor pek. Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

@Asicimbomlu: 1.37 gb
  • Diziyi ingilizce altyazıyla izliyorum:)Bakalım neler olucak.Umarım kitaptan aldığım zevkten daha fazla zevk alırım:)
  • İngilizce izledim, akşama tekrar izlerim Türkçe halini.
    Kitabını okuduğum için çok yavan kaldı, resmen özet gibi geçiyor. Zaten pek birşey yok ilk bölümde.
    Sadece Robb'un kurdunu gösterdiği yer.

Stannis bebesi çok komik ya. "Ateş kılıcım var kıralıııııım beeeeeeeeeen!!1111birbir"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

İngilizce izledim, akşama tekrar izlerim Türkçe halini.
    Kitabını okuduğum için çok yavan kaldı, resmen özet gibi geçiyor. Zaten pek birşey yok ilk bölümde.
    Sadece Robb'un kurdunu gösterdiği yer.

Stannis bebesi çok komik ya. "Ateş kılıcım var kıralıııııım beeeeeeeeeen!!1111birbir"

Bence de komikti:D
    O değilde üstad jof.un sansa'yı soydurduğu sahneyi iple çekiyorum

• ilk bölümü ancak akşam izlerim ama şunuda söylemeden gecemeyecegım dünya üzerineki en güzel şeylerden biride Emilia Clarke ve bu diziyi izleme sebebım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Nisan 2012; 11:48:33 >
  • Güzel bir girişti.. En başından beri söylüyorum mükemmel olacak bir sezonun içine edecek oyuncu Stannis'i oynayan kişidir. Adama resmen zorla oynatıyorlar ya..

Tyrion yine artistliği yaptı.. Joffrey yine bildiğiniz Joffrey.. Sansa'nın eli mahkum böyle acı çekmek zorunda.. Hound ona acıyor gibi gerçi. Elemanı ölümden kurtarmasına yardım etti. Cercei ise yine planlar içerisinde..

Robb tam anlamıyla bir kral olmuş. Tek istediği de her kralın istediği gibi elindeki gücün yitip gitmesini önlemek. Renly ile anlaşma yaparlarsa ki sanmıyorum Renly'nin Kuzeyi ona vereceğini, Lannisterların işi biter. Grey Wind de ayrı bir güzeldi helal olsun süper yapmışlar.

Dany ise birşeyler bulacak kesinlikle. Bu şekilde ölemez. Hele ki ejderhaları varken.

Arya'ya çok kısa süre vermişler ilk bölümde. Diğer bölümlerde daha fazla görmemiz gerekiyor.

Kısaca iyi bir bölümdü. Devamı gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 2 Nisan 2012; 11:51:49 >

• biri açıklayabilir mi?

o genelevde olay neydi geldiler bebeği öldürdüler baelishi takmıyoruz gibisinden laflar ettiler anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 2 Nisan 2012; 12:12:38 >
  • 2x1

Çok güzel bir başlangıçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 2 Nisan 2012; 12:03:36 >
  • indi izlemeye başladım da giriş müziğini acayip özlemişim yavvvvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

o genelevde olay neydi geldiler bebeği öldürdüler baelishi takmıyoruz gibisinden laflar ettiler anlamadım

Cercei ya da Joffrey Robert'ın p*çlerini öldürmesi için Slynt'e emir vermişler.

• İzleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

biri açıklayabilir mi?

Robertin p.çlerini öldürdüler.
  • arkadaşlar 2 bölüm mü yayınlandı.

birisi s02e01

diğeri

s02e00

kafam karıştı ???

ikiside aynı mı .
  • fenaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.