Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bize resmen haksızlık bu kodu giremedik, kapanmadan girip kasanlar oynayabilecek ve leaderboard'da iyice yükselebilecekler.
  • 2 günlük trial yandı falan demiş bazı arkadaşlar birisi ne olduğunu açıklayabilir mi ve oyunu 2. el aldığımızda online kod gibi birşey istiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

psn tekrar kapandı çünkü Yavuz o yüzden alıyorsun o hatayı

Evet, durum aynen dediğin gibi.

PSN'den çıktım ve birdaha giremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

2 günlük trial yandı falan demiş bazı arkadaşlar birisi ne olduğunu açıklayabilir mi ve oyunu 2. el aldığımızda online kod gibi birşey istiyor mu ?

up
  • Böyle saçmalık olurmu PSN gitti gene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skullmaggot

Böyle saçmalık olurmu PSN gitti gene?

Mevcut altyapı yine rezalet anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

2 günlük trial yandı falan demiş bazı arkadaşlar birisi ne olduğunu açıklayabilir mi ve oyunu 2. el aldığımızda online kod gibi birşey istiyor mu ?

Birisi cevap verebilir mi ona göre alıcam oyunu ?

Burada da mk turnuvası canlı olarak yayınlanıyor. http://tr.jus-tin.tv/teamsp00ky#/w/1209606416/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 16 Mayıs 2011; 0:24:49 >
  • Online kod ister. 2.el kodu kullanılmış alırsan 2 gün trial yapabilrsin sadece o kadar, şuan kodu giremediğimiz için trial oynuyoruz.
  • Trial boşa gidicek heralde.2 maç yapabildim ve laglıydı oyunlar böyle olacaksa eğer işimiz var ranked maça girdiğimde ise beklemekten açılmadı odaya girdim birisi şans eseri davet attı oda laglıydı işte.
  • arkdaşlar acil cvp lütfen :) şuanda online nasıl oynuyorsunuz cok merak içersindeyim ?
  • sanirim adamlar birseyler deneme amacli acip kapattilar
  • Online oynayamıyoruz çünkü PSN yine kapandı.

Şaka gibi olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capriccio

arkdaşlar acil cvp lütfen :) şuanda online nasıl oynuyorsunuz cok merak içersindeyim ?

Onlineye girerek , trialdan gir ama.
  • Ulan eve geldim baktım psn açıldı yazmışlar koştum psne ama gene girmedi bendeki şansa ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

arkdaşlar acil cvp lütfen :) şuanda online nasıl oynuyorsunuz cok merak içersindeyim ?

Onlineye girerek , trialdan gir ama.

Ortada PSN kalmadı. Adam olmayan şeye nasıl girecek.
  • psn gitmiş yine zaten şansıma sıçayım :) ayrıca bendeki kod bonus code dio psn geldiğinde pass kodu olarak kullnamıcaz mı yoksa bunu :(
  • psn gelince eklersiniz psn:Brkeyp
  • Şuanda sorun yok, yaklaşık 45 dakikadır.

Online trophy'leri kasıyorum. Önceki sayfada saydığım 4 trophy'den 2sini açtım. hehe.
  • PSN'nin mallığından 10 kez üst üste ranked maç kazanma trophy'sini alamadım. Ya oyun düşüyor yada başka başka hatalar yahu.

Neyse ama bugün baya trophy açtım MK'dan. 1-2 güne PSN tam randımanlı şekilde çalışırsa 10 kez üst üste ranked maçı kazanma trophy'sini de alırım. 30 dklık iş nasılsa.
  • quote:

psn gitmiş yine zaten şansıma sıçayım :) ayrıca bendeki kod bonus code dio psn geldiğinde pass kodu olarak kullnamıcaz mı yoksa bunu :(

Pass code ve bonus code aynı şeyler diye düşünüyorum çünkü hepimizde Bonus Code var Pass Code kimsede yok :)
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.