Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bolumun en bomba olayi Sansa'nin yaptigi efsane drama ve bolumun sonunda Dark Side'a gecmesidir O kadar cok sey yasadi ki kiz, son haraketinden sonra efsane seyler bekliyorum kendisinden.

• Leipold kullanıcısına yanıt

Bana kalırsa bu kıza siyah daha çok yakışıyor. Şimdiiye kadar hep renkli renkli şeyler giydi son 1 dakika raven tarzı giyindi olay oldu
  • son bölüm
    düello sonunda ikisi de ölmedi mi, berabere bitmesi gerekmiyor mu, niye idam kararı aldılar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

son bölüm
    düello sonunda ikisi de ölmedi mi, berabere bitmesi gerekmiyor mu, niye idam kararı aldılar anlamadım.

+1

• W7K2D kullanıcısına yanıt

Jaime ve Varys kaçıracak hocam

• Onu bende anlamadım normalde öyle bitmesi lazımdı

• Hocam lütfen spoiler içine alın siz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

son bölüm

Sence birisinin kafasını patlatacak yapıda birisi sadece sırt üstü düştü diye öldü sayılırmı. Öldüğünü varsaysak bile, adam önce öldürdüğü için gene pert. Maksat zaten hobiti öldürmek, bahane arıyolar.

• Sadece yığıldı hocam ölmedi. Ölecek tabi zehir yüzünden de daha azıcık zamanı var. Önce ölen oberyn olduğu için idam kararı alındı
  • Atimi kullanıcısına yanıt
    Çok eski olaylardan bahsettiğim için "spoiler"a gerek duymadım. Zaten daha 4. sezona gelmemiş kişiler de bu konuyu okumasın bir zahmet.
  • Malum sahneyi son bölümün son dakikasina koyacaklar herkeste ooo aaa vooov diyecek. La 8 bölümdür ne yapıyor bu adamlar. Ayrıca bu bölümde gördük ki sansanin gözleri açıldı. Cüce için güzel gelişmeler olacak beklemedeyiz :)

• Önümüzdeki bölümden spoiler içeren bir soru

Arkadaşlar Catelyn'de öbür bölüm gösterilecek mi?Brienne onunla karşılaşıyordu sanırım bir yerde..
  • 4. sezonun sonunda kadar 34 saatlik bölüm var. Yeni başlayan adam 34 saat dizi izlemeden foruma giremesin mi? Altı üstü yapacağınız şey yazdıktan sonra ctrl a yapıp spoilera basmak yahu
  • biraz moraliniz düzelsin

http://i61.tinypic.com/dh7k1e.jpg
  • 04e08'den spoiler;

Ellaria Sand'ın tepkisini epey gerçekçi buldum.Rol icabı değilde sanki gerçekten birini kaybetmiş gibi eli ayağı titreye titreye basmış çığlığı.
  • Türk dizilerine döndü resmen. Sadece bölüm finallerinde, sezonun ilk ve son bölümlerinde olay var. Gerisi bakışmalar anlamsız laflarla geçiyor..

Zaten senede 10 bölüm ve 45 dk. 10 sezon sürer bu böyle giderse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O sahneyi biliyordum ama çok gaddarca öldürmüşler hele o çığlık beni mahvetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Önümüzdeki bölümden spoiler içeren bir soru

Arkadaşlar Catelyn'de öbür bölüm gösterilecek mi?Brienne onunla karşılaşıyordu sanırım bir yerde..

Catelyn hangi Catelyn? Catelyn Stark mi? Oysa yani anca oteki tarafta karsilasirlar

• o değilde ned stark yusuf şimşek'e , jon snow da uğur boral a çok benzemiyor mu
  • 
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.