Şimdi Ara

üniversite'ye gitmekiçin geçmi kalmişim yaş 21 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

üniversite'ye gitmekiçin geçmi kalmişim yaş 21

(En Son Oy Tarihi: 26.3.2023)
Giriş
  • üniversitenin yaşı yoktur ya kesınlıkle boyle dusunme gıt oku. unıversıtede yaş ortalaması yuksektır ornek olarak ben 88 lıyım 3. sınıftayım ama cevremdekılerın çoğu benden 2 3 yas buyuk içinde okuma ıstegı varsa bunları dusunme
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

Bizim sınıfta 26 yaşında adam var onu gördüm ya sen rahat okursun bence
    Okuduğu tüm okulları yarıda bırakmış adam ...

Okul öncesi mi okuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADD3

yaşım 21 bu sene ya askere yada üniversiteye gitme imkanım var ..

http://forum.donanimhaber.com/m_31347283/mpage_3/f_/key_//tm.htm#33917798

hiç te geç değil bence en ideal yaşlar 20-21'dir
  • Hiç geç kalmamışsın. Zaten üniversiteye başlayanlar 18-19-20 yaşlarında değişiyor genelde. Sende 21 yaşında oluyorsun. Çok büyük fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

2 üni bırakıp 3. ye başlamış biri olarak 23 yaşında ve 1.sınıftayım ..geçen sene hazırlı okudum bir de temmuzda 24 olacağım sen düşün artık

ben de 1 üni bırakıp 2.ye başladım, senin yoldan gidiyorum

ama sınıftakilerden büyük olmak iyi ya, ezici üstünlüğü severim benden büyük olan 5 kişiyi de ortadan kaldırırsam tek başıma sınıfa egemen olucam

• Be nde 20.75 yaşımda TIP fakültesini kazandım. Oku gitsin.
  • Geç kalmışsın hocam.21 yaşında başlasan 4 yılda bile bitirsen 25 yaşında olacaksın.Ya sonra ne olacak? Bu devirde üniversite bitirdin al bakalım sana iş diyen biryer yok maalesef.Bence gelecek adına ne yapabileceğini biraz düşün ve eğer bir baltaya sap olamayacağını düşünüyorsan üniv oku memur filan ol.Eğer paran varsa hiç bulaşma üniversite işine ,hemen hayata atıl derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 3 Şubat 2010; 17:09:40 >
  • 1. si sınıfındakilerle fazla takılmıyosun, 2-3 arkadaşın olur, onlarla görüşürsün arada. Sınıflar 70-80 kişilik oluyo. Genelde yurttakilerle görüşülür ve ordakiler de senden büyük olma ihtimali çok. Hem 1-2 hafta içinde aradaki yaş farkını öyle bi unutuyosun ki.

Yaş 21 bu arada ve 1. sınıftayım.
  • İ.Ü. Elektronik Müh. terk , ay+ 20gün askerlik , 1.5 sene falan ticaret , 1 sene aylaklık , 4 sene eğitim fak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

abim 28 yaşında üniversite öğrencisiydi ocak 24de sınavını verdi okul bitti aynı gün vefat etti

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin..

yorumlarınız için çok teşekkurler arkadaşlar walla çok iyi morel oldu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

Geç kalmışsın hocam.21 yaşında başlasan 4 yılda bile bitirsen 25 yaşında olacaksın.Ya sonra ne olacak? Bu devirde üniversite bitirdin al bakalım sana iş diyen biryer yok maalesef.Bence gelecek adına ne yapabileceğini biraz düşün ve eğer bir baltaya sap olamayacağını düşünüyorsan üniv oku memur filan ol.Eğer paran varsa hiç bulaşma üniversite işine ,hemen hayata atıl derim

4 degil 2yillik okucam genel kultur olsun diye
  • gec olur mu tam zamanındasınn..bende 21 yasında gıtım unıye..ben gııtıgımde de butun arklarım benle yasıttı..

