izmir media markt saat 3'te gelcekmiş 149.tl miş :) spotlarda 110 tl ama daha yok...şimdi biri bi akıl versin lütfen 90 tl killzone 3 vercektim 110 tl mortal kombat aradaki 30 tl fark ve değişim ücreti 15 kargosuyla birlikte 55 tl ve yeni oyunumda gitcek :) peşin para verip almak daha mı mantık lı sizce ? sonuçta ps3 türkiyeye daha cok destek verir die düşünüyorum peşin alınca :)
Butun drlere geldi mi suan itibariyle emin misiniz ?
Abicim ben demin D&R'deki bağğyanla konuştum,yok dedi.
Millet oyunda değil ama gerçekte birbirini kesecek hale geldi artık.
Getirin artık şu oyunu. Bitsin bu çile.
Arkadaslar biliyorum bu konunun yeri burası degil ama baska yazıcak yer bulamadım :( psn ye giremıyorum An error has accurred.You have been signed out of playstation network.(80710A06) hatası veriyor lutfen cozumunu bilen soylesın internete giremıyorum onlıne oyniyamıyorum :(((
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Arkadaslar biliyorum bu konunun yeri burası degil ama baska yazıcak yer bulamadım :( psn ye giremıyorum An error has accurred.You have been signed out of playstation network.(80710A06) hatası veriyor lutfen cozumunu bilen soylesın internete giremıyorum onlıne oyniyamıyorum :(((
Mortal Kombat 9 a dünya genelinde yoğun online talepden dolayı el birliği ile hallettiler Psn yide şaka bi yana amerika ve daha sonra da avrupa sunucuları kapanmış sony bakım yapıldığını sölüyor ama akıllarda hacker saldırısından dolayıda olabileceği geliyor
Bakım var psn'de ondan hata veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
DR'lere gelmiş beyler
Hangilerine veya hangi şehirdesin ankardakiler yok dedi hep
quote:
DR'lere gelmiş beyler
kaynak??? aradınmı nereyi aradın?? bi laf diosn devamı yok
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Millet oyunda değil ama gerçekte birbirini kesecek hale geldi artık.
Getirin artık şu oyunu. Bitsin bu çile.
Ben DRdekileri kesicem direk
Websitesinde baktım leaderboardlar açılmış bizim elimizde oyun yok !!
quote:
Orijinalden alıntı: supermariooooo
quote:
DR'lere gelmiş beyler
kaynak??? aradınmı nereyi aradın?? bi laf diosn devamı yok
D&R de ön siparişi 22 Nisana almışlar buda bu gün geleceğine dair kritik bir gösterge