Şimdi Ara

D's Damat ta %50 İndirim Ayrıca 250 TL lik alışverişe 50 TL hediye çeki !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce tv.de gördüm. başlıktan anladgınız gibi

• D'S in bir önceki kampanyasında - yine aynı kampanya idi yanılmıyorsam- yaşadığım tecrübemi paylaşayım:

elimdeki çekleri kullanmak için gittim mahmutbey d's e. ben elimdeki 250 TLlik çeklerle bir palto ya da takım elbise alırım düşüncesinde iken aldığım ürünün sadece yarısını çeklerle ödeyebileceğimi söylediler. - ee bunu çekleri aldığım alışverişte kimse söylememişti bana....
    neyse yapacak bir şey yok, çekler elimizde kalmasın dedim, 490 tl civarında bir takımı aldım, 250 tl çek 240 kredi kartından. 1 ay ya geçti ya geçmedi, daha taksitleri ödemeye başlamadan baktım d's yaptığı üstüste iki indirimle takımın fiyatını benim ödediğim fiyata indirmişti bile.

bir arkadaşım vardı 1300e takım almıştı damat dan
    15gün sonra aynı takımı 600e görünce yaşadığı hayal kırıklığı ve üzüntüyü tahmin edemeziniz(:
  • Arkadaşlar,magazalarda yapılan ındırımlerde ve reklamlarında herhangı bır acıklama yok.Bende 212 magazasındkı damattan alısverıs yaptım,yaklasık 320 tl odedım ve 50 tl hedıye cekımı aldım.Ancak magazalardakı reklamlarda yazmayan ama hedıye ceklerının uzerınde yazılan şu ibarelere dikkat edin.1 marttan sonra yapılıcak kıslık ürünlerde 100 tl den sonrakı alışverişlerde kullanılabılıyor.yani gidipte 50 tl ye bi pantalon,gomlek yada herhangı bır aksesuar alamıyorsunuz,100 tl den sonra indirim devreye giriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecafeblue -- 23 Şubat 2010; 12:32:58 >
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW
  • alışverişin %50si kadar hediye çeki veriliyormuş.Sitesinde yazıyor :)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

alışverişin %50si kadar hediye çeki veriliyormuş.Sitesinde yazıyor :)

Yani sakın bulaşmayalım o zaman... Gidecen 500 tl lik alışveriş yapacan sonra 250 tl hediye çekini gidip 500 tl lik bir üründe kullanacaksın
    Şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 23 Şubat 2010; 12:53:57 >

SEZONUN SON İNDİRİMİ…

%50 İNDİRİM
    +
    250 TL’ye 50 TL Hediye Çeki

Şimdi tüm D’S Damat Sonbahar Kış Ürünlerinde %50 indirim ve üstelik 250 TL’ lik alışverişlerinize 50 TL Hediye Çeki fırsatı sizleri bekliyor.

Sürekli yenilenen koleksiyonu ile D’S Damat mağazalarında birbirinden farklı model ve kalıp seçenekleri, her farklı vücut tipine uygun modeller, her keseye uygun fiyatlar ile tüm D’S Damat takipçilerini bekliyor… Üstelik sezonun son kampanya fırsatı ile…

D’S Damat’ta %50 indirim ve üstelik 250 TL’lik alışverişinize 50 TL Hediye Çeki fırsatını sakın kaçırmayın…

**** Önemli Not: D’S DAMAT BİR ORKA GROUP MARKASIDIR…D’S DAMAT, GRUBUN 4. MARKASI OLUP “DAMAT MARKASI İLE KARIŞTIRILMAMASINI” ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

Detaylı Bilgi İçin;
    ORKA Group
    Kurumsal İletişim Departmanı
    Tel: 212.314 23 23

web adresıde burda:http://www.dsdamat.com/ dikkatli okursan zaten indirim yapılmış fiyatlar deniyor..
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW

• Ben geçenlerde bir damat dükkanına girdim, adamların gözlerinin içine bakmama karşı ilgilenmediler, ben de çıktım gittim. MÜşteri ile ilgilenmeyen firma ile işim olmaz dedim çıktım.

Orijinalden alıntı: owin

ds,tween,damat, ürnleri sıksık indirimler yapabiliyorlar dikkatli olmak lazım

bir arkadaşım vardı 1300e takım almıştı damat dan
    15gün sonra aynı takımı 600e görünce yaşadığı hayal kırıklığı ve üzüntüyü tahmin edemeziniz(:

kafama silah dayasalar yinede 1300 tl takıma vermem zaten . geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 23 Şubat 2010; 20:13:48 >

bundaki kampanya daha iyi ozaman ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

SEZONUN SON İNDİRİMİ…

%50 İNDİRİM
    +
    250 TL’ye 50 TL Hediye Çeki

Şimdi tüm D’S Damat Sonbahar Kış Ürünlerinde %50 indirim ve üstelik 250 TL’ lik alışverişlerinize 50 TL Hediye Çeki fırsatı sizleri bekliyor.

Sürekli yenilenen koleksiyonu ile D’S Damat mağazalarında birbirinden farklı model ve kalıp seçenekleri, her farklı vücut tipine uygun modeller, her keseye uygun fiyatlar ile tüm D’S Damat takipçilerini bekliyor… Üstelik sezonun son kampanya fırsatı ile…

D’S Damat’ta %50 indirim ve üstelik 250 TL’lik alışverişinize 50 TL Hediye Çeki fırsatını sakın kaçırmayın…

**** Önemli Not: D’S DAMAT BİR ORKA GROUP MARKASIDIR…D’S DAMAT, GRUBUN 4. MARKASI OLUP “DAMAT MARKASI İLE KARIŞTIRILMAMASINI” ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

Detaylı Bilgi İçin;
    ORKA Group
    Kurumsal İletişim Departmanı
    Tel: 212.314 23 23

web adresıde burda:http://www.dsdamat.com/ dikkatli okursan zaten indirim yapılmış fiyatlar deniyor..

• Hocam gözlerinin içine bakacağına yardım isteseydin ya.. genelde ben de yardım talep edilmeden yanımda bitilmesinden hoşlanmıyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: kHanTW

Ben geçenlerde bir damat dükkanına girdim, adamların gözlerinin içine bakmama karşı ilgilenmediler, ben de çıktım gittim. MÜşteri ile ilgilenmeyen firma ile işim olmaz dedim çıktım.

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Hocam gözlerinin içine bakacağına yardım isteseydin ya.. genelde ben de yardım talep edilmeden yanımda bitilmesinden hoşlanmıyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: kHanTW

Ben geçenlerde bir damat dükkanına girdim, adamların gözlerinin içine bakmama karşı ilgilenmediler, ben de çıktım gittim. MÜşteri ile ilgilenmeyen firma ile işim olmaz dedim çıktım.

Kapıdan girer girmez, "taciz" düzeyinde ilgilenen satıcılar yüzünden alışveriş yapamıyorum çoğu mağazadan.

• Geçenlerde Özdilek AVM Mağazasına uğradım. Harika kampanya. :) Takımın %50 indirimli fiyatına 690 TL dedi. 345 TL değerinde hediye çeki veriyoruz, yeni sezonda kullanılabiliyor dedi. Yeni sezona geçtik, bir takım beğendim, fiyatı 990 TL. Bir gömlek sordum fiyatı 179 TL. Allah'tan indirim var yani. İndirim olmasa 5 Bin TL'ye takım satacaklar herhalde. Faydalananlara hayırlı olsun.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.