Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Classic Sektor and Cyrax - Free Downloadable Skins
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Adamlar sürekli yeni şeyler katıcaklar gibi
  • Şimdi normalde beklenen rakamı aştı bu oyun 1.5 milyon sattı ondan dağıtıyorlar beleş skinleri
    daha çok karakter çıkacak ama benim tek istediğim bu uyumluluk paketi ile basit sorunları aşmaları , oyundan atmalar, modeme bağlanamadım hatası, online da LAG
    Yakışmadı Ed amcaya bu hatalar
  • quote:

Şimdi normalde beklenen rakamı aştı bu oyun 1.5 milyon sattı ondan dağıtıyorlar beleş skinleri
    daha çok karakter çıkacak ama benim tek istediğim bu uyumluluk paketi ile basit sorunları aşmaları , oyundan atmalar, modeme bağlanamadım hatası, online da LAG
    Yakışmadı Ed amcaya bu hatalar

düzeltirler bi 5 sene çıkmaz yeni kombat

ed boon açıkladı bunun üzerine yoğunlaştık diye sürekli update dlc

ED BOON : BU GEN E BU YENİ OYUN PROJEMİZ YOK İLERDE PS4 E XBOX 720 E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 19 Haziran 2011; 1:04:36 >
  • Sonunda bir şekle geldi oyun 3 boyutta, uzun zaman çıkmasada olur ama ne olursa olsun eski havasını yakalayamadı gitti oyun
  • avrupaya ne zaman gelicek bu dlc ler acaba
  • quote:

Sonunda bir şekle geldi oyun 3 boyutta, uzun zaman çıkmasada olur ama ne olursa olsun eski havasını yakalayamadı gitti oyun

eski havayı bundan daha iyi yakalayan bir oyun yok bana göre...

kime göre neye göre yakalayamadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Sonunda bir şekle geldi oyun 3 boyutta, uzun zaman çıkmasada olur ama ne olursa olsun eski havasını yakalayamadı gitti oyun

eski havayı bundan daha iyi yakalayan bir oyun yok bana göre...

kime göre neye göre yakalayamadı...

valla bence eskilerden de daha iyi yakaladı havayı

şu ana kadar kadarki en iyi kombat
  • Klasik Cyrax ve Sektor kostümü güzel cidden. Free olması ayrı hoş. Diğer karakterler içinde free içerikler ilerde gelecektir.
  • arkadaşlar ben online da devamlı the game seisson not avaible diye bir hata alıyorum. ilk maçı yapıyorum 2. maça devam edemiyorum. hesabı türkiyeden açtım. bu sorun bir bende mi var heskezde oluyormu. neden 2. maç yapılmıyor. oyunun orj kodunu felan da girdim.
  • PC için çıkarmadılar değilmi bu oyunu?
  • Hayır, keşke çıksa...
  • o hata ara ara herkesde oluyor ama mesela bende senin bahsettiğin gibi 2. maçta değil. Yani öyle online a girdiğim zaman ilk maçın ardından hata verme durumu yok bende ne zaman olacağı belli olmuyor açıkçası. Belkide sana o şekilde denk gelmiş olabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

arkadaşlar ben online da devamlı the game seisson not avaible diye bir hata alıyorum. ilk maçı yapıyorum 2. maça devam edemiyorum. hesabı türkiyeden açtım. bu sorun bir bende mi var heskezde oluyormu. neden 2. maç yapılmıyor. oyunun orj kodunu felan da girdim.
  • Yarın çıkacak uyumluluk paketinde mutlaka ve mutlaka Kano nun qcf+2 ile yapılan yuvarlanmasına bir çözüm getirmeleri lazım aksi taktirde bu oyun oynanmaz. Hareket kesilmiyor hiç bir şekilde, oyun hatalı resmen.

Birde bu oyunda artık pass istemiyor mu ? Hiç kimse dert yanmamış o konuda, pass ile giriş olayını kaldırdılar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 20 Haziran 2011; 9:51:19 >
  • işte arkadaşım bende 2. maçta oluyor. adamı yeniyorum veya o beni yeniyor rövanş oynamak için 2. kere adam seçiyoruz adamları seçtikten sonra bu hata geliyor. her adamla 1 kere oynuyorum vs mantığına ters. sen sürekli birisiyle oynayabiliyormusun. diğer oyunların onlinında hiç böle bir sorun yok.
  • beyler bu goro shinok kitaro shokan sizde seçiliyormu sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

beyler bu goro shinok kitaro shokan sizde seçiliyormu sizde

seçilmiyo ama yakında dlc olarak birçok karakter gelir cepteki parada gider
  • shao kahn ve goro gibi karakterler hiçbir zaman seçilebilir olmayacak güç dengeleri yüzünden. o karakterler saçmasapan güçlü karakterler, sadece boss olarak kalmaları daha uygun seçilebilmesi için güçlerinin kısılması lazım, o da anlamsız olur zaten.

quote:

Yarın çıkacak uyumluluk paketinde mutlaka ve mutlaka Kano nun qcf+2 ile yapılan yuvarlanmasına bir çözüm getirmeleri lazım aksi taktirde bu oyun oynanmaz. Hareket kesilmiyor hiç bir şekilde, oyun hatalı resmen.

Birde bu oyunda artık pass istemiyor mu ? Hiç kimse dert yanmamış o konuda, pass ile giriş olayını kaldırdılar mı ?

+1 o pass olayını ben de merak ediyorum, store açılalı haftalar oluyo ama hala daha pass istemedi oyun çok ilginç :)

kano olayında da katılıyorum... mal mal uçarak yuvarlanıp duruyor üstüme hiç durmaksızın, engellemenin yolu yok resmen.

• Arkadaşlar Klasik Kostüm paketi avrupa veya türkiye psn için ne zaman çıkacak bilginiz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.