17-18 yasında zaten zevkını cıkaramazsın daha..21 yas super olurrrr
  • 21 iyi bile. Daha yaşlı olup gidenler var
  • ben şuan 26 yaşındayım ve son dönemim okulda , arkadaşlarımın coguda 24-26 yaş arası .....senin için geç sayılmaz ama severek okuyacagın bölüm secersen senin için cok daha iyi olur
  • Ben 24 yaşında girdim hemde 2 yıllık bitirip 4 yıllığa geçmek istiyorum.4 yıllıktan vazgeçersem bu yıl aöf işletmeyi bitiriyorum yüksek lisans deneyecem bana daha mantıklı geliyor.Üniversitede sınıfta benden büyük olanlar var.47 kişi arasında 6.sıradayım.İkinci öğretimlerde okuyanların yaşı biraz daha büyük oluyor.Üniversite için aslında yaş sorun değil tek sorun çıkınca ne olacak?İş bulmak çok zor iş var ama hep asgari ücrete.Birde 18 yaşındaki çocuklarla muhattap olmak sıkıcı oluyor birkaç tane kafadengi arkadaş bulunca üniversite güzel oluyor.
  • hiç bir şey için geç değil
  • geç değil, okumanın yaşı yok vs

21 yaşındayım 2. sınıftayım 17 yaşındakilerlede dersim oluyo bence yaşın hiç bi önemi yok(ki fazla değil yaşın) illaki kafana göre arkadaş bulursun
  • quote:

Geç kalmışsın hocam.21 yaşında başlasan 4 yılda bile bitirsen 25 yaşında olacaksın.Ya sonra ne olacak? Bu devirde üniversite bitirdin al bakalım sana iş diyen biryer yok maalesef.Bence gelecek adına ne yapabileceğini biraz düşün ve eğer bir baltaya sap olamayacağını düşünüyorsan üniv oku memur filan ol.Eğer paran varsa hiç bulaşma üniversite işine ,hemen hayata atıl derim

Bu forumda züğürt tesellisi yapanların başında geliyorsun..Hangi yaşta olduğundan çok hangi ünide ve hangi bölümde okuyor olman önemlidir.Çünkü senin mantığına göre senin şuanda ünide okduğun bölüme 17 yaşında biri girse bile o adam benim gözümde boşa okuyordur..Onun için kendi okuduğun bölümün acısını millete böyle diyerek çıkartmaya çalışma.Yada züğürt tesellisi yapmaya başlama..Üniversiteli işsiz yoktur.Üniversite mezunu olduğu resmi olarak tescilli olan ama fiili olarak yüksek lise okumuş olanlara işsizlik var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 4 Şubat 2010; 0:40:27 >

• benim bir sürü başka üniversitelerde 2., 3. sınıfta bırakıp gelmiş arkadaşlarım var üni de okumak için yaş probler olmuyor ne sosyal çevre açısından nede anlama açısından, eğer imkan varsa ve gidiyim mi diye düşünüyorsan bence düşünme daha fazla ve direk git hiç olmamasındansa bi diploma iyidir, hem sadece diploma değil üniversitenin sana katacağı şeyleri sonraki hayatında başka hiçbiryerde kazanamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Bu forumda züğürt tesellisi yapanların başında geliyorsun..Hangi yaşta olduğundan çok hangi ünide ve hangi bölümde okuyor olman önemlidir.Çünkü senin mantığına göre senin şuanda ünide okduğun bölüme 17 yaşında biri girse bile o adam benim gözümde boşa okuyordur..Onun için kendi okuduğun bölümün acısını millete böyle diyerek çıkartmaya çalışma.Yada züğürt tesellisi yapmaya başlama..Üniversiteli işsiz yoktur.Üniversite mezunu olduğu resmi olarak tescilli olan ama fiili olarak yüksek lise okumuş olanlara işsizlik var...

Zaten ben aksini iddia etmedimki.Hatta bölümüm vs hakkında iyi yada kötü yönde hiç bişey söylemedim.Senin beni hedef alarak böyle futursuzca bişey yazmanı da anlayabilmiş değilim.Ayrıca konuyu açan arkadaşta çalışıp iyi bir bölüme gireceğim falan dememiş , parayı basıp özel ünive gireceğim demiş.Ben yorumumu özellikle bu kısım için yazdım.Kimse üstüne alınmasın ama hiçbir çaba göstermeyip 21 yaşından sonra ben üniversiteye gideceğim diye düşünmeye başlayan biri öyle kolay kolay odtü falan kazanamaz.Ya parayı basıp özele gider yada ben gibi yüksek lise okur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.