Şimdi Ara

CARREFOURda Signal White Now Diş Macunu ve Signal Beyazlatıcı Sistem diş Fırçası 8.91 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bursada carrefoura gittiğimde dolanırken gördüm signal white now(anında beyazlık) 75 ml diş macunuyla signal beyazlatıcı sistem fırçayı aynı kutuya koyup 8.91e satıyorlar(carrefoursa plus karta özel fiyatı normali 9.90 TL) tek başına macun 9.90 fırçayla alınca daha ucuz bana sıcak geldi bu macunu denemek isteyenler alsınlar yanında verilen fırça da çok kaliteli tek başına 8-10 tl arası satılıyor normalde altta kataloğun linkini verdim 12. sayfada resmi var bu arada kampanya 4 marta kadar bütün carrefourlarda geçerli

http://www.carrefour.com.tr/resim/kampanyalar/18_02_2010/Katalog/Default.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 24 Şubat 2010; 15:54:08 >

• Bim de 150 ml Colgate ler 2,25 TL iken kimsinin bunlara bakacağını düşünmüyorum.
  • Bu white now'larda kutunun arkasını bir okumanızı tavsiye ederim.Dişlerinizi fırçalıyorsunuz bir süre beyazlık veriyor sonrasında geçiciymiş yani boya gibi bir süre beyaz gösteriyor sonra gene aynı.
  • signal alacaginiza benim onerim suyla fircalayin daha temiz ve hijyenik olur

Orijinalden alıntı: shadowan

Bu white now'larda kutunun arkasını bir okumanızı tavsiye ederim.Dişlerinizi fırçalıyorsunuz bir süre beyazlık veriyor sonrasında geçiciymiş yani boya gibi bir süre beyaz gösteriyor sonra gene aynı.

Ben bir süredir kullanıyorum. Geçenlerde kutusunun üzerindeki yazı benim de dikkatimi çekti. "Anında beyazlık etkisi geçicidir." yazıyor. Zaten kaç tane diş macunu kullanmışsam, öyle gerçekten beyazlatana henüz rastlamadım.
  • Beyazlatıcı macunlar diş minesine zarar veriyormuş bu nedenle pek tavsiye edilmiyor
  • fırçasını değiştirme zamanı gelenler en azından yanındaki fırçası için alabilir gerçekten çok memnun kaldığım diş fırçalarından fiyat çok iyi 1 alana 1 bedava gibi

CARREFOURda Signal White Now Diş Macunu ve Signal Beyazlatıcı Sistem diş Fırçası 8.91 TL
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.