Şimdi Ara

Tansaş-tüm açık ve paketli Etli Şarküteri ürünleri (sucuk, salam, sosis v.b) %25 indirimli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu açmak için biraz geç oldu ama belki faydalananlar çıkabilir:

Tansaş marketlerde 26-28 Şubat 2010 tarihleri arasında tüm açık ve paketli Etli Şarküteri ürünlerinde % 25 indrim uygulanıyor.

Dün 2 adet 250 gr'lık Aytaç %100 dana sucuğu 8.99 TL'ye aldım...

Tansaş-tüm açık ve paketli Etli Şarküteri ürünleri (sucuk, salam, sosis v.b) %25 indirimli...

Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidof

Konuyu açmak için biraz geç oldu ama belki faydalananlar çıkabilir:

Tansaş marketlerde 26-28 Şubat 2010 tarihleri arasında tüm açık ve paketli Etli Şarküteri ürünlerinde % 25 indrim uygulanıyor.

Dün 2 adet 250 gr'lık Aytaç %100 dana sucuğu 8.99 TL'ye aldım...

Zaten birçok markette 250gr lık Aytaç sucuğu 4,50-5,00TL den satıyorlar.

arkadaşlar aynı markanın bir kaç sucuğu oluyor

birinin kilosu 39 lira iken biri 20 lira oluyor niye demiyor musunuz hiç?!!

100% dana olması çok bir şey ifade etmiyor içine bir sürü yan ürün giriyor, bahar eti, gömlek eti, iç kıyması gibi
    100% DANA ETİ yazanı alırsanız biraz daha pahalı ama sağlıklısı bu

kanunlarda düzenlemelerde açık bulunmuş , kaktırıyorlar, 100% dana ile 100% dana etinin böyle bir farkı var

• Dananın kuyruğu da dana eti kabul ediliyor.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dananın kuyruğu da dana eti kabul ediliyor.

hayır edilmez ;)
  • şu polonez , namet vs yılın 365 günü hep indirimde nedense hiç almadım almayıda düşünmüyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.