Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_4

----> ileri <---- geri

----> <---- yapamadım bi türlü şu ok işaretli olan Fatalıtyleri yav denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA060 -- 22 Nisan 2011; 0:21:52 >
  • Arkadaşlarla oynadık bugün scorpion çok güçlü geldi bana sanki,adamım noob saibot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction
    Gelecek ay şu klasik kostümlerin tamamını alayım iyice rahat edicem.

PSN yani Sony'nin mal sistemi ne zaman düzelir bilinmez bu yüzden PSN cacığı düzelene kadar oyunu PS3'e takmıyorum.

Single oynarken konsol nete bağlı olmalı. Hastalık hastası adamımdır illa online olacak konsol. ^_^

Oyundan bikmadan ek fatality ve retro kostumler gelse bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction
    Gelecek ay şu klasik kostümlerin tamamını alayım iyice rahat edicem.

PSN yani Sony'nin mal sistemi ne zaman düzelir bilinmez bu yüzden PSN cacığı düzelene kadar oyunu PS3'e takmıyorum.

Single oynarken konsol nete bağlı olmalı. Hastalık hastası adamımdır illa online olacak konsol. ^_^

Oyundan bikmadan ek fatality ve retro kostumler gelse bari.

Benim bildiğim şuan retro kostümler ile ek fatalityler ne Live'da var ne PSN'de.

Kod alarak iniyor kostümler, inen kostümler ile hazırda fatality de geliyor zaten.
  • Yatıyorum ben artık , yarın umarım oyun elime geçer.

iyi geceler
  • Bu gidişle Fatality'i yicen yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell
    Yatıyorum ben artık , yarın umarım oyun elime geçer.

iyi geceler

Saat 1 de kargo mu bekliyorsun ? :)
  • Dün hiç bir spotçuda oyun yoktu, bugüne gelir diyen de oldu hafta sonuna da. umarım bugün düşer de rahatlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Benim oyun oglen 12 de gelmis,annem haber vermiyor,isten donunce bir baktim odada mk.

Ne anneler var
  • Benim kargo da geldi, darısı diğer bekleyenlerin başına. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatatalay

Benim kargo da geldi, darısı diğer bekleyenlerin başına. :)

hadi hayırlı olsun kardşe bakalım yanımda bir crysis 2 var bide kredi kartı gomecem alacam 12 takstile diyorum ama ama 150 tl gibi para hayatta vermem bakacagım
  • D&R a Fatality çekıcem çok az kaldı
  • spotçulardan bugünde mi ses yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Nisan 2011; 11:11:32 >
  • beyler metrocity d&a gelmiş haberiniz ola 149 diyorlar oha diyorum
  • Arkadaşlar artık oyunu gününden önce oynama işini unutun. Gümrükte yeni düzenlemeler var çok sıkıntılı işler artık bu, 1 hafta bekleyeceğiz bu 1 hafta içinde gelir illa ki
  • Bugünde yok spotçularda oyunla alakalı değil praticeman'ın dediği gibi gümrükle alakalı bu portal 2 falanda yok çünkü..
  • quote:

Bugünde yok spotçularda oyunla alakalı değil praticeman'ın dediği gibi gümrükle alakalı bu portal 2 falanda yok çünkü..

AKP nin kurmayları son bombasınıda patlattı gümrükteki düzenleme ile ama böyle devam etsinler bir dahaki seçimlerde kimse oy vermeyecek ancak cahil kesimlere yedirecekler o oyları
  • arkadaşlar oyunu en ucuz nerden sipariş edebilirim (internet)
  • quote:

Bugünde yok spotçularda oyunla alakalı değil praticeman'ın dediği gibi gümrükle alakalı bu portal 2 falanda yok çünkü..

MORTAL KOMBAT YOK
    portal 2 yok
    socom yok
    flashpoint yok

dahada var olmayan oyunlar a.q ya d&r dan mı alıcaz
  • DR oyunu paketlemeye başlamış, 1-2 saate kalmaz kargoya verilir herhalde. Ben mahrumiyet bölgesinde olduğum için oyun elime salı günü ancak ulaşır.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.