Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.497.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

5.bölüm ilk 4 bölüme göre çok sönük geçti. İzlemeseniz de olur o derece.

Alıntıları Göster
    artık gözümde balon bir dizi ötesi değil 1 sene bunu mu bekledik biz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

artık gözümde balon bir dizi ötesi değil 1 sene bunu mu bekledik biz ?

Alıntıları Göster
    İngilizce bilenler için kitaplarda olup da dizide olmayan 15 önemli karakter

http://distractify.com/dennis-diclaudio/fare-thee-well-lady-stoneheart/

• quote:

Orijinalden alıntı: metroid

İngilizce bilenler için kitaplarda olup da dizide olmayan 15 önemli karakter

http://distractify.com/dennis-diclaudio/fare-thee-well-lady-stoneheart/

Alıntıları Göster
    Dizinin ilerisindeki spoiler hakkında,

Stanis kalede kimseyi bırakmıyor 5. bölümde gördük. Jon'un ölmesini biliyoruz ama kitapta bile devamı yoktu. 6. kitap efsane olacak ama bi cıkamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

soru

taş adamlar nedir

Diziden anladığıma göre gri hastalığa yakalanmış kişiler. Gri hastalık : Stannisin kızındaki ilerlemesi durmuş hastalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmbeko

quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

soru

taş adamlar nedir

Diziden anladığıma göre gri hastalığa yakalanmış kişiler. Gri hastalık : Stannisin kızındaki ilerlemesi durmuş hastalık

Alıntıları Göster
    Benim dizide en çok sevdiğim ilk üç karakter

1 Tyrion
    2 Littlefinger
    3 Arya

• Dorne u ve martelleri artik sahnede gormek istiyorum cok efsaneler. Ayrica targaryen kizi ne yapicak bakalim.

Bir de benjen starka noldu bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkı Dur Geliyorum -- 15 Mayıs 2015; 18:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Stanis kalede kimseyi bırakmıyor 5. bölümde gördük. Jon'un ölmesini biliyoruz ama kitapta bile devamı yoktu. 6. kitap efsane olacak ama bi cıkamadı.

Hocam diziyle ilgili bir spoiler sandim ayrica kitapla da ilgili bir spoiler koymussunuz ayip yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

quote:

Hocam diziyle ilgili bir spoiler sandim ayrica kitapla da ilgili bir spoiler koymussunuz ayip yahu

Aslında o spoiler tam doğru değil, malum kişinin ölüp ölmediği kesin değil kitapta. Büyük ihtimalle de ölmeyecek zaten.

• quote:

quote:

Yukarıda yazandan farklı bişey mi yazmışım?

• 5. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı, ilk 5 bölümü netten izledik de 6. bölümde neler olacak bakalım.http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/game-of-thronesun-5-sezon-6-bolum-fragmani-izleyicisiyle-bulustu/56296
  • quote:

quote:

quote:

Yukarıda yazandan farklı bişey mi yazmışım?

Anladim hocam kusura bakmayin ilerisi demissiniz

Bu arada dizinin ilerisini nerden biliyorsunuz kaynak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkı Dur Geliyorum -- 15 Mayıs 2015; 20:25:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haldun.Yılalmaz

5. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı, ilk 5 bölümü netten izledik de 6. bölümde neler olacak bakalım.http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/game-of-thronesun-5-sezon-6-bolum-fragmani-izleyicisiyle-bulustu/56296

İlk beş bölüme bakacak olursak pek fazla bir şey olacağını sanmıyorum. Daenerys'in kezbanlığı tavan yapar en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Haldun.Yılalmaz

5. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı, ilk 5 bölümü netten izledik de 6. bölümde neler olacak bakalım.http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/game-of-thronesun-5-sezon-6-bolum-fragmani-izleyicisiyle-bulustu/56296

İlk beş bölüme bakacak olursak pek fazla bir şey olacağını sanmıyorum. Daenerys'in kezbanlığı tavan yapar en fazla.

Alıntıları Göster
    Gri hastalığı ile ilgili kitabı okuyan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Gri hastalığı ile ilgili kitabı okuyan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Alıntıları Göster
    5.sezon bence 4.sezondan sonraki en iyi sezon. Olay akışı çok hızlı gitti ilk 5 bölüm olmasına rağmen. Normalde tüm sezonlarda olay akışını son 3 4 bölümde görmekteydik, şimdi sezonun başında bu kadar olay olurken sezon sonu neler olacak bakalım.

Ağır spoiler paylaşılmış yukarda okumadım ama okuyanlar şoktayım vs diyor, bu dediklerimi destekler nitelikte. Bence 5.sezon 4.sezonu geçme olasılığına bile sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

5.sezon bence 4.sezondan sonraki en iyi sezon. Olay akışı çok hızlı gitti ilk 5 bölüm olmasına rağmen. Normalde tüm sezonlarda olay akışını son 3 4 bölümde görmekteydik, şimdi sezonun başında bu kadar olay olurken sezon sonu neler olacak bakalım.

Ağır spoiler paylaşılmış yukarda okumadım ama okuyanlar şoktayım vs diyor, bu dediklerimi destekler nitelikte. Bence 5.sezon 4.sezonu geçme olasılığına bile sahip.

Ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylemiş ilk 5 bölüme göre açık ara üstün bu sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Arkadaş doğru söylemiş ilk 5 bölüme göre açık ara üstün bu sezon

İlk beş bölüme göre bu sezon en iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 16 Mayıs 2015; 2:42:27 >
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Gece gece kafan güzel sanırım yat uyu kendine gel sezon 4 e göre 5.sezonun şu ana kadarki bölümleri daha aürükleyici ve heyecanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Gece gece kafan güzel sanırım yat uyu kendine gel sezon 4 e göre 5.sezonun şu ana kadarki bölümleri daha aürükleyici ve heyecanlı

Yetkili merci konuştu beyler. Kesin bilgi yayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

Bunu söyleyen adam 1 ile 3'üncü sezonu izlemedi sanırım

Hangi olay akışı çok hızlı, Harpy oğulları dendi halen ordayız, cüce boyna yolda o kadar hızlı gidiyor ki dany'le buluşması an meselesi, arya 5 bölümdür yerleri süpürüyor, Stannis o kadar hızlı ki hızını alamadı kaleden ayrılmak için haritayı bi uçtan diğer uca fethedecek, Jaimi'yi görene aşk olsun 1 bölüm var 4 bölüm yok

uyduruk uyduruk olayları almışlar belki kitapta bu bölümlerde işlenen konular daha etkileyici bir üslupla anlatılıyor olabilir ama dizi kapsamında buna "hantallık" diyorum. Yatıp kalkıp harpy oğullarını izliyoruz, cücenin bitmek tükenmek bilmez yol macerasını izliyoruz. En basit haliyle cüce'yi dany'in oraya vardırırsın 2. bölümde ve başına gelen olayları kısa kısa flashback'lerle izleyiciye gösterirsin. Gerizekalı değiliz anlarız. 5 koca bölüm bu adama ayrılan süreye yazık. Dizi bu ya kitap okumuyoruz. Arya'nın ölüm listesini duyup duyup duruyoruz, kitapta o kadar enfes olay dururken saçma sapan yerlere takılıp kalıyoruz. Bir drago'yu gösterirler bir stoneman tamam "aooooo müthiş oha oha sezona bak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 16 Mayıs 2015; 2:12:06 >

• 
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